KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Egitim kısmına acsaydık daha iyi olmazmıydı ?[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Allah yardımcınız olsun.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 :( :( :( :( boehhhh[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Yeni eğtim sistemine herkes alşmaya çalışıo o yuzden fazla sıkmıo içimi ama çok çalışmak lazım çook .bunyenin bide çok çalışmayı kaldırması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 benim bi yılım daha var hehe ofs çaktırmadan baya bi korkuyorum:([signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: ivy, 29 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: benim bi yılım daha var hehe ofs çaktırmadan baya bi korkuyorum:( calışın valla olum bizim gibi surunmeyin[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ulan daha 2 . haftadan ağlıyor musunuz be? yazıklar olsun. ayın 15inden beri pazar günleri hariç hergün gidiyorum ve gıkım çıkmadı. bu 88 tayfası kadar sorunlu kimse yok... Bu sene paticiğin çok çekeceği var bunlardan..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya calışırız acelemiz ne:)[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aslında acelemizin olması gerekiyor =) yoksa anormal derecede artış gösteren konular karşısında işimiz biraz zor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Beenn gidiyorum la hep ek ders koyuyolar bugün 9 saat gittim =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 logaritma, integral, türev, çemberde analitik vs vs.. çalış çalış bitmez anasını satayım..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 işimiz zor ama herkezin işi zor kişisel bakmamak gerek duruma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben de çok eheycanlıydım batırmadım ama normalden 10 puan düşürdüm yine de fena bir yere girmedim ama keşke heyecanlanmasaydım sınavda o kadar terledim titredim ki... pof ama bazen dersaneyi test kitaplarını özellikle fiziği arşimedi çoközlüyorum beeewww[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 açıkçası sizin ne yazdığınızı okumadım ve umrumdada deil :P ama şu yazımı yazdıktan sonra okucam söz ( yalan ) açıkçası dersane bir çile değil bence çünkü okuldan çok daha farklı istediğinizi yapabiliyorsunuz size çile gibi gelen şey çalışmak ve öss stresi. bunu böyle görmenizin sebebi de öss yi hayatınızın dönüm noktası olarak görmeniz. belki öyle olabilir ama bunu çok zor ve dönüşü olmayan bir yol olarak görmeyin ( ama öyle! ) size söylenen bu sene kazanamazsan bi daha kazanamassın lafları da yalan bunu unutmayın! *!gaza gelir* bu ülke bizim bu dersaneler bizim üniversetileride bizim olmalı çalışın pati gençleri!![signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Kim hangi dershaneye gidiyor peki bu sene?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 final ile başarmak zorundayız![signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Lise 1e geçtim hühü dersanem başlıo... Off 3 sene var ben bile stres oldum ya :( meb'i allah bildiiği gibi yapsın ne diim...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 lise 1'de dersane? nası yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 lise 1 de dersanemi olur yaa ailene söle aslınlar seni dersaneden yoksa en güzel günlerin mahvolur. bütün hocalarına sor en iisi son sınıfta başlamak dersaneye.[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 final ile kazanacağız[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aman ya daha lise 2 den gidiyoruz bişe warmş gibi.bu 3.haftam inşallah bitiyor kurtuluyorum en azından 2 haftalığına :([signature][hline]man is just a weak reflection in evolution´s history Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Lise 1'de dersane mi olur ya?! Bizim hocalarımız "1de 2de gitmek çok saçma, ama 3te gideceğiniz dersaneyi size biz önereceğiz "demişlerdi. Gerçekten çok gereksiz.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 lise 1 de gidip lise 2 de gitmicem lise 3 de tekrar gidicem sizce bu mantıklı mı? off şu öys yada neyse işte bi geçse...[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoOb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hepsi geçer yeterki siz aileleriniz ikna edip lise sona kadar dersaneye gitmemeye çalışın =)[signature][hline]Üşüyorum... Aslında üşümüyorum serinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: ivy, 30 Ağustos 2005 00:04 tarihinde demiş ki: lise 1 de gidip lise 2 de gitmicem lise 3 de tekrar gidicem sizce bu mantıklı mı? off şu öys yada neyse işte bi geçse... Sence mantıklı mı? Kafan çok karışık anlıyorum, bu tip kararları kendin veremeyeck yaştasın, o da belli. Ama (ben kendimden biliyorum) bu işten hiç anlamayan bir anne-babanın zorlaması ile de olmaz. Bence varsa okulunun rehberlik hocasına danış. O da olmazsa bilen birileri elbet vardır etrafta, onlara sor, kendin bilgileneceğin gibi aileni de bilgilendir. Ondan sonra senin dersaneye bu kadar erken gidip gitmeme kararını ailecek verin.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar