Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Empire a Girdim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
erayyirik, 07 Eylül 2005 13:23 tarihinde demiş ki:
yannız burda istemeden baya post kasıo haa herkes

offf millet k.e girmeye çalışıyo sen post derdindesin :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Nation: Karus
Lvl: 5x
np:6xxx
Clan:InTouChaBl3
Server: diez
Mesaj tarihi:
beyler iron bow nasıl gorunuyor bir farklılık varmı :)
server ların durumu nedir spotlar nasıl harita genısmı
party sıkıntısı olurmu ?????????

girdi girmedi muhabbetını bırakıp bırazda bunları solesenıs
cok super olur :D
Mesaj tarihi:
Yuh benim flashgette hız 5.11 e düştü O_o (256 adsl)[signature][hline]Arma imzasında demiş ki:
Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
fastreload, 05 Eylül 2005 04:26 tarihinde demiş ki:
kağıt uçak en güzeli

ekonomik hem...
Mesaj tarihi:
Adama benzetmisler sonunda charları ama Dts olsun Lard orc olsun adam gibi olmus tipleri:)[signature][hline]Name...: Eowyn
Server..: Diez
Clan.....: UPRISING
Level....: 6x
Job......: Arc Mage(Flame/Ice)
Nation..: Elmorad
Mesaj tarihi:
mage lerin monsterlar üzerindeki attacklarını %70 azaltmışlar harpylere normalde 800 falan vuruyom 33 büyüsüyle 200 e düşmüş çok garip ya[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:
said:
hunter_of_human, 07 Eylül 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
said:
Diablo_Angel, 07 Eylül 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
said:
erayyirik, 07 Eylül 2005 13:23 tarihinde demiş ki:
yannız burda istemeden baya post kasıo haa herkes

offf millet k.e girmeye çalışıyo sen post derdindesin :D

+1
sende hemen yanlış anladın haa ben post kasıo herkes bilmedne dedim.post kasalım demedim.isterlerse bütün postları sıfırlasınlar umrumda diil.ben sadece herkes istemeden post kasıo dedi.(burdaki istemeden kelimesine dikkat edin haa)
Mesaj tarihi:
nasıl lvl kasıcaz biz ya aoe harpy yok magic attacklar %70 düşürülmüş ne kesicez solucanmı keselim bütün gün bunu düzeltirler inş. :([signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:
said:
Diablo_Angel, 07 Eylül 2005 13:53 tarihinde demiş ki:
nasıl lvl kasıcaz biz ya aoe harpy yok magic attacklar %70 düşürülmüş ne kesicez solucanmı keselim bütün gün bunu düzeltirler inş. :(

B.ku çıktı :tdown:[signature][hline]Okul acılıo 5x de kaldık :( bi de LGS var hay [/b]ÇİÇEK BÖCEK[b]
Mesaj tarihi:
said:
erayyirik, 07 Eylül 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
diablo 2 saattir girmei deniodm onunda bişeler oldu data tables diye bişey yazdı zones falan filan yazıodu ve kapandı ne bu sendede olmuşmuydu
soruma cvbp bendemi sorun var
  • Yeni Oluştur...