Voys Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben çok ufakken yarım izlemiştim bunu ( sinemasına gitmiştik , gösterim sırasında bozukluk oldu yarıda kaldı ) hem yaş hemde bu faktorden dolayı beğenmedım pek ama bugun tekrar ızledım hakikatten hakkı yenmış bir film. çok başarılı. ama sonunu abartmışlar adamda kurşun girecek yer kalmadı hala dümdüz yürüo[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hangi film abartılmıyor ki voys normaldir o kadarı da[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kaçırdım alllah kahretsin.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ilk defa izledim. kafamı toplayayım, uzunca yazacam ama kabaca çok güzel..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Cumartesi de show tvde Herşey Çok Güzel Olacak var.. Kaçırmayın derim :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Türk sinemasında en çok beğendiğim oyunculardan biri Şener Şen, her role uyuyor, her rolü yapıyor adam. Böyle bir de Haluk Bilginer var, ikisine de hiçbir rol yapışmıyor.[signature][hline]the white CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Cidden ya şener şen gibisi yok. Üç kağıtçı tipini de harika yapıyor bu tarz tiplemeleride. Aşmış adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya ben kaçırdım filmi yaa sonlarına yetiştim ve haliyle hiç bişi anlamadımm.. doru emuleye gidip çekmek lazım..:([signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Harika bir eser,4.kez falan izledim. Şener Şen nerelerde? Yeni bir film falan çevirse[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Çok güzel filmdi yine ağladım. Gerçekten :([signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben nefret ediyorum dramatik filmlerden. bünyem kaldırmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Eşkiya bu gece TV 7'de... İzlemeyen varsa kesinlikle izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Cudi'nin tepesindeyim sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 tv 7 ne ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 8'in bir küçüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
süperhýyar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bayadır izlemiyodum bugün trt de izledim. ama bazı sahneler ve tabiki küfürler kesilmiş filmlerin tadı kaçıyor böyle olunca. film içinse 96 yılında 2.5 milyon gişe yapmıştı o zamanlar türk sineması en fazla 50.000 gişe yapan entel filmleriyle doluydu. bu filme türk sineması dirildi ama o zamanki 2.5 milyon şimdinin 7-8 milyonuna denktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ben ilk izlediğimde hayran kalmıştım ama bugün ortalama bir filmmiş dedim. "Muhsin Bey" daha güzel bir filmdi diye de geçirdim içimden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Eşkiya yarın 19.30'da TRT1'de... http://www.trt.net.tr/TV/Detay.aspx?kimlikid=2905&tur=TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 artık ayda bir gösteriyor zaten TRT :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar