Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Empire a Girdim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Marl0_on, 07 Eylül 2005 14:57 tarihinde demiş ki:
wahahhaha elixir çok hoş olmuş abi kafayı yicem :D:D

Nerde Elixir in resmi :(bulamadım :hrr:[signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b]
Mesaj tarihi:
yau cok acaip bişi oldu herseyi yaptım kopyaladım ko nun içine fakat launcher e basınca download.knightonlineworld.com dio
:( ne yapmam lazım yardım eden olursa cok sewinicem :(
Mesaj tarihi:
bu serverlar ancak gece rahatlar ama ben hala nasıl olucagını anlamadım bir sürü bug düzeltilmeden k.e ye geçtik mesela warriorlar provoke yapamıyo linate hala simsiyah haritayı düzelmemişler bu oyun 1 aya anca düzelir daha sayamadıgım bir sürü bug var[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Nation: Karus
Lvl: 5x
np:6xxx
Clan:InTouChaBl3
Server: diez
Mesaj tarihi:
said:
DarkCrow, 07 Eylül 2005 15:31 tarihinde demiş ki:
yau cok acaip bişi oldu herseyi yaptım kopyaladım ko nun içine fakat launcher e basınca download.knightonlineworld.com dio
:( ne yapmam lazım yardım eden olursa cok sewinicem :(

bilgisayara restart at ben öyle yapınca düzelmişti[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:
yaw bu hala bana sifre kullanılıyo kullananı dc etmek istiyomusun diyor. Bende evet diyorum ama olmuyor. Mil adresime herhangi birşeyde gelmemiş. Bu konuda bilgisi olan birileri var mı??[signature][hline]ID: ReSetH
Nation: El Morad
LvL:5x
Clan:ResuRRection
Server: Xigenon
Mesaj tarihi:
shardlar aynı hiçbi degişiklik yok degişen silahlar elixir uniqe itemlerin görüntüleri degişmiş iron bow var 2,3 tane şey daha ama aklıma gelmiyo[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:
said:
izmir, 07 Eylül 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
said:
Graveyard, 07 Eylül 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
Yeni diez = eski ares..
sen rahat ol ares aynı ares oradakı cızgılerı gormuyon mu :(

Ares hakkında bisey demedim ki Yeni ares = eski ares..:)
  • Yeni Oluştur...