Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eşkiya ne zaman?

ColdShadow

Öne çıkan mesajlar

ben çok ufakken yarım izlemiştim bunu ( sinemasına gitmiştik , gösterim sırasında bozukluk oldu yarıda kaldı ) hem yaş hemde bu faktorden dolayı beğenmedım pek ama bugun tekrar ızledım hakikatten hakkı yenmış bir film. çok başarılı. ama sonunu abartmışlar adamda kurşun girecek yer kalmadı hala dümdüz yürüo[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Türk sinemasında en çok beğendiğim oyunculardan biri Şener Şen, her role uyuyor, her rolü yapıyor adam. Böyle bir de Haluk Bilginer var, ikisine de hiçbir rol yapışmıyor.[signature][hline]the white
CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki:
Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben kaçırdım filmi yaa sonlarına yetiştim ve haliyle hiç bişi anlamadımm.. doru emuleye gidip çekmek lazım..:([signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
bayadır izlemiyodum bugün trt de izledim. ama bazı sahneler ve tabiki küfürler kesilmiş filmlerin tadı kaçıyor böyle olunca.

film içinse 96 yılında 2.5 milyon gişe yapmıştı o zamanlar türk sineması en fazla 50.000 gişe yapan entel filmleriyle doluydu. bu filme türk sineması dirildi ama o zamanki 2.5 milyon şimdinin 7-8 milyonuna denktir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...