bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bir insanoğlu nasıl ürtebilir insanı dibe batırıp çıkaran bir şarkıyı? Bir insanoğlu nasıl bu kadar yüreğe girebilir? Nasıl herşey kusursuz olabilir? Nasıl o börül börül sese sahip olan vincent cavanaghın sesi bu kadar yumuşayabilir ve bu kadar dokundurabilir? Neden bu şarkı bu kadar koyar adama ? Etrafımda yanlız değilim.Aksine çok fazla çevrem var.Kendimi yanlız hissetmiyordum.Ama bu şarkı öyle bir yere dokundu ki yanlızlığımı gördüm. nedir bu şarkıda ki sihir ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kendine o an lyrikleridir melodisidir en yakin gelen sarki odur belki de... Guzel sarki evet ama bana mesela A Natural Disaster album olarak kombo koyuyor... Onu napacaz?[signature][hline]Bal adam...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bak bana orasıda koyuyorda Delikanlı adama şarkı koymaz diyip geçiyorum =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 cok da fena koyar vallahi... Bu isin delikanliligi falan kalmamis artik:) Batsin bu dunya, bitsin bu ruya...[signature][hline]Bal adam...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 o değil de... Lost Control. bu fazla koymuyor bana. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Lost Control un solosu beni bitirir...[signature][hline]Bal adam...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 lost control solo güzel bi tek gerisi çok ağır geliyor bana bunalım bi şarkı için[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
metboy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yok, ikisi de birbirinden berbat koyuyor adama.[signature][hline];;suitfly
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bana nednse bi dönem bi parça daha fazla koyuyo bi dönem başka bir parça!! bu aralar ise a fine day to exit felaket koyuyo anlamadım nedn?sizdede varmı??
metboy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 eheh evet var öyle birşey bende de. takıyorum bir şarkıya günlerce dinliyorum, sonra başka bir şarkıya takıyorum vs. hayatımın sonuna kadar böyle takçak şarkı bulabilirim heralde di mi :)[signature][hline];;suitfly
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 anathemanın koymayan $arkısı var mı? bu arada danny ve john amsterdamda bonus peruk takarak paradiso gece klubüne gidiyo dıptıs dıptıs dans ediyo sürekli. =)[signature][hline]g3nksquad lütfen
metboy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 şimdi bu herifler yüzlerce insanı bunalıma sokup kendileri dıpdıs dıpdıs dans mı ediyorlar? vay şerefs... =p[signature][hline];;suitfly
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 evet evet. hadi bunlar geri planda diyelim. siz bi de vincent'ı görün. tey teyy.[signature][hline]g3nksquad lütfen
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 biz yanlızlık acısıyla kavrulurken vincent hatundan hatuna zıplasın[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yok öyle fazla hatundan hatuna zıplama huyu yok. yani varda.hepimizde oldugu kadar =)[signature][hline]g3nksquad lütfen
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 anathema bu ya... koyar tabi:([signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;)
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 prawler cok severdi bunu, iyi hatırlarım ben de severim de, sadece judgement da bile anyone, anywhere den daha güzel parçalar oldugunu düşünüyorum ama anathema bu, herşeyi ayrı bir güzel one last goodbye + parisienne moonlight ın hikayesi süperdir ama[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 One Last Goodbye + Parisienne Moonlight birlikte dinlendiği zaman intihar sebebi olabilir.[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Spidee,Seni tek geçiyorum artık .. (en sevdiğim şarkılarını söyledin Anathemanın) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 09 Eylül 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir]
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben de söyledim, beni niye kimse tek geçmyior[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 geçmem.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Spidee, 09 Eylül 2005 01:11 tarihinde demiş ki: One Last Goodbye + Parisienne Moonlight birlikte dinlendiği zaman intihar sebebi olabilir. aynı anda mı açıcaz yoksa sırayla mı sıraylaysa önce one last goodbye mı yoksa parisienne moonlight mı biliyosun toplamada elemanlar yer değiştirebiliyor şaka bi yana anathema dinleyip içmeden sarhoş olmak melankolinin dibine vurmak çok büyük zevklerimdendir[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 eternity diyen yok mu yav :) do you think we're forever?[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 09 Eylül 2005 03:24 tarihinde demiş ki: ben de söyledim, beni niye kimse tek geçmyior tamam, ben seni tek geçerim.. ama bana dinlet bi ara o şarkıları, fransız kaldım.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
Öne çıkan mesajlar