Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakın ormanları !!

Prawler

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 18 July 2003 14:53 tarihinde demiş ki:
Sancak çalma olayını halk hareketi ile karıştırdın. Biri hırsızlık yani ayan beyan değil gizli yapılıyor ve emin ol eğer çalarken yakalanırsan ya ölürsün ya da hayatının sonuna kadar o gün ölmüş olmayı dilersin.
Ayrıca burda tartışılan tabiki bayrağın değeridir yoksa her direğe çıkanı vurmuyor Türk askeri. O direğe Türk bayrağını indirmek ve Türk halkının egemenliğini sarsmak için çıktığı ve vuruldu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli

kanunda bayraga hakarette, sancak indirmede halk hareketi ya da tezkere pesindeki asker ayrimi yok. askeri yonetmelikte toplu isyan kavrami var, onun da bu olayla alakasi yok, karsi taraftakiler turk askeri degil.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

tobe tobe adam hala sancak diyor açıladı sana adam sancak şöyle böyle diye hala ne diyorsun bir deyiller şunu kafana bir sok orada ulusumuzb gururu bayrağımız indirilimeye çalışılıyor belki indirse adam neler yapıcak bayarağa vurularak öldürülmesi çok doğru bir davranış subay yapmış er yapmış ben yapmışım sen yapmışsın farketmez bu vatan borçtur.
Sosyal ağlarda paylaş

unity,ne dediğini anlamıyorumiadamlar azmış,saldırmış bayrağımızı indirecekler,sen ordaki subayın gidip nöbet tutan askere"şurdaki elemanı vurcam,ama nöbetçi sensin,sen vur!"demesinimi bekliosun,adamın dayanamamış,çekmiş vurmuş,yerinde olsaydım kuralları yasayı stredip bende ateş ederdim.[hline]less talk,more glock!
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi belki konuyla alakası yoktur ama
biz ilk okul 3 deyken orman haftasında öğretmenler bizi zorla götürür en az 3 tane çam ağacı diktirirlerdi kırıkkalede otururken
sonra 4 ve 5 . sınıflarda da yapmıştık bi ağaçlık alan var orası tamamen bizim sınıfa ait süper her yaz gidişimde oraya bakarım eski günleri de hatırlarım :)
zorla diktiriolardı ağaçları
şimdi olsa seve seve yaparım :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 18 July 2003 15:02 tarihinde demiş ki:
3. kez soruyorum sen ne yapılmasını isterdin peki orada veya ne yapardın?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli

ben de 3. kez soyluyorum, ayni kanun gecerli olduguna gore ayni sonucun cikmasi gerekirdi. sancak calma olaylarinda 20 yildir ceset cikmiyorsa orada niye cikti ? farkli kanunlar mi geciyor ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 18 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
Bu arada sancak çalma ve bayrak indirmeyi karıştırdın herhalde. Sancak o bölüğün namusu Bayrak Halkın namusudur.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli

sancak dedigin sey islenmis bayraktir. kanunda boluk namusu ve millet namusu ayrimlari yapilmaz, ayrica hicbir bolukte sancak olmaz. sancak minimum alayda olur.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 18 July 2003 15:03 tarihinde demiş ki:
unity,ne dediğini anlamıyorumiadamlar azmış,saldırmış bayrağımızı indirecekler,sen ordaki subayın gidip nöbet tutan askere"şurdaki elemanı vurcam,ama nöbetçi sensin,sen vur!"demesinimi bekliosun,adamın dayanamamış,çekmiş vurmuş,yerinde olsaydım kuralları yasayı stredip bende ateş ederdim.[hline]less talk,more glock!

tsk da 5 parmak kalinliginda personel yonetmeligi var. bu yonetmeliklerde ne zaman ne yapilacagi belli. bu yonetmelik gorev verilen herkese bilmesi gerektigi olcude ezberletilir. oradaki her gorevli er erbas astsubay subay kendi gorevlerini bilmekle yukumludur. orada olaya mudahale etmek birinci elden oradaki nobetcinin gorevidir. eger etmemisse bu nobetcinin gorevini ihmal ettigi manasina gelir. eger oradaki adam gorevini ihmal ediyorsa ondan sorumlu kisi de bu ihmalden sorumludur. eger oradaki nobetci gorevini ihmal etti ise, ve ondan sorumlu nobetci subay onun yerini doldurma ihtiyaci hissetti ise, yine de o nobetcinin yukumlu oldugu yonetmelik cercevesinde hareket etmek zorundadir. bu durumda sunu diyebiliriz ki alay sancagi calma olaylarinda cesetler yerde kokmuyor da buradaki olayda ceset varsa, o zaman bu olaya mudahale eden kisinin kendi karariyla olmus bir olaydir, yonetmelik cercevesinde zaruriyetten yapilmis bir olay degil.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 18 July 2003 15:08 tarihinde demiş ki:
OHAAAA UNITY ÇÜÜÜÜÜÜÜŞ,yani diosunki heriflar alsın bizde çok war,gariplerde hiç yokki istioalr,afedrsin ama sen bayrağına saygı duymuosan bilki ona saygı duyanlar var![hline]less talk,more glock!

yazdiklarimi bir daha oku.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

ana valla ben hiç okumuyom ormanla ilgili felan konuşuyonuz sanıyom
kıbrıs taki bayrakmı bu
iyi oldu o rumluya verilecek en iyi ceza
hangi asker vurduysa elleri dert görmesin
head shot mı ne vurduysa tek kurşunla[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Sosyal ağlarda paylaş

harbiden ne byarağı ya
benim haberlerle alakam yok ne bu bayrak meselesi
cahil miş gibi hissediyom kendimi
birisi özel mesajdan atsın pls[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 18 July 2003 15:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kermit açıklıım,hem benimde yanlış anladıım bi yer varsa düzeltirler,çünkü umarım unity'nin dediklerini yanlış anlamışımdır

bilmem kaç yıl önce kıbrısta rumlar azıp bi sınır kapısındaki Türk bayrağını indirmeye çalışırken direğe tırmananlardan biri vurulup ölmüştü,unity o adamın vurulmasının yanlış bişi olduunu ve o olayların o adam vurulmadanda dağıtılabileceğini savunuo,onun dediine göre yıllar boyunca böle çok olay olmuş nasılolsa bununda o olaylardan farkı yokmuş,o adam vurulmasada olurmuş

öff sinirden,şaşkınlıktan ne yazıom farkında deilim,imlayı [boşverin]![hline]less talk,more glock!

[Bu mesaj Emaleth tarafından 18 July 2003 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

anladım sağolun
ünity kusura bakma ama dostum şimdi açıkça konuşmak gerekirse sende bana küfür edeceksin ama :)
yanlış düşünüyosun dostum
biz o bayrak için senelerce mücadele edelim ve gelsin elin rumlusu indirsin o bayrağı
o rumluyuy vuran asker kimse keşke tanısam ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 16 July 2003 21:28 tarihinde demiş ki:
VUR emri vereceksin. [hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

Senin dediğin şey Brezilyada tinerciler için geçerli adamlar eğer sana saldırdıkları takdirde vur diyor. Bence o bir okuzluk yaptı diye sende okuzluk yapmayacaksın tinerciler gibi onların elinden tutmazsan onlara gereken eğitimi vermezsen daha çok şey kaybedersin.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 18 July 2003 15:12 tarihinde demiş ki:
Konuyu saptırıyorsun unity. Bayragı indiren adama ne yapılmalıydı diyoruz. Biz öldürüldü ve en doğru karar buydu diyorruz, sen öldürülmemesi gerekirdiyi savunuyorsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli

bayragi indiren adama degil, bayragi indirmeye calisan adama ne yapilmaliydi demek daha dogru. cunku bayrak indirtilmez. bunun da binbir cesit yolu vardir. illaha ki adamin boynundan vurulmasi gerekmez.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

o adam o bayraga kadar nasil geldi herseyden once ? diregin yarisina kadar niye tirmanabildi ? oranin sorumlusu nobetci niye herif tepeye cikamadan yarisinda beline yapisip asagi cekmedi ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...