Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ukrayna - Türkiye

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Milliler de bi numara yoktu ilk yarı, ikinci yarı hareketleniriz inşallah. Kanatları hiç kullanamdık. Arada bi Tümer soldan gelmey eçalıştı, sağ hiç yok. Ortadan da kalabalık adamlar. Bakalım Fatih Hoca ağırlığını koysun artık.

Bu arada hakemler de düğmeye basmışlar Türkiye'nin gitmemesi için. Bu ne biçi iş. Bariz taraflı yönetiyo hakem. Zaten Kazzakistan maçı da şaibeli. Danimarka maçında verilmeyen penaltımız derken... İnsanın aklına gelmiyo değil.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bir ses gelio stattan imanım gewredi ya sonunda kapattım sesi ewdekilere ben anlatıom macı..

walla bole giderse galibiyet zor gibi gozukuo..hakan->halil veya serhat degisikligi yapılsın derim..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

abi sol açığımız berbat..
orta saha danimarka maçından daha berbat..
niye oynatmıo bu tuncayı hala fatih tekke çıldıracam yaaa..
hamite etmediğim küfür kalmadı..adamlarda 0 performans inşallah alırız..
yunanistan kazakistan maçı ayrı bi çıldırttı[signature][hline]zebani..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
malik, 07 Eylül 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
abi sol açığımız berbat..
orta saha danimarka maçından daha berbat..
niye oynatmıo bu tuncayı hala fatih tekke çıldıracam yaaa..
hamite etmediğim küfür kalmadı..adamlarda 0 performans inşallah alırız..
yunanistan kazakistan maçı ayrı bi çıldırttı

tuncay sakat[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

İlk yarı yorumu;

Kesinlikle çok dağınık oynuyoruz. Bana göre Danimarka maçında bile daha mantıklı hücüm anlayışı vardı yapamasakda.

Orta sahamız çok top kaybediyor ama bunun taktikten ziyade nedense ortasahada yer alan oyuncularımızın ısrarla 3-4 kişi arasında kalsa dahi top sürme hevesine bağlıyorum. Ukrayna orta sahayı uzun toplar ile geçerken biz ısrarla oyunu sıkıştırıyoruz.

Gol yeme korkusu ile neredeyse ortasahanın yanına bile yaklaşmayan defansımız yerinde sabit kalarak orta saha ile arasında kopukluk yaratıyor ve dikkat ederseniz Ukrayna'nın uzun toplar ile buradaki oyuncularını buluşmasına izin veriyoruz.

Eğer ikinci yarı pas anlayışımız değiştirmez biraz daha oyuncularımıza alan yaratacak şekilde bindirmeler yapmazsak yukarıda yazan bir arkadaş gibi sadece karambol'den gol bulacağımıza inanıyorum.

Diğer yorumlarıma gelince ise,

Ben sadece tribünlerde bizim kuru gürültü yaptığımızı sanırdım ama bu kategoride Ukrayna ile berabereyiz.

Hakem'in yönetimine baktığımda ise, Türkiye gruba birinci torbadan gelirken ilk maçlarında hakemlerin gösterdiği anlayış artık yok. Sanırım Fifa'nın da bizden ümidi kalmamış.

Ne demiş hekimlerimiz Allah'tan ümid kesilmez.

[Bu mesaj Kumadam tarafından 07 Eylül 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gordios, 07 Eylül 2005 20:18 tarihinde demiş ki:
abi Yetişemedim maça yeni geldim devre olmuş Hangi takım daha iyi? Kadroda kimler var bizim kimler iyi kimler kötü acele cevap beklioyurm.

bizim kadro: wolkan,alpay,ibrahim toraman,umit ozat,hamit,selcuk,gokdeniz,okan buruk,tumer,hakan sukur,fatih tekke

bence ilk yarı cok kotu oynadık adam akıllı pozisyonumuz bi tane war oda kalecinin ustune carptı..ukrayna uzaktan fln baya bi yokladı kaleyi...skor 0-0

@kumadam
tribunlerde bi hayli turk war gibi gordum :)
[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj wook tarafından 07 Eylül 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci yarı başladı..
hadi milliler alın şu maçı..[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...