cihan81 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 lem relog nasıl yapılıyo diablo form cu :D BEN soXO
ArcAngel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bu lagın olması cok dogal.Server "0" dan baslamıs gibi su an. Bircok kisi login olmaya calısıyo we su anda kasılmıs durumda. Galiba biraz ewel serverları kapadılar cunku butun serverlar ( Ares-Diez-Beramus-Cypher) down oldu...O yuzden cok fazla yormayın kendinizi...Sonu hayır olsun:)[signature][hline]Name...: Eowyn Server..: Diez Clan.....: UPRISING Level....: 6x Job......: Arc Mage(Flame/Ice) Nation..: Elmorad
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 sen onu boşwer şimdi diğerleride kapandı bütün herkes areste super bi lag oldu.diezdede çok kişi vardı ama lag yoktu açıkken yani bütün serverler kullanıldıı zaman lag azalcak gibi
NightMaRe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 beyler rahatsız ettim ama deli olcam... eski charlarımızla ne zaman gircez bi bilgisi olan söleyebilirmi bi zahmet.. yoksa bende kafa falan kalmadı... lütfen[signature][hline]Name:xXx_NightMare_xXx Job:WArrior/Attack Nation:El Morad LVL:57 Clan:TurkıshTown Server:Ares
towerr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Diablo_Angel, 07 Eylül 2005 09:31 tarihinde demiş ki: beyler dieze girdim eslantta oldugum için oyuna girdi sanırım eslantta bi tur attım eslanttan çıkmak istedim current zone hatasını verdi :( knight empire girdim arkadaşın verdigi patchi yükleyin k.o dosyasının içine yapıştırın sonra normal bi şekilde oyuna girin bu arada k.e ye giren ilk kişi benim sanırım :D Ya biz yaptık ama olmadı nası gircez biz buna ben giremedin sabahtan beri deniom olmuo yeterr artıkk yaa
ArcAngel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yaw kızmaya basladım yaw cz de lvl Down olduum yetmedi galiba simdi 1 de Doda Camp de lvl down olcam 3 tane kıytırık DK ya:( (Lagsız 1 server istioruz K2 Team e duyurulur...!):'([signature][hline]Name...: Eowyn Server..: Diez Clan.....: UPRISING Level....: 6x Job......: Arc Mage(Flame/Ice) Nation..: Elmorad
ArcAngel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: NightMaRe, 07 Eylül 2005 17:00 tarihinde demiş ki: beyler rahatsız ettim ama deli olcam... eski charlarımızla ne zaman gircez bi bilgisi olan söleyebilirmi bi zahmet.. yoksa bende kafa falan kalmadı... lütfen 1298 Patch i ile kendi charlarınla oynuosun bu artık beta testing server diil o bitti yalan oldu kendi serverında kendi charınla oyniyacaksınyeni char acmak die bisey yok panik yapmayın...sadece su an cok lag war...[signature][hline]Name...: Eowyn Server..: Diez Clan.....: UPRISING Level....: 6x Job......: Arc Mage(Flame/Ice) Nation..: Elmorad
NightMaRe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 okudum forumdakileri hepsini uyguladım ama şu garip yazı çıkıo.. yine lvl 1 char açtım o girio.. of of.....[signature][hline]Name:xXx_NightMare_xXx Job:WArrior/Attack Nation:El Morad LVL:57 Clan:TurkıshTown Server:Ares
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Yoo hayır eski charlara devam ediyoruz..Yamayı çekip kurdum özellikle login ekranı süper olmuş eski login ekranının iç bayıcı durumu yok..Evet lag olayını açılmayan sunuculara ve oyuna hücum edilmesine bağlayabiliriz..Ayrıca Piana tam bir şehir havasına bürünmüş ve RP yaparak oynamayı sevenler için gayet iyi bir dünya yaratmışlar...[signature][hline]Char : Maara LVL : 5x Buffer/Healer NP : NotProblem Clan : TnT Server : Ares (grrrr...)
homeric Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 The account is currently in use. Would you like to disconnect the previous connection? yani şuanda kullanımda bu char disconnect etmek istiyormusunuz evet diyorum yine connecting diyo ve bu yazı tekrar karşıma çıkıyor ben delirmiyeyimde kim delirsin sanırım bizi arada kaynattılar yalan olduk off ben bunların yapacağı oyunun taaaaaa..........
NightMaRe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Homeric sana katılıom ben bu ke yi icat edenin taaaa..... ama şanslızlık işallah düzelir diom ben 60 olmayı hayal ediodum :([signature][hline]Name:xXx_NightMare_xXx Job:WArrior/Attack Nation:El Morad LVL:57 Clan:TurkıshTown Server:Ares
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 relax man :D sorun yok.. herkezde war o problem.. bi nevi 10060 gibi dusun onu..
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Heheh. Hadi KO' ları geri yüklüoruz :)
NightMaRe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ben oyunu silip yeniden kurcam :D başka çare yok bi de ole denicem millet girio ben neden giremiom ya !!![signature][hline]Name:xXx_NightMare_xXx Job:WArrior/Attack Nation:El Morad LVL:57 Clan:TurkıshTown Server:Ares
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ya skecem böyLe oyunu ya waLLa biLLa ne deredi bitiyo ne çiLesi ... Lagına item upgrade faiLedine empiresine savaşta dc oLmasına failed Login serverine faiLed Login current zonesine sokacam inmiyo koduum yapamadım işte artık uraşmıcam saten serverLarda çökmüş baksana[signature][hline]Fukara Diez Karus ELEMENTAL LORD 6x 1xxxx np.
homeric Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 relax relax ta nereye kadar relax ya bişi tamayaparsın yada hiç bulaşmassın dimi adamlar zaten ağustos dediler eylüle zor geldi sanki geldi de ne oldu arkadaşlar girdi oyunda 25 dakka laga var nerdeyse bide bu kullanılım hatası allah bilir daha ne buglar ne hatalar var yapamayacaksanız bırakın bari KO kalsaydın yine bari ona girip çıkabilir cz de dolanabiliyorduk şimdi ise bunların hiç biri yok hayırlı bakalım daha neler olacak
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 küfür etmeden nefes alamıo musun sen?
NightMaRe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 offfffffff of gençligim gitti şu oyunda saçlar beyazladı :D[signature][hline]Name:xXx_NightMare_xXx Job:WArrior/Attack Nation:El Morad LVL:57 Clan:TurkıshTown Server:Ares
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaslar ko die bi system yok.. there is no ko, there is no gm.. its only startup screen man.. its a big joke :D
NightMaRe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: madnmad, 07 Eylül 2005 17:28 tarihinde demiş ki: arkadaslar ko die bi system yok.. there is no ko, there is no gm.. its only startup screen man.. its a big joke :D kardeş ne dedin anlamadım ama ii bi şi dir herhalde :D[signature][hline]Name:xXx_NightMare_xXx Job:WArrior/Attack Nation:El Morad LVL:57 Clan:TurkıshTown Server:Ares
Junkie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Hani lag'dan kurtulacaktık ama kurtulamadık simdi dahada asırı lag var devamlı DC sorunu serverların gozukmemesi.İğrenc oldu bu dahada iğrenc :(
NightMaRe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hehhehe oyunu sildim tekrar kuruom bakem olcakmı işallah olur :D[signature][hline]Name:xXx_NightMare_xXx Job:WArrior/Attack Nation:El Morad LVL:57 Clan:TurkıshTown Server:Ares
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: NightMaRe, 07 Eylül 2005 17:35 tarihinde demiş ki: hehhehe oyunu sildim tekrar kuruom bakem olcakmı işallah olur :D oha kuracaksan bari 380mb lığı kur ke si hazır :)[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 6xx Server : Paticik
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Bekleyin sabredin büyük ihtimalle yarın kalmaz bu sorunlar :([signature][hline]Name: Oosjo_ Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez NP: 25xxx
Öne çıkan mesajlar