Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maraton başladı!! :( Dershane Çilesi Çeken Arkadaşlar Buraya...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Egitim kısmına acsaydık daha iyi olmazmıydı ?[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Mesaj tarihi:
Yeni eğtim sistemine herkes alşmaya çalışıo o yuzden fazla sıkmıo içimi ama çok çalışmak lazım çook .bunyenin bide çok çalışmayı kaldırması lazım
Mesaj tarihi:
benim bi yılım daha var hehe

ofs çaktırmadan baya bi korkuyorum:([signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Mesaj tarihi:
said:
ivy, 29 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
benim bi yılım daha var hehe

ofs çaktırmadan baya bi korkuyorum:(

calışın valla olum bizim gibi surunmeyin[signature][hline]DN 41
Mesaj tarihi:
ulan daha 2 . haftadan ağlıyor musunuz be?
yazıklar olsun.
ayın 15inden beri pazar günleri hariç hergün gidiyorum ve gıkım çıkmadı.
bu 88 tayfası kadar sorunlu kimse yok...
Bu sene paticiğin çok çekeceği var bunlardan..[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Mesaj tarihi:
aslında acelemizin olması gerekiyor =)

yoksa anormal derecede artış gösteren konular karşısında işimiz biraz zor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
Beenn gidiyorum la hep ek ders koyuyolar bugün 9 saat gittim =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
logaritma, integral, türev, çemberde analitik vs vs.. çalış çalış bitmez anasını satayım..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA
Mesaj tarihi:
ben de çok eheycanlıydım batırmadım ama normalden 10 puan düşürdüm yine de fena bir yere girmedim ama keşke heyecanlanmasaydım sınavda o kadar terledim titredim ki... pof

ama bazen dersaneyi test kitaplarını özellikle fiziği arşimedi çoközlüyorum beeewww[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
açıkçası sizin ne yazdığınızı okumadım ve umrumdada deil :P ama şu yazımı yazdıktan sonra okucam söz ( yalan ) açıkçası dersane bir çile değil bence çünkü okuldan çok daha farklı istediğinizi yapabiliyorsunuz size çile gibi gelen şey çalışmak ve öss stresi. bunu böyle görmenizin sebebi de öss yi hayatınızın dönüm noktası olarak görmeniz. belki öyle olabilir ama bunu çok zor ve dönüşü olmayan bir yol olarak görmeyin ( ama öyle! ) size söylenen bu sene kazanamazsan bi daha kazanamassın lafları da yalan bunu unutmayın! *!gaza gelir* bu ülke bizim bu dersaneler bizim üniversetileride bizim olmalı çalışın pati gençleri!![signature][hline]Üşüyorum...
Aslında üşümüyorum serinliyorum.
Mesaj tarihi:
Lise 1e geçtim hühü dersanem başlıo...
Off 3 sene var ben bile stres oldum ya :(
meb'i allah bildiiği gibi yapsın ne diim...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
lise 1 de dersanemi olur yaa ailene söle aslınlar seni dersaneden yoksa en güzel günlerin mahvolur. bütün hocalarına sor en iisi son sınıfta başlamak dersaneye.[signature][hline]Üşüyorum...
Mesaj tarihi:
aman ya daha lise 2 den gidiyoruz bişe warmş gibi.bu 3.haftam inşallah bitiyor kurtuluyorum en azından 2 haftalığına :([signature][hline]man is just a weak reflection
in evolution´s history

Mesaj tarihi:
Lise 1'de dersane mi olur ya?! Bizim hocalarımız "1de 2de gitmek çok saçma, ama 3te gideceğiniz dersaneyi size biz önereceğiz "demişlerdi. Gerçekten çok gereksiz.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
lise 1 de gidip lise 2 de gitmicem lise 3 de tekrar gidicem
sizce bu mantıklı mı?

off şu öys yada neyse işte bi geçse...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki
İvy'den şüphem var onun kalbi yok.
Mesaj tarihi:
hepsi geçer yeterki siz aileleriniz ikna edip lise sona kadar dersaneye gitmemeye çalışın =)[signature][hline]Üşüyorum...
Mesaj tarihi:
said:
ivy, 30 Ağustos 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
lise 1 de gidip lise 2 de gitmicem lise 3 de tekrar gidicem
sizce bu mantıklı mı?

off şu öys yada neyse işte bi geçse...

Sence mantıklı mı?
Kafan çok karışık anlıyorum, bu tip kararları kendin veremeyeck yaştasın, o da belli. Ama (ben kendimden biliyorum) bu işten hiç anlamayan bir anne-babanın zorlaması ile de olmaz. Bence varsa okulunun rehberlik hocasına danış. O da olmazsa bilen birileri elbet vardır etrafta, onlara sor, kendin bilgileneceğin gibi aileni de bilgilendir. Ondan sonra senin dersaneye bu kadar erken gidip gitmeme kararını ailecek verin.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
  • Yeni Oluştur...