angband Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 arkadaslar benim babam orduda gorevliydi ve sark gorevi icin agrida bulunuyoduk,annem hamile kaldi neyse zor bi donemden sonra kardesim dogdu dagacak..neyse annem sancılandı felan (bide annem agrida bi dogum daha yapmıstı ama malesef ikiz kardeslerim o dogumda yasayamadi)sonunda kardesim sapasaglam dunyaya geldi..ama esas olay bundan sonra basliyo basliyo...hani dogum hediyesi olayı vardir ya dogum yapan anneye hediye alinir..babam gitmis dogum hediyesi olarak kendine kalpak almis...bide gitmis baya bi lokum almıs.butun hasteneye butun doktor ve hemsireleree..tahmin edin ne olmus bi gun sonra tum hastane hastanelik olmus...babamın getirdigi lokumlar bozuk cıkmıs...hala gulerim...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 trajikomiktrajik. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Syn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Alalalala :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b]
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 uahuauhauah hoşmış[signature][hline]Viva La SémiH
Arden Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Benim babam ben doğdugumda butn şirkete tatlı götürmüş :)
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 eheh hoş :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan .....
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 ehuheuhe[signature][hline]efsane topic Ne tiyatro ne sinema nede alemde bir gece bu sene tek eğlence yine fenerbahçe
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 :D hoş yani[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D [Bu mesaj Dingaer tarafından 08 Eylül 2005 09:32 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ehühehü hastane hastanelik olmus :D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Lokumu dagıttıktan sonra sanırım kacmıssınızdır hastaneden :))[signature][hline]:))) !!! ........................
octopus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 puhahah süpermiş kalbi temizmiş adamın ama en azından :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Valla o kadar adami nasil zehirlemis sonra onlar o adama ne demiş muhim olan bu noktalar..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
schwarz_engel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 benimde bi hikayem war... beni herkes erkek bekliomuş.babm beni kucağına almış kız oldugumu ögrenmiş falan filan.sonra gitmiş arkadaşlarıyla buluşmuşş.demişler ki erkek adamın erkek oglu olr die baya bi gaza gelmiş babm we baya bi içmiş..ewe gece kendisi yerine haberi geldi..kaza yapmışş..yani ne war kız oldum hayrlı bi ewlat oldum..erkek olsaydım nası olurdum kim bilr:)[signature][hline]free to manipulate when i stipulate that's my prerogative
duende Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben dogarken babam yarislari izliyomus :D bari birazcik arabalarla fln ilgilenen bi cocugu olsaymis[signature][hline]mandoo neden banlandi??? [Bu mesaj duende tarafından 09 Eylül 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar