Horrible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 @Maxen Neden tikyy'im die benle alay ediosaaaan??? :-p[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Pyro, 07 Eylül 2005 18:17 tarihinde demiş ki: bu arada; said: Saeros, 07 Eylül 2005 18:08 tarihinde demiş ki: ps: ben bugün eşya oldum. kendine iyi bak e$yacım. saol jnms sn de :)))))))99]9[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 olum yapmayın ya. :B[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Horrible, 07 Eylül 2005 18:19 tarihinde demiş ki: @Maxen Neden tikyy'im die benle alay ediosaaaan??? :-p alay edermiyim hiç kankiii 'san'le gel ortamlara akalım.. Yanlız benim oda biraz dağınık burdan çıkalım önce konuyu fazla sarsmadan[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Maxen, 07 Eylül 2005 18:17 tarihinde demiş ki: said: Horrible, 07 Eylül 2005 18:14 tarihinde demiş ki: pisim,pissin,pis... :) Bu Bana Tikki fiil çekimini hatırlattı Ban San O Biz Siz Ortam lol[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Way, 07 Eylül 2005 18:08 tarihinde demiş ki: anne mode off ;) Lol :)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya sizin gene iyi benim odam toplu olduğu halde gelip eşyaların yerlerini değiştiriyolar :) yakında kafayı yiyecem[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Senin evde periler cinler yoksa biraz sinirlenip sağa sola bağırma zamanı gelmiş o zaman[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Temizlikçi kadın 1 saat odamdan çıkmıyo. Oda da sadece giyecek eşyalar ortalıkta ama nedense toplu olan şeylerin de yerini değiştiriyo. Kendi kafasına göre bişiler yapıyo. zZzz sinir bozucu.[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bende dağınık severim odamı ama bunun yeri kişisel gibi geldi bana[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya bu oda yoplama konusunda kız erkek farketmio dağınık olan çok insan war ben gibi:)..odam benim içn ayrı bi ew sanki,her istediğimi yiyp içiorum sonra onu istersem yere atıorum,giyiniom çıkarıom odanın bi köşesine sawuruom amaa bu sabah ewde herkez uyanıncaya kadar we odanın önünden annem geçinceye kadar sürüo.ondan sonra annem 'odanı topplaa!' die 6. kez süledikden sonra mecbur topluom ama akşam gene aynı tas aynı hamam..sanki gene dagılmadı..toplamıcamm işdeee..:D[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 odanın dagınıgı iyidir bende severim de forumda dagınıklık yoruyo adamı[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 oda dediğin dağınık olur:)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 bende daginik severim ama bne piskende severim hatta pisken daha bi severim ps:ciddiyim[signature][hline]mandoo neden banlandi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolgaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 odanın dağınık olması insanın ruh haline bağlı sabah kalta o odayı topla cok zor bende oda toplamaktan nefret ediyorum ama gelde onu valideyen sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 dagınıklık tabiki benimde masam aynı sekilde dagınıyım mutluyum[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! [b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b] Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Masanın altı bilimum test kitapları ve cd lerle doluymuş şimdi farkettim =) *! ya bu iddaa kuponları amma yayılıo ya etrafa biri şunun için tutucu icat etsin* [signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html [Bu mesaj Aradhell tarafından 09 Eylül 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 yatağı nie topluyoruz, akşam bozulcak .[signature][hline]Furytear LvL 60 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 eheh ailelerin hicbir zaman anlayamicagi birsey bu sanirim =) neyse ki artik yurtta kalicam, gerci orda da cikar bir karisan dur bakalim eheha.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar