Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşkiya ne zaman?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben çok ufakken yarım izlemiştim bunu ( sinemasına gitmiştik , gösterim sırasında bozukluk oldu yarıda kaldı ) hem yaş hemde bu faktorden dolayı beğenmedım pek ama bugun tekrar ızledım hakikatten hakkı yenmış bir film. çok başarılı. ama sonunu abartmışlar adamda kurşun girecek yer kalmadı hala dümdüz yürüo[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
Türk sinemasında en çok beğendiğim oyunculardan biri Şener Şen, her role uyuyor, her rolü yapıyor adam. Böyle bir de Haluk Bilginer var, ikisine de hiçbir rol yapışmıyor.[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Mesaj tarihi:
ya ben kaçırdım filmi yaa sonlarına yetiştim ve haliyle hiç bişi anlamadımm.. doru emuleye gidip çekmek lazım..:([signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Mesaj tarihi:
Harika bir eser,4.kez falan izledim. Şener Şen nerelerde? Yeni bir film falan çevirse[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

• 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bayadır izlemiyodum bugün trt de izledim. ama bazı sahneler ve tabiki küfürler kesilmiş filmlerin tadı kaçıyor böyle olunca.

film içinse 96 yılında 2.5 milyon gişe yapmıştı o zamanlar türk sineması en fazla 50.000 gişe yapan entel filmleriyle doluydu. bu filme türk sineması dirildi ama o zamanki 2.5 milyon şimdinin 7-8 milyonuna denktir.
Mesaj tarihi:
Ben ilk izlediğimde hayran kalmıştım ama bugün ortalama bir filmmiş dedim. "Muhsin Bey" daha güzel bir filmdi diye de geçirdim içimden...
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...