icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bununla beraber harpy lerin hp leri azaladı oaranlamışlardır[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya bu gün ilk gün bir sürü şey olucak o kadarınıda bana sormayın ya ben yapmadım k.e yi bildiklerimi anlattım[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 onlar iyi de HackShield'i nasıl halledeceğiz?[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 normalde tek bi harpyi 30 saniye geçmeden öldürüyodum şimdi 1.5 dakka ugraştırıyo baya bi tur atıyosun monsterlar güçlü bizi güçsüz yapmışlar nası iş anlamıyom onlar bizi kesip experience alıcak sanırım[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 diablo kendimden utanıorum zipi açmadan yollamışım acaba sorun bu olabilirmi şimdi zipi açıp tekrar denedim.demkki ondan zoneları falan okumuyomuş ama sence sorun ondanmı.hs hala oluo ama bence artık olcak yakındaa.sorun zipi açmadımdandır dimi:D?
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 HS nasıl oluyor anlamadım? bende çalışmıyor hs![signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
ArcAngel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaw arkadaslar delirsem mi kendi mi mi oldursem yoksa gidip bu Gmleri mi kessem ne etsem ne biliim k2 virus fln mı atsam 1 bosluktan yaw 40 saat bekledim %80 oldu sewindim bitti die %1 e dustu yeni bastan yukluo su an %15 civarı...grrrrr...:([signature][hline]Name...: Eowyn Server..: Diez Clan.....: UPRISING Level....: 6x Job......: Arc Mage(Flame/Ice) Nation..: Elmorad
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya beyler exp ler ne durumda varmı artış veya azalış[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 xp ler düşmüş ama tam olarak ne kadar düştügünü bilmiyorum herifler kasmamamız için ellerinden geleni yapıyorlar[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 diablo oldu ama başkası kullanıo onu dc etmek istermisniz dio oke basıom yine çıkıo ama galba bu bi bug çünkü başkalarındada olmuş herkes haclenmiş olamaz ya?
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 evet bazen oluyo öyle beta serverdada olmuştu bana 1 gün boyunca girememiştim oyuna[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 böle olmicak cancel yapıp biraz daha denicem ama dediğim gibi sabahtan beri girememin sebebi sıkıştırılmış dosyaları açmamammış:D
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Herşey değişmiş yahu..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 loading doluo lvl 1 karakter açtım beramusta.paper mage olcam sanırım.bu arada 2. serverler yok .2. server olmassa acaip yoğunluk ve lag olmazmı.bu arada servrlerin yanındaki çizgiler ne?
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 çizgiler serverlardaki yogunlugu belirtiyo[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 beramus super yafs herşey o kadar hızlıki
reseth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaw arkadaslar bu sifreniz kullanılıyo demesinin sebebinin bug olduğuna eminsiniz değilmi?? acaip tırsmıs durumdayım. bu yüklediğimiz patch de herhangi şifre kırıcı bi prog falan olmasın sakın... paranoya oldum valla.. baska kimlerin basına geldi bu olay??[signature][hline]ID: ReSetH Nation: El Morad LvL:5x Clan:ResuRRection Server: Xigenon
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya ne güsel lvl birde solucan keserek lvl atlıodum bi lvl atladım birden 25000 exp istemeye başladı wormler %1 bile çoğaltmıo böle olurs ben lvl 30 zor olurum
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 wahahhaha elixir çok hoş olmuş abi kafayı yicem :D:D[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya oyunla ilgili merak ettiginiz başka soru yokmu :D varsa bekliyorum bak canım sıkıldı zaten sorularınızı bekliyom :D upgrade le ilgili hangi item neyden çıkar harpyler nerede goblinler nerede :D sorularınızı bekliyom....[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:6xxx Clan:InTouChaBl3 Server: diez
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya soruorum diablo ya napcam ben lvl 4 te takıldım
ArcAngel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yasasın girdim yiiihaaaa:D[signature][hline]Name...: Eowyn Server..: Diez Clan.....: UPRISING Level....: 6x Job......: Arc Mage(Flame/Ice) Nation..: Elmorad
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 çok zor yaf girmek giriom sonra düşüom sonra bi saat yine hack shield[signature][hline]( 10061 ) Lvl62 CamthalionTasardur Elemental Lord Karus
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 buglare var bissürü mana -lere düştüğü için vuramıorum ve hep farklı canavr öldürmessem lvl atlamıyom
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 auhzhzuzuu :D KE gelmeden önce herkes lag ve dc in olmayacağını söylüyordu asıl şimdi daha fazla olacak çünkü oyunu bırakanlar bile "hele bi girip bakiim" der :D Lag ve dc nin patch la deil serverla alakası var.
Öne çıkan mesajlar