hyde Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 rock n coke da gecenlerde ceza sahne almıs tabıkı rock cılarla repcıler bırbırne gırmıs cezayı yuhlamıslar parmak hareketlerı falan :P ılgınc[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Abicim cıkarmasınlar Ceza yı fln mıllet naapçak ROCK adı altında kurulan bı festıval de Ceza yı[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 cezanın ne işi varmıs rockn cokelarda yesın hareketlerı afıyet olsun[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Gebersin o festifal. Gecen sene 50 Cent cikti abi, daha da beter. Aslinda düsünüyorum da, Ceza daha beter heralde. Yok yok ikisi de beter[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sagımda 14-15 yaşında bir ufaklık, cezaya "thumbs up" falan yapıyor, benim de orta parmak havada, döndü kız "indirirmisin parmağını, ayıp oluyor" falan dedi "shut up, bitch" lafını alıp dumur oldu "thumbs down" a dönüştü ekşisözlükle alakalı bir şey var kesinlikle, "ceza aşağıya" kampanyasını başlatan tayfa onlardı galiba, durup dururken laf atmazdı tahminimce yoksa ceza onlara[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ahahah shut up bitch :) iyi yapmisim ahaha patlasin icinde[signature][hline]Rainy Durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 puhahaaaaa[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 orta parmakçılara lafı koydu Ceza ben bilmem :)[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 26 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Muzik bolumunde yeterince Rock n Coke konusu var sanirim..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Efenim şimdi bu Ceza isimli arkadaşımız Joker bir sanatçı kardeşimiz.. Seversiniz sevmezsiniz o ayrı! Ancak ve ancak göz ardı edilmemesi gerek bir şey var ki, sponsorlar veya organizatörler bu adamı beğeniyorlar. Belki kemikleşmiş bir kitlesi oluştu ve bunun sahne almasıyla gelecek kesin bir paradan dolayı çapırıyorlar veya şu an hakkında çok konuşulan bir adam çağıralım şunu da millet neler olup bittiğini duysun diyerek davet ediyorlar adamı. Çünkü adam her festivalde var! Bu sene yapılan festivallerin hemen hemen hepsinde Ceza sahne aldı sanırım.. Sahne alamadıkları herhal aynı güne geliyordu =P Çıkartamadılar çocuğu sahneye.. Ceza sanırım Pepsi Electronica Fest'te de sahne alıcak. Alışın derim yani.. Evde festival yapıyom diyip çağrıcam bakalım ona da gelicek mi??[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evet ama rock konserınde repcı adam abes be[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Pamela ve türevleri ne kadar rock ise Ceza da o kadar rock. Çeşni katmış olaya :).[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ELEKTRO KİTAR VARSA RAKTIR KAREDSIIIIIM !!11!!11oneoneoneeleven[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bayıyor ama[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: pekaziz, 05 Eylül 2005 12:58 tarihinde demiş ki: Pamela ve türevleri ne kadar rock ise Ceza da o kadar rock. Çeşni katmış olaya :). oeh oldu , o zaman hatta pamela ne kadar rocksa cigule de o kadar rock di mi[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 "öeh ne alaka" dedim zaten televizyonda görünce. rock, ceza. hoş. ismine koduum.[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 DJ.Funky-C geLmese nu-metaL tarzı bişeeLer oLusturabiLirdi ama ceza.. Zaga da yapmıstı biLmem izLediniz mi.. Mor we ötesi çaLdı, ceza da ben ağLamazken i söyLedi.. GüzeL bişey cıktı asLında..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 fuatta gelseymıs cezanın yerıne tam senlık olurmus[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ceza .O /| /.[Bu mesaj hyde tarafından 05 Eylül 2005 13:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Bleeding, 05 Eylül 2005 13:08 tarihinde demiş ki: said: pekaziz, 05 Eylül 2005 12:58 tarihinde demiş ki: Pamela ve türevleri ne kadar rock ise Ceza da o kadar rock. Çeşni katmış olaya :). oeh oldu , o zaman hatta pamela ne kadar rocksa cigule de o kadar rock di mi Arkadaşım yanlış anladın, ben orada kinayeli bir ifade kullanmıştım. O çapulcuları savunacak, bir de rock çatısı altına koyacak değilim elbette.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ha pardon ehi[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ciguli rockçı olsun harbiden süper olur.hatta death metal falan yapsın.hem scream hem brutal yapıyo adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 *! Lise Günlerine Geri Döner* Tey tey... Ne güzel asitci metalci kavgaları yapardık, tepişirdik bütün gün :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ciguliden Khoomei stili, Tuva Metali dinlemek istiyorum![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: pekaziz, 05 Eylül 2005 12:58 tarihinde demiş ki: Pamela ve türevleri ne kadar rock ise Ceza da o kadar rock. Çeşni katmış olaya :). ya o değilde o kadın güzle mi çirkin mi ya bir garip karar veremiyorum[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar