Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dershane Olayı;Tecrübe konuşuyor!

LordOfBlood

Öne çıkan mesajlar

Lise1-2-3'te dershaneye gittim hiçbir işe yaramadı, bu konuda anne-babanızı dinlemeyin.Lise3'te ise eğer çok iyi değilseniz bilinen çok çok ünlü dershanelere değil adam gibi bir dershaneye gidin.Ve okullu olanlar ASLA OKULU ASMASINLAR. Çalışacaksınız şimdiden başlayın.Unutmayın; Nasıl başlarsanız Öyle devam eder! Sormak istediğiniz ne varsa sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ama o biraz kişiden kişiye değişir bence.şimdi insanın çalışmaya niyeti yoksa zaten çalışmaz dersaneye gitsede..tabi bu herkes için geçerli diil.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Dershane'ye Lise-2 Lise-3'te gidilmesinden yanayım.
Eğer hazırlık okuduysanız Matematiği pekiştirme amaçlı Lise-1'dede gidebilirsiniz.

Tecrübeyse tecrübe.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ;
Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de kendi tecrübelerimi yaziym;
X dershanesine ya da Y dershanesine gitmek önemli diil; önemli olan kişisel çaba.
Ulaşmak için yapacağınız çalışmaları yönelttiğiniz belli bi amacınız var mı? Eğer cevabınız hayırsa mutlaka bir amaç edinin. Geçtiğimiz sene "bakalım, öss'ye bi girim de sonrası belli olur zaten. öss'den sonra bölümü seçeriz" diye düşünerek tüm senemi heba ettim. Dershaneye son iki ay gitmedim, okulda ve dershanede devamsızlık yaptım, sene boyunca doğru düzgün çalışmadım ve sonuç ortada.[signature][hline]Haruka, 11.19.2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..
Sosyal ağlarda paylaş

Sukseli mi ? dershaneler nasil sukse kazaniyorlar sizce ? iyi hocalar paraya giderler dimi ? :P oyle ama bazilari var ozel ders veriyor.. Sukselilere gideceksin ama sukseli sinifa duseceksin ole kotu bir sinifa dusersen sen sadece para kazandirirsin o dershaneye olay buradan geciyor.. kapiş ?[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Sosyal ağlarda paylaş

lise 2de gittim vasat bi ogrenciydim 4 s1n1f vardi 3.sundeeydim simdi yeniden gidiyorum ayni dersaneye nasil oldu bilmiyorum ama en ii siniftayim hem bu sefer 5 sinif var ama kotu dersanenin ii ogrencisi herzaman için ii dersanenin vasat ogrencisini gcer oyuzden ortam cocugu guzel kizi az bi dersaneye gidin derim[signature][hline]mandoo neden banlandi???
Sosyal ağlarda paylaş

Bilinen ünlü dershanelerde genelde iyi sınıftakiler bir hayli kayırılıyor.Arkadaşları biliyorum, hiçbiri ile ilgilenilmiyordu.
Temeli oturtturamıyanlara; Sözelseniz bol bol kitap okuyun, tarih ve matematik kasın. Sözeller dilbigisine sıfırdan başlasın, Paragraf vb ise kitap okumakla çözülür.Fen Matematik ise matemati çok önemli, mor bir kitap var onu bulun adı tam aklımda değil 2-3 kitaptı galiba. sıfırdan başlatıyor. Okulda Hocanın kuyruğu olun, çayını getirin vesaire, derslerden sonra çalışmak için fırsat kollayın.[signature][hline]Mutlu biten aşk yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

dershane hiçbir işe yaramıyor diyemessin. herkesin algısı farklı. okuldan hiçbirşey öğrenemeyip de dersane ile adam olan çok arkadaşım var. kişiden kişiye değişen şeyler bunlar.

herkes kendi bulucak kendisi için en doğrusunu.[signature][hline]:."You could be my unintended"
Çöl çiçeği
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riehn, 08 Eylül 2005 16:38 tarihinde demiş ki:
Sukseli mi ? dershaneler nasil sukse kazaniyorlar sizce ? iyi hocalar paraya giderler dimi ? :P oyle ama bazilari var ozel ders veriyor.. Sukselilere gideceksin ama sukseli sinifa duseceksin ole kotu bir sinifa dusersen sen sadece para kazandirirsin o dershaneye olay buradan geciyor.. kapiş ?
cok para alan hoca dersini anlatır cıkar gider kimse senle ugrasmaz(cay goturme sansında yok)dogdugumdan bu yana dersane piyasasının icindeyim... kapiş?[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...