Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkeklerin Kadınlardan Ricaları

Xaero

Öne çıkan mesajlar

* 8 hafta süren bas agrilari bas agrisi olamaz, bir doktora gidin.
* Alisveris yapmak zevkli degildir ve asla da olmayacaktir.
* "Beni seviyor musun?" diye sormayin. Emin olun ki sevmesek yaninizda bir saniye bile durmayizdir.
* Bir probleminiz oldugunda bizden sorunu çözmek için yardim isteyin. Bizden sizinle ayni üzüntüyü çekmemizi beklemeyin, o sizin kiz arkadaslarinizin isidir.
* Bir yere gittigimizde, hangi kiyafeti giyerseniz giyin, size çok yakisiyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayin.
* Biz erkekler basitizdir. Mesela sizden ekmegi getirmenizi istiyorsak, aslinda ekmegi getirmenizi istiyoruzdur. Bundan "ekmek masada degil" diye bir igneleme yaptigimiz sonucunu çikarmayindir.
* Eger 2 degisik sekilde anlayabileceginiz bir sey söylemissek ve bunlardan biri kötü ve sizi üzecekse, kesinlikle öbür anlaminda söylemisizdir, bosuna bizi sikintiya sokmayindir.
* Eger bir sey istiyorsaniz sormaniz yeterli. Bir seyi açikliga kavusturalim. Biz erkekler öyle farkli anlamlar tasiyan dolayli sorulari anlamayiz. Ne istiyorsaniz dogrudan söyleyindir.
* Eger sismanladiginizi düsünüyorsaniz büyük ihtimalle sismanlamissinizdir zaten. Bize sormayin, cevap vermeyi reddediyoruzdur.
* En karmasik durumda bile bizim için temel kural sudur: "En kolayini seç". Bizden komplike seyler beklemeyin.
* Erkekler en fazla 16 renk görürler. Sampanya bir renk degil, bir içkidir.
* Erkeklerin çogunun en fazla 3 çift ayakkabisi vardir. Biz basitizdir. O yüzden 30 çift ayakkabinizdan hangisinin kiyafetinize uyacagini sormayin, bilmiyoruzdur. Sormayiniz.
* Cuma + Cumartesi + Pazar = Bol yemek ve yatak odasina giden yol mutfaktan gecer gercekliginin icrasidir...
* Bir kadin ayda bir yumurtlar, bir erkek ise en kotu ihtimalle hergun milyonlarca..... bizi anlamaya calisin lutfen, fazla abartmayin ama...
* Evi temizleyip yorulduktan sonra, yuzunuze bakilmayacak haldeysiniz, yaptiginiz temizligin bizim icin bir anlami yoktur, takdir beklemeyin. Temiz bir evden once guzel en azindan bakimli gorunen bir kadinla bir evi paylasmak daha anlamlidir...
* Ev islerinden sonra yattiginiz yerde sizip kaliyor ve her turlu kur cabasina yorgunum diyorsaniz bu bizi bozar... Bir erkege temiz evden once temiz bir es ve hatta sadece bir es lazimdir... Temizlik bir temizlikci tarafindan da yapilabilir ama bazi seyler temizlikci ile yapilmaz...
* Size "neyiniz var" diye sordugumuzda, "hiç bir seyim yok" derseniz size inaniriz, bizim için olay bitmistir. O yüzden bir seyiniz varsa dogrudan söyleyin sonra bizi anlayissiz durumuna dusurmeyin...
* Yeteri kadar ayakkabiniz ve elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi degildir.

Valla maile böle bişey gelmiş hoşuma gitti paylaşıyım dedim. Sizde kendi ricanızı yazın. Böylece bi arşiv oluşturmuş oluruz.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Dj XæRo - The Terror Blade
Sosyal ağlarda paylaş

*Arkadaşlarımızla buluştuğumuzda lütfen 5 dakikada bir durum raporu alır gibi aramayın aldatacak olsak 100 kere yapardık![signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

*Lütfen telefonumuza sürekli olarak çağrı bırakıp durmayın. Biz sizi eğer seviyorsak her daim hatırlarız. Bunun için çaldırmanıza yada çağrı bırakmanıza gerek yok.

*Sürekli olarak sizi aramamızı yada mesaj çekmemizi beklemeyin.

*Gecenin bi yarısı arayıp yada mesaj atıp "Seni çok özledim" dedikten sonra sonraki gece birlikteyken. Oturup televizyon seyretmeyi yada daha farklı bişey yapmayı teklif etmeyin. Geçen geceki mesajtan sonra yapılacak aktivite bellidir.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Dj XæRo - The Terror Blade
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xaero, 07 Eylül 2005 12:32 tarihinde demiş ki:

*Gecenin bi yarısı arayıp yada mesaj atıp "Seni çok özledim" dedikten sonra sonraki gece birlikteyken. Oturup televizyon seyretmeyi yada daha farklı bişey yapmayı teklif etmeyin. Geçen geceki mesajtan sonra yapılacak aktivite bellidir.

tamamen katılıyorum lol :) ve hep de başıma böle saçma sapan şeyler yapan kızlar denk geliyor.. ya da bütün kızlar böyle :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

said:
St_Dreamer, 07 Eylül 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
televizyonun önü ütü için ideal yerler değildir.Lütfen ama lütfen lütfen lütfen televizyonun önünde ütü yapmayın

loooool çok gülüyorum ağlanacak halime şu an :)[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

süper ve kesinlikle doğru[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arina, 07 Eylül 2005 13:03 tarihinde demiş ki:
sizde şu yazdıklarınızın hiçbirini yapmamızı bizden beklemeyin.çok fazla üstümüzede gelmeyin=)

zaten yapmanızı değil yapmamanızı belkiyoruz... mesela 'beni seviyor musun hayatım' diye kurulmuş saat gibi tekrar edip durmayın (benim saatimi kapatmayınca beş dakka aralıklarla çalmaya devam ediyorda:) )[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Size göre olmaya bilir ama bize göre zevkli...
said:

* "Beni seviyor musun?" diye sormayin. Emin olun ki sevmesek yaninizda bir saniye bile durmayizdir.

bizi kullanamaya çalısmadığınızı ne bilelim?
said:
* Bir probleminiz oldugunda bizden sorunu çözmek için yardim isteyin. Bizden sizinle ayni üzüntüyü çekmemizi beklemeyin, o sizin kiz arkadaslarinizin isidir.

Gerçek bir sevgili dostta olabilir,dostlar ve karşısındakini çok seven insanlar aynı acıyı neden paylaşamasın?
said:
* Bir yere gittigimizde, hangi kiyafeti giyerseniz giyin, size çok yakisiyor, yemin ederiz. O yüzden bir daha sormayin.

o yüzden mi bazen bişey giydiğmiiz de ayy yarım saatte bunu mu giydin diyorsunuz?Hani yakışırdı...
said:
* Biz erkekler basitizdir. Mesela sizden ekmegi getirmenizi istiyorsak, aslinda ekmegi getirmenizi istiyoruzdur. Bundan "ekmek masada degil" diye bir igneleme yaptigimiz sonucunu çikarmayindir.

O yüzden mi türkiyede birçok kadın sırf bu yüzden dayak yiyor?
said:
* Eger bir sey istiyorsaniz sormaniz yeterli. Bir seyi açikliga kavusturalim. Biz erkekler öyle farkli anlamlar tasiyan dolayli sorulari anlamayiz. Ne istiyorsaniz dogrudan söyleyindir.

Aptal mısınız?
said:
* Evi temizleyip yorulduktan sonra, yuzunuze bakilmayacak haldeysiniz, yaptiginiz temizligin bizim icin bir anlami yoktur, takdir beklemeyin. Temiz bir evden once guzel en azindan bakimli gorunen bir kadinla bir evi paylasmak daha anlamlidir...

Güzellik sizin için bu kdr mı çok önemli?Hani bizi her halimizle severdiniz...Birde bu evin hali ne nie pis,kendini süsleyinceye kdr evi temizleseydin die niye söylersiniz?
said:
* Ev islerinden sonra yattiginiz yerde sizip kaliyor ve her turlu kur cabasina yorgunum diyorsaniz bu bizi bozar... Bir erkege temiz evden once temiz bir es ve hatta sadece bir es lazimdir... Temizlik bir temizlikci tarafindan da yapilabilir ama bazi seyler temizlikci ile yapilmaz...

Temizlikçiyi tutacak parayı verin o zmn...
said:
* Yeteri kadar ayakkabiniz ve elbiseniz varken bizi iflas ettirmek bir sevgi gösterisi degildir.

yeteri kdr ayakkabımız ve elbisemiz olsa neden yenisini isteyelim?

-----------------------------
daha önce okumustum ama hoş gerçekten :)
nedendir bilinmez içimden cvp yazmak geldi :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....

[Bu mesaj Horrible tarafından 07 Eylül 2005 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Horrible tarafından 07 Eylül 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

horrible.. tek taraflı birini kullanmak diye birşey söz konusu bile olamaz.. siz özel ırk mısınız ki? birlikte olan iki kişi de insan. Kimse kimseyi kullanamaz.. iki tarafta birbirini kullanmış olur. iki tarafta aynı zevkleri aynı duyguları yaşar. Eğer karşındakine güvenemiyorsan zaten o ilişkiden hayır gelmez. Bi ilişkide ki en önemli unsurdur yani güven.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

@horrible kaşınıyomusun :-?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@Mesh
evet güven bencede önemlidir ama erkekler bazen sadece kadınlarla birlikte olmak için cnm cicim moduna giriyor.Bir de insan duymak istio tabii sevildiğini :)
@zgrw
kaşındığımı nerden çıkardın?Kaşican mı ki?[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
Benim babam insan .....
Sosyal ağlarda paylaş

bir insanın o söylediklerini söyleyebilmesi için kaşınması gerekirde :) hani biri bana bunları dese bende uygun cevabı verirdim ama genele olduğu için sahneyi başkasına bırakıyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

* karşınızdaki erkeği lütfen daha fazla sorgulamayın
* güven yoksa iki tarafında ayrılması en güzel şeydir
* kıskançlık güvensizlikten gelir
* Başkalarının sevgililerini örnek vermeyin (bkz:Çükütay okşana rocco lolipop almış aşkum sen nie almıyosun? )
* Dedikodu ya hayır![signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 07 Eylül 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
said:

Size göre olmaya bilir ama bize göre zevkli...
said:

bizi kullanamaya çalısmadığınızı ne bilelim?
said:

Gerçek bir sevgili dostta olabilir,dostlar ve karşısındakini çok seven insanlar aynı acıyı neden paylaşamasın?
said:

o yüzden mi bazen bişey giydiğmiiz de ayy yarım saatte bunu mu giydin diyorsunuz?Hani yakışırdı...
said:

O yüzden mi türkiyede birçok kadın sırf bu yüzden dayak yiyor?
said:

Aptal mısınız?
said:

Güzellik sizin için bu kdr mı çok önemli?Hani bizi her halimizle severdiniz...Birde bu evin hali ne nie pis,kendini süsleyinceye kdr evi temizleseydin die niye söylersiniz?
said:

Temizlikçiyi tutacak parayı verin o zmn...
said:

yeteri kdr ayakkabımız ve elbisemiz olsa neden yenisini isteyelim?

-----------------------------
daha önce okumustum ama hoş gerçekten :)
nedendir bilinmez içimden cvp yazmak geldi :)

1.Madem Biz Hoşlanmıyoruz Israr Etmeyin İlla Her Aktiviteyi Paylaşacak Deiliz

2.Kullandırtmayın Kendinizi Bize Ne.Ayrıca Kadın Erkek Eşitliini Savunan Bi Kişinin Böle Bişi Demesi Çok Saçma Olur Demekki O Tiplerden Deilsin :D

3.Zaten Bi Sürü Bıdı Bıdı Dırdırınızı Çekiyoruz bide Sorunları Paylaşalım?aman Kalsın

4.Çok Daha Hızlı Giyinebilirsin O Çirkin Olduğunuzu Diil Erkek O Kadar Sürede Zilyon Tane Şeyi Deneyip Çıkartıp Hatta Üstünde elbise Diktirebildiğini Kastediyoruz Demektir

5.Hayır Aptal Diiliz Dolaylı Anlatımdan Hoşlanmıyoruz O Kadar Siz Abartmasanız Bizde İsyan Etmeyiz

6.Yalan O Onu Diyen Kendini Kandırır Erkek İçinde Kadın içinde Güzellik Ön Plandadır

7.Temizlikçi Parasını Siz Temizlik Yaptıktan Sora Nie Verelimki?(yine kaddın erkek eitlii meselesine gelmiyorum çalışma olayında :D )

8.Ordunun Neden Kadınlardan Kurulmadığını anladık ...

Böylece Görüyoruzki Erkek Kadın eşitlii herzaman iyi deilmiş.Aslında yemek ısmarlayan bıdıbıdıyı çeken masrafları üstlenen ve bilimum maymunluu yapan biz erkekler bi bakıma eziliyoruz.

bide

*Ayrılırken Lütfen Dost Kalalım bide Teklif Aldığınızda Ben Seni Arkadaş Olarak Görüyorum Demeyin Adam Gibi Reddedin/Terkedin Dellendirmeyin Adamı !!![signature][hline]Hegel Of Stormscale Champion Shaman[60]
Ella Of Stormscale Assistant Priest[60]
Akelikke Of Darksorrow Trainee Rogue[45]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...