bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Hülya Avşar ama yeni nesil Cansu Dere[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
evilflame Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Kibariyenin annesi ni tek geçerim :)[signature][hline]I'm tired of being what you want me to be Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 seray severrrrr olm :D[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 SERAYYYYYYYYYYYYYYYY SEVERRRRRRRR :tebrikz:[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Cansu Dere[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 yaa janset miş pauhaha seray sever diyorum başka bişi demiyorum...haa bide varsa serayın iç çamaşırlı resimlerini rica etcem :oops:[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ya iyide janset kapalı şeyler giydiğinde de göz dolduruo bence..seray sewer 0 dekoltesi olmayan uzun kollu bişi giyip altına da uzun yırtmaçsıs bi etek çekerse kaç kişi buraya onun adını yazar merak ediorum..yani kadına değil gögüslerine we bacaklarına oy wermişinizz:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 seray sever ne abi... Pelin Batuuu.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Spastik_Serce, 07 Eylül 2005 14:47 tarihinde demiş ki: laçin in gençliği lima dan iyi bence. laçin in kızı var. oda ilerde sağlam olacak gibi gözüküyor. yuh *** töbe töbe küfür de ettirdiniz [Bu mesaj Aradhell tarafından 08 Eylül 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ne hulya avsar ne tugba ozay bu alemde kral ayse hatun onal :)))[signature][hline]...We Be Burnin...
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 deniz seki, cansu dere(okan agzını tadını biliyo valla:)) bide pelin batu[signature][hline]DN 41
eliptik Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 manken gibi olsun ama olsun yani valla cansu dere,deniz akkaya,yıldız kaplan belki gençken müjde ar olabilir
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Spastik_Serce, 07 Eylül 2005 14:47 tarihinde demiş ki: laçin in kızı var. oda ilerde sağlam olacak gibi gözüküyor. hiçççç başka post okumadan, diğer sayfalara göz bile atamadan, dayanamadan, kendimi tutamadan bir "ohaa" demek istiyorum.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
NightCrawler Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Türkiye'deki bütün kadınları gördünüz mü?[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info WWW.OPETH.INFO bir kez üye olun, birçok kez reklamınız yapılsın ;)
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Ebru Ebru Ebru (Şallı)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Öne çıkan mesajlar