Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Empire a Girdim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben jabba nın verdiği linkden setup indirdim yine aynı hatayı veriyor şimdi luncerden yüklüyorum o da bayagı uzun sürecek gibi
Mesaj tarihi:
beyler 3 tane upgrade item str 6 belt i birleştirdim yanına onları upgrade etmeye yarıyan scrollu koydum 1 tane +7 oldu :D +7 str belt var şimdi :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Nation: Karus
Lvl: 5x
np:6xxx
Clan:InTouChaBl3
Server: diez
Mesaj tarihi:
uzun surmesi cok dogal cunku 1234567890 kisi su anda bizim gibi patch i download etmeye calısıyor ve k2 nin download server ı goctu gocecek durumda:D[signature][hline]Name...: Eowyn
Server..: Diez
Clan.....: UPRISING
Level....: 6x
Job......: Arc Mage(Flame/Ice)
Nation..: Elmorad
Mesaj tarihi:
aynı seyi +8/+9/+10 icin yapabilirsin ama kırılma sansı nedir bilmiyorum...bilmeyen arkadaslar icin takıları up etmek icin aynı takıdan 3 tane olması gerekio...ornek1 tane +7 str belt icin 3 tane +6 str belt ve birlestirme scroll u gerekiyor...[signature][hline]Name...: Eowyn
Mesaj tarihi:
ya lütfen biri cvp versin yaa söleyi,n nası açıonuz.ben 1.5 saat önce herşeyi yaptım bile ama o zamandan bu yana hala oyunu açmaya çalışıorum connect connect update server dio bi de launcherdanmı update etcm napcam ne etcem nolur cvp yazın yaaaaaz
Mesaj tarihi:
said:
erayyirik, 07 Eylül 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
ya lütfen biri cvp versin yaa söleyi,n nası açıonuz.ben 1.5 saat önce herşeyi yaptım bile ama o zamandan bu yana hala oyunu açmaya çalışıorum connect connect update server dio bi de launcherdanmı update etcm napcam ne etcem nolur cvp yazın yaaaaaz

erayyirik...abi su anda k2 team in download server ına bizim gibi 1234567890.... kisi yuklenio k.e. update ini almak icin o yuzden launcher update etmeye calısırken baglanamıo dowload server a baglanamıyor ftp error gibi hatalar weriyor biraz zorlarsan launcher ile update etmeye baslarsın sahsen bana da aynısı oldu...K2 bu zorlamıyana ekmek wermio:)[signature][hline]Name...: Eowyn
Mesaj tarihi:
said:
ArcAngel, 07 Eylül 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
said:
erayyirik, 07 Eylül 2005 12:38 tarihinde demiş ki:

erayyirik...abi su anda k2 team in download server ına bizim gibi 1234567890.... kisi yuklenio k.e. update ini almak icin o yuzden launcher update etmeye calısırken baglanamıo dowload server a baglanamıyor ftp error gibi hatalar weriyor biraz zorlarsan launcher ile update etmeye baslarsın sahsen bana da aynısı oldu...K2 bu zorlamıyana ekmek wermio:)
ya zaten her deniyişimde launcherdan update etmeye başlıo ama ben internetten patchi indirmiştim.c ye falanda attım.ama olmuo yinede connect connect update server yazıo.launcherdan açmaya çalışıncada update etmeye çalışıo bi de bunumu beklicem o zaman intten nite boş yere indirttiniz ya anlamadım gitti
Mesaj tarihi:
abi sen patch i dogru yere dogru sekilde extract ettigine emin misin?Eger dogru sekilde yapmıs olsaydın tekrar 1298 patch ini indirmeye kalkmaz...duzelt onu sorun yasamazsın...[signature][hline]Name...: Eowyn
Mesaj tarihi:
said:
ArcAngel, 07 Eylül 2005 12:48 tarihinde demiş ki:
abi sen patch i dogru yere dogru sekilde extract ettigine emin misin?Eger dogru sekilde yapmıs olsaydın tekrar 1298 patch ini indirmeye kalkmaz...duzelt onu sorun yasamazsın...
bana düzgün şekilde anlatabilirmisin onun içindeki dosyaları nereye kopyalica.ben hedef bul dedim ve bütün dosyaları oraya yapıştırdım napmam gerekiodu
Mesaj tarihi:
bende gırdım de ıdd ve pass gırınce sole bıse cıkıo...

the account is currently in use.would you like to dısconnect prevıous connectıon?

bu ne demek ve ne yapmam lazım ok deyınce aynı sey tekrar cıo 30dak tır boyle..aynı yazı sızede cıktımı?yardım pls[signature][hline]Name : cnwr
LvL : 5x (Mage)
Server : Cypher
Clan : R£B£LLiON

Baba yadigarı değil alın teri...
Mesaj tarihi:
said:
Diablo_Angel, 07 Eylül 2005 12:52 tarihinde demiş ki:
[spo1=Zombie lerin oldugu yer][/spo]

Çok hoş olmuş lan cidden. gerçi sen girip çıkıyosun biz hala resimlerle yetinioruz. Nese wait..
Mesaj tarihi:
şimdi ben connect hatası verirken denersem açılırmı yoksa launcherdaki updatei yükliyimmi çünkü o hatayı verirken denemeye devam edip yine yapamazsam yazık olcak şimdiye kdarki updatee
Mesaj tarihi:
şımartmayın beni :D

elimdeki staff elixir +6 görünümü yılana benzemiş ben garipsedim ama yinede ii[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Mesaj tarihi:
Launcher ı açamıyorum cnnoıtct.. server dio patch i kopyaladım oynua giremiyorum hs :D hata verio kafayı yemek içcen değil :D[signature][hline]Job:Kasar Post
Send : 7xx
Server : Paticik
Mesaj tarihi:
said:
ExtRaFlush1R, 07 Eylül 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
bende gırdım de ıdd ve pass gırınce sole bıse cıkıo...

the account is currently in use.would you like to dısconnect prevıous connectıon?

bu ne demek ve ne yapmam lazım ok deyınce aynı sey tekrar cıo 30dak tır boyle..aynı yazı sızede cıktımı?yardım pls
[signature][hline]Name : cnwr
LvL : 5x (Mage)
Server : Cypher
Clan : R£B£LLiON

Baba yadigarı değil alın teri...
Mesaj tarihi:
said:
maelstrom, 07 Eylül 2005 12:56 tarihinde demiş ki:
ee diabloangel intouchable'a ne oldu? hani pelerin sarı sarı?

clanı patlattılar tekrar kurdular clan leaderini bekliyorum gelsede alsa beni herif k.e yükliycekte gelicekte clana alıcak :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel
  • Yeni Oluştur...