Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Empire a Girdim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu gün ilk gün bir sürü şey olucak o kadarınıda bana sormayın ya ben yapmadım k.e yi bildiklerimi anlattım[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Nation: Karus
Lvl: 5x
np:6xxx
Clan:InTouChaBl3
Server: diez
Mesaj tarihi:
normalde tek bi harpyi 30 saniye geçmeden öldürüyodum şimdi 1.5 dakka ugraştırıyo baya bi tur atıyosun monsterlar güçlü bizi güçsüz yapmışlar nası iş anlamıyom onlar bizi kesip experience alıcak sanırım[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:
diablo kendimden utanıorum zipi açmadan yollamışım acaba sorun bu olabilirmi şimdi zipi açıp tekrar denedim.demkki ondan zoneları falan okumuyomuş ama sence sorun ondanmı.hs hala oluo ama bence artık olcak yakındaa.sorun zipi açmadımdandır dimi:D?
Mesaj tarihi:
yaw arkadaslar delirsem mi kendi mi mi oldursem yoksa gidip bu Gmleri mi kessem ne etsem ne biliim k2 virus fln mı atsam 1 bosluktan yaw 40 saat bekledim %80 oldu sewindim bitti die %1 e dustu yeni bastan yukluo su an %15 civarı...grrrrr...:([signature][hline]Name...: Eowyn
Server..: Diez
Clan.....: UPRISING
Level....: 6x
Job......: Arc Mage(Flame/Ice)
Nation..: Elmorad
Mesaj tarihi:
xp ler düşmüş ama tam olarak ne kadar düştügünü bilmiyorum herifler kasmamamız için ellerinden geleni yapıyorlar[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:
loading doluo lvl 1 karakter açtım beramusta.paper mage olcam sanırım.bu arada 2. serverler yok .2. server olmassa acaip yoğunluk ve lag olmazmı.bu arada servrlerin yanındaki çizgiler ne?
Mesaj tarihi:
yaw arkadaslar bu sifreniz kullanılıyo demesinin sebebinin
bug olduğuna eminsiniz değilmi?? acaip tırsmıs durumdayım. bu yüklediğimiz patch de herhangi şifre kırıcı bi prog falan olmasın sakın... paranoya oldum valla..
baska kimlerin basına geldi bu olay??[signature][hline]ID: ReSetH
Nation: El Morad
LvL:5x
Clan:ResuRRection
Server: Xigenon
Mesaj tarihi:
ya oyunla ilgili merak ettiginiz başka soru yokmu :D varsa bekliyorum bak canım sıkıldı zaten sorularınızı bekliyom :D upgrade le ilgili hangi item neyden çıkar harpyler nerede goblinler nerede :D sorularınızı bekliyom....[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:
auhzhzuzuu :D

KE gelmeden önce herkes lag ve dc in olmayacağını söylüyordu
asıl şimdi daha fazla olacak
çünkü oyunu bırakanlar bile "hele bi girip bakiim" der :D
Lag ve dc nin patch la deil serverla alakası var.
  • Yeni Oluştur...