Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Knight Empire a Girdim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
jabba'nın açtığı konuda link, yukarıda sticky vaziyette duruyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ya bırak linki minki oynamayın sakın sakın ölmeyin hiç bi yerde bakın giden xp bu aynen yazıyorum ss te koyucam

lost 743000586 experience points

lost 1763200768 experience points

BU NE NEDİR YA SS ALIP KNİGHTİN SİTESİNE YOLLAMAM GEREK LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA BU NEDİR YA TAM 1 LVL DÜŞTÜM BU GİDEN XP Yİ HALA ANLAMIŞ DİİLİM[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Nation: Karus
Lvl: 5x
np:6xxx
Clan:InTouChaBl3
Server: diez
Mesaj tarihi:
abi ne 160int mage değil misin? neden 480lik buff kullanmıyorsun o kağıtlardan? üstüne armorların hp bonus galiba onları mp yapacaksıN!! en olmadı bir tavsiye :)[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Mesaj tarihi:
Lol mp yapmıcak abi HP seti bulabildiğinin en iisi olcak mp set istediği gibi olur ( mp set exp dışında işe yaramıodu bu ama kadar bundan sonra ne olur bilmiom ama ) yani 2 set bulundurması lasım[signature][hline]( 10061 )
Lvl62
CamthalionTasardur
Elemental Lord
Karus
Mesaj tarihi:
said:
Diablo_Angel, 07 Eylül 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
ya bırak linki minki oynamayın sakın sakın ölmeyin hiç bi yerde bakın giden xp bu aynen yazıyorum ss te koyucam

lost 743000586 experience points

lost 1763200768 experience points

BU NE NEDİR YA SS ALIP KNİGHTİN SİTESİNE YOLLAMAM GEREK LÜTFEN YARDIMCI OLUN BANA BU NEDİR YA TAM 1 LVL DÜŞTÜM BU GİDEN XP Yİ HALA ANLAMIŞ DİİLİM

ne sekilde oldu bu durduk yere login olunca mı yoksa herhangi bir mob a yattın mı?[signature][hline]Name...: Eowyn
Server..: Diez
Clan.....: UPRISING
Level....: 6x
Job......: Arc Mage(Flame/Ice)
Nation..: Elmorad
Mesaj tarihi:
ya üstümdeki hp bonus bütün küpeleri yüzükleri çıkardım hepsini mp taktım o yüzden hp düştü normal hp 1200 falan dur bi relog yapiim düzelir inş.[signature][hline]ID: Diablo_Angel
Nation: Karus
Lvl: 5x
np:6xxx
Clan:InTouChaBl3
Server: diez
Mesaj tarihi:
hmm hiç bir fikrim yok customer suppert dan bug report yap...olmadı forum a topic açıp ss koy...bug olabilir....[signature][hline]Name...: Eowyn
Server..: Diez
Clan.....: UPRISING
Level....: 6x
Job......: Arc Mage(Flame/Ice)
Nation..: Elmorad
Mesaj tarihi:
beyler oyunda lag veya benzeri bir sey varmı
ben daha yenı yuklıcem acaba esyam kayboldumu

--------

yaa savaslarda oyun donmadan adam yatırmak ıcın sabırsızlanıom ( ınsalllah olur bole bıse )
  • Yeni Oluştur...