NightMaRe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 onun için 5 saat indirmesini mi beklicem şimdi ko yu kurdum üstüne 1298 eklicem extrac edipte :)[signature][hline]Name:xXx_NightMare_xXx Job:WArrior/Attack Nation:El Morad LVL:57 Clan:TurkıshTown Server:Ares
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ztn öle yapman gerek.öbür türlü zor. 62 mb lık dosyayı cekin öle yapın dier türlü zor :) ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ burdan da alabilirsiniz[signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 dostum sry ama verdiin Linkte 40 not found yapıyor[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np.
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 DiabLonunkinden bahsediyom :D[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np.
NightMaRe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 beyler ben bu oyunu yeniden kurdum :D sizce bu 1298 den önceki patch leri yüklemeden çalısır mı görüşlerinizi alıım ?[signature][hline]Name:xXx_NightMare_xXx Job:WArrior/Attack Nation:El Morad LVL:57 Clan:TurkıshTown Server:Ares
NightMaRe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 neyse saolun denedim oldu :D ama bu sefer o yazıyı demedi dc verdi sadece işalah olur amin :D[signature][hline]Name:xXx_NightMare_xXx Job:WArrior/Attack Nation:El Morad LVL:57 Clan:TurkıshTown Server:Ares
ArcAngel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: NightMaRe, 07 Eylül 2005 18:04 tarihinde demiş ki: neyse saolun denedim oldu :D ama bu sefer o yazıyı demedi dc verdi sadece işalah olur amin :D 2 rekat da namaz kılsaydın be baba walla :p oyun bu yaw bekleyin sabredin dioz sabahdan beri hem ben yukledim de noldu lagdan belimi dogrultamıom lvl down da oldum zaten cıldırıoz biz sizde giremioz die sinirlenin...Bos werin yaw sabredin azcık charlar saglam kaldın hic deilse:D[signature][hline]Name...: Eowyn Server..: Diez Clan.....: UPRISING Level....: 6x Job......: Arc Mage(Flame/Ice) Nation..: Elmorad
NightMaRe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: ArcAngel, 07 Eylül 2005 18:35 tarihinde demiş ki: said: NightMaRe, 07 Eylül 2005 18:04 tarihinde demiş ki: neyse saolun denedim oldu :D ama bu sefer o yazıyı demedi dc verdi sadece işalah olur amin :D 2 rekat da namaz kılsaydın be baba walla :p oyun bu yaw bekleyin sabredin dioz sabahdan beri hem ben yukledim de noldu lagdan belimi dogrultamıom lvl down da oldum zaten cıldırıoz biz sizde giremioz die sinirlenin...Bos werin yaw sabredin azcık charlar saglam kaldın hic deilse:D :D:D:D:D:D edicez bakem bekliom 7 saat oldu dötüm agrıdı :Dgece olur işallah.............[signature][hline]Name:xXx_NightMare_xXx Job:WArrior/Attack Nation:El Morad LVL:57 Clan:TurkıshTown Server:Ares
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Geçen ay bi günde 2 gb'lık bilgi indirdiğimi hatırlıoyorum. Bugün 64 mg'lık kıçı kırık patchi bi yerine oturtamadık..:)
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 biz ke'ye giremeden ke bize girdi.. isin ozu budur cekirge.. :D
NightMaRe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 burda ke pokuna başım agrıdan çatlıo :D labet olsun aq ya ko mu geri istiom ben ! ! ! ![signature][hline]Name:xXx_NightMare_xXx Job:WArrior/Attack Nation:El Morad LVL:57 Clan:TurkıshTown Server:Ares
coyote_e Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 yaw nebicim şeymiş bu yaw??ewen oyuna giriyom ama sanki internet cafeden giriyom hem cok lagg var oyunda eslatda gine 45 + buyuculer 60 lılara ozenmiş nova atarcasına 45 buyusu atiyolar.neysede bn giremiyom su oyuna ko yu istiyom dupe mupe olsun ko daha ii di bnce[signature][hline]areste 60+ cahar araniyor buff assasinlere daha sıcak bakılır sora mage oburkilere dusunmem lazım.haa bide elmorad olması lazım ve ytl ile anlaşırsak bnm icin cok ii olur(__WoLQaN__)
icebreak3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 başlıyayım böle oyuna ısınamadım ya ben bu ke ye ko istiyorum ben geri nebilim sıcak gelmedi bana hiö ke cz bile bi garip geldi eski kapışmaların tadı yoq cz de[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS
YumiYumi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaşlar bu dosyanın toplama kb si ne kadar acaba ?[signature][hline]Server: Beramus Nick: yumiyumi Clan: Sync_Master Character : Barbarian Np : Durun Daha 62 Olmadan Yok NP Neyim :D Lvl : 5x Tek Rakip : suisuisui
Junkie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Patch1299_us_1.zip Bu patch de yenımı ?
tovucu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Vallaha 5 kere denedim 5 indidede Login Server 10060 Hatasını verdi..[signature][hline]Name:tovucu Level:57 Clan:OSMANLI Paper Mage Flame/Ice Srvr:Beramus
cihan81 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 YARIN SAAT 5 TE UÇAK KALDIRIYORUM.GLEN GELSİN.ŞİRKETİ BASMAYA GİDİCEZ.:d dİABlo
Kral_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 HeLaL kardes sana sen diger arkidisleri din leme:P
Öne çıkan mesajlar