Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maraton başladı!! :( Dershane Çilesi Çeken Arkadaşlar Buraya...

crysania

Öne çıkan mesajlar

ulan daha 2 . haftadan ağlıyor musunuz be?
yazıklar olsun.
ayın 15inden beri pazar günleri hariç hergün gidiyorum ve gıkım çıkmadı.
bu 88 tayfası kadar sorunlu kimse yok...
Bu sene paticiğin çok çekeceği var bunlardan..[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Sosyal ağlarda paylaş

Beenn gidiyorum la hep ek ders koyuyolar bugün 9 saat gittim =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

ben de çok eheycanlıydım batırmadım ama normalden 10 puan düşürdüm yine de fena bir yere girmedim ama keşke heyecanlanmasaydım sınavda o kadar terledim titredim ki... pof

ama bazen dersaneyi test kitaplarını özellikle fiziği arşimedi çoközlüyorum beeewww[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası sizin ne yazdığınızı okumadım ve umrumdada deil :P ama şu yazımı yazdıktan sonra okucam söz ( yalan ) açıkçası dersane bir çile değil bence çünkü okuldan çok daha farklı istediğinizi yapabiliyorsunuz size çile gibi gelen şey çalışmak ve öss stresi. bunu böyle görmenizin sebebi de öss yi hayatınızın dönüm noktası olarak görmeniz. belki öyle olabilir ama bunu çok zor ve dönüşü olmayan bir yol olarak görmeyin ( ama öyle! ) size söylenen bu sene kazanamazsan bi daha kazanamassın lafları da yalan bunu unutmayın! *!gaza gelir* bu ülke bizim bu dersaneler bizim üniversetileride bizim olmalı çalışın pati gençleri!![signature][hline]Üşüyorum...
Aslında üşümüyorum serinliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ivy, 30 Ağustos 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
lise 1 de gidip lise 2 de gitmicem lise 3 de tekrar gidicem
sizce bu mantıklı mı?

off şu öys yada neyse işte bi geçse...

Sence mantıklı mı?
Kafan çok karışık anlıyorum, bu tip kararları kendin veremeyeck yaştasın, o da belli. Ama (ben kendimden biliyorum) bu işten hiç anlamayan bir anne-babanın zorlaması ile de olmaz. Bence varsa okulunun rehberlik hocasına danış. O da olmazsa bilen birileri elbet vardır etrafta, onlara sor, kendin bilgileneceğin gibi aileni de bilgilendir. Ondan sonra senin dersaneye bu kadar erken gidip gitmeme kararını ailecek verin.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...