Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 geçen sene goturdum o kadar yatmadım hiç..gene yatmam[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 amannn topci açtık o kdr ama ben gidemicem biletimi satcam heralde :D 4 ağustosta amerikadaki okulum başlıyomuş... Sewinsem mi üzülsem mi şaşırdım O_o[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 apocalyptica için gidecem, gidersem kalırım zaten. ama %100 değil.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 sanırsam bende gelıyorum:) bıletım var ama daa onemlı sorunlar var belkı ılk gun gelıp gıderım belkı kalırım belkıde hıc gelemem:([signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: _gZm_, 21 Temmuz 2005 15:09 tarihinde demiş ki: belkı ılk gun gelıp gıderım belkı kalırım belkıde hıc gelemem:( kararsızlık...[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya tam kararsızlık dıılde ıste bazı seyler var bıletım var ama ıste bazı seyler var aklımı karıstıran mesela tam olarak arkadas bulamadım daa var bısıler....[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bide 95 olayı varmış lan 95 milyonu verion orda vip çadır yemek fln tamammış çadırda kalma olayı[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ya ben de şeyden kıllanıyom bomba olayı fln olmasın böle kalabalık bi yerde :p olmaz da kıllanmadan edemiom :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bende gidiorum bu sene güzel...[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bil hazır geliyorum, kamp değil yalnız. Önermem, ortam bok götürüyor afedersiniz. Herkes sağa sola kusuyor vs. O sıcakta bide buharlaşıyor bunlar :( :( :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 la bu 95 olayını bilen bi Allah'ın kulu yok mu?[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: Ferrero, 21 Temmuz 2005 23:42 tarihinde demiş ki: bil hazır geliyorum, kamp değil yalnız. Önermem, ortam bok götürüyor afedersiniz. Herkes sağa sola kusuyor vs. O sıcakta bide buharlaşıyor bunlar :( :( :( olayın zevki burda zaten baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 pek değil. rockistanbulda gayet temiz ortamda (rockncoke a göre) we deniz kenarında yüzme imkanı ile yapılıyo. deniz olmasaydı onu da çekemezdim hiç çekemem günlük gelirim sanırım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: taz, 22 Temmuz 2005 01:50 tarihinde demiş ki: said: Ferrero, 21 Temmuz 2005 23:42 tarihinde demiş ki: bil hazır geliyorum, kamp değil yalnız. Önermem, ortam bok götürüyor afedersiniz. Herkes sağa sola kusuyor vs. O sıcakta bide buharlaşıyor bunlar :( :( :( olayın zevki burda zaten baba nesi zevkli lan bunun davul :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 mazoşistlik var işin içinde, kamp alanında çekilen işkenceden zevk alıyoruz şahsen 3 defa kamp alanında ben de işkence çektikten sonra, ben de zevk almaya başladım...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Nebuch, 14 Temmuz 2005 15:37 tarihinde demiş ki: offspring!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +834736576437534567346854756467845784365743678564387 *delirir*[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 biletler bitmiş napcaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 şakamı?[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 7000 bilet vardı bitti de bugün ekstra 3000 bilet satışa çıktı hemen biter onlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bende ordayım aktivite yaparız artık pati grubu olaraktan :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 beyler bende geliyorum hatta fazladan 2 biletim var zuzu birini arkımı alacam gelirse digerinide burdan tanıdıgım birine verecem:P kesinlikle orda bir pati kampı vs gibi biseyler yapalım :D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 hadi ya..bana versene valla akarız ortamlara[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 euheuh valla verecegim arki buldum ozur:)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sağlık olsun[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 La yas sınırı varmıdır simdi gidipte orda sap gibin kalmak var :D Ben:Abi Bira alcaktık Satıcı:Kusura bakma kimlik gorebilirmiyim Ben:ehem sey aslında 17.5 tam olarak Sewgilim:Ayyyy SAYGINN bu ilişki bitmiştir Ben: ya kızım bi sktr git ya Satcıı:Verimmi bira ?[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar