Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rock n coke ta ceza ruzgarı esmıs

hyde

Öne çıkan mesajlar

sagımda 14-15 yaşında bir ufaklık, cezaya "thumbs up" falan yapıyor, benim de orta parmak havada, döndü kız "indirirmisin parmağını, ayıp oluyor" falan dedi "shut up, bitch" lafını alıp dumur oldu "thumbs down" a dönüştü

ekşisözlükle alakalı bir şey var kesinlikle, "ceza aşağıya" kampanyasını başlatan tayfa onlardı galiba, durup dururken laf atmazdı tahminimce yoksa ceza onlara[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Efenim şimdi bu Ceza isimli arkadaşımız Joker bir sanatçı kardeşimiz.. Seversiniz sevmezsiniz o ayrı! Ancak ve ancak göz ardı edilmemesi gerek bir şey var ki, sponsorlar veya organizatörler bu adamı beğeniyorlar. Belki kemikleşmiş bir kitlesi oluştu ve bunun sahne almasıyla gelecek kesin bir paradan dolayı çapırıyorlar veya şu an hakkında çok konuşulan bir adam çağıralım şunu da millet neler olup bittiğini duysun diyerek davet ediyorlar adamı. Çünkü adam her festivalde var! Bu sene yapılan festivallerin hemen hemen hepsinde Ceza sahne aldı sanırım.. Sahne alamadıkları herhal aynı güne geliyordu =P Çıkartamadılar çocuğu sahneye.. Ceza sanırım Pepsi Electronica Fest'te de sahne alıcak. Alışın derim yani.. Evde festival yapıyom diyip çağrıcam bakalım ona da gelicek mi??[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pekaziz, 05 Eylül 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
Pamela ve türevleri ne kadar rock ise Ceza da o kadar rock. Çeşni katmış olaya :).

oeh oldu , o zaman hatta pamela ne kadar rocksa cigule de o kadar rock di mi[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleeding, 05 Eylül 2005 13:08 tarihinde demiş ki:
said:
Pamela ve türevleri ne kadar rock ise Ceza da o kadar rock. Çeşni katmış olaya :).

oeh oldu , o zaman hatta pamela ne kadar rocksa cigule de o kadar rock di mi

Arkadaşım yanlış anladın, ben orada kinayeli bir ifade kullanmıştım. O çapulcuları savunacak, bir de rock çatısı altına koyacak değilim elbette.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış;
Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Sosyal ağlarda paylaş

*! Lise Günlerine Geri Döner*
Tey tey... Ne güzel asitci metalci kavgaları yapardık, tepişirdik bütün gün :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ya o değilde o kadın güzle mi çirkin mi ya bir garip karar veremiyorum[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...