taenia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 yaw bugün sıkıysa yakala filmine giden varsa bana bi yorumunu yapabilirmi lutfeeeeeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Acaba konu dışına neden ekleme ihtiyacı duydun vizyon bölümüne falan eklesen?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taenia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 pardon buraların yabancısıyım da bilemedik..bu arada başın sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Çok teşekkürler :) Neyse öğrenmiş oldun hiç diilse :) Güzelmiydi bari film ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taenia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 gitmedimki ben bi filme gitmeden önce illaki yorumlarını alıyorum ya birilerinden aslında yanlış bişey..filmle ilgili önyargı oluşuo ama ne biliim yarın falan gitcem merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 oha yani. Vizyon bölümü açıldı koskoca. oraya deil de buraya yazıyosunuz ısrarla. neyse, filmden daha demin geldim. MUHTEŞEM bi film deil. Saçma, gerçek bi hikayeden alıntı ama çook modifiye edilmiş, Leonardo Di Caprio oynayamamış, ve çok uzun. Film bitmiyo! Acil olarak gidilip görülmesi gereken bi film deil yani. Tom Hanks fena oynamamış. Yani %60 ile 70 arası bişi.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taenia Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 teşekkürler yorumların için leader..kusura bakma kızdırdık seni galiba ne biliim burayı daha çok sevdim..ama çok mühimse geçeriz vizyona ...pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 yok canım ne kızacam :) şimdi filmden çıktım bitmiyo film beynim sulandı ya. ilk yarı 5 saat gibi geldi. geçmedi resmen[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 guzel bi film.. gitmek lazım yani.. tom hanks de dicaprio da guzel oynamıslar.. gerekli bi film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 said: LeadeR, 01 Şubat 2003 01:29 tarihinde demiş ki: oha yani. Vizyon bölümü açıldı koskoca. oraya deil de buraya yazıyosunuz ısrarla. neyse, filmden daha demin geldim. MUHTEŞEM bi film deil. Saçma, gerçek bi hikayeden alıntı ama çook modifiye edilmiş, Leonardo Di Caprio oynayamamış, ve çok uzun. Film bitmiyo! Acil olarak gidilip görülmesi gereken bi film deil yani. Tom Hanks fena oynamamış. Yani %60 ile 70 arası bişi.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur katılmıyorum :) biraz abartı, türk filmi sahnesi gibi olan yerleri olsa da bence gayet eğlenceli bir filmdi bugün gittim de.. :)[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 güzel bir film. izlemenin zararı yok :)[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 leonun her filmi iyidir bunuda izlicem[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 evet nerdeyse her yorum aynı .. sinema forumlarını da okuyorum bugün ayrıca bi arkla da konuştum beğeniyolar çok eğlenceli bi filmmiş nitekim yarın ben de gidecem zati gereksiz yere uzatma derken spielberg bunu 2 filmdir yapıyo bence Haley Joel un yapay zekanın sonunda biraz sırıtıyodu bu durum .. onun dışında minority report gayet güzeldi bakalım yarın yaparım yorumumu izledikten sora[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 cok uzun degildi bence yav[hline]Raid3r-19016599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Uzundu uzun :) Tom Hanks e o rol çok yakışmış.Caprio da 17 sinde başlıyo işlere en son bokunu çıkarıp bitirdiğinde 24 ünde ama hala aynı çocuk suratı.Zaten gerçekte de yaşlanmıcak bence o.Öyle bi bakmışız ölmüş güzel güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ben topic açmıştım aşşada olması lazım[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bugün gittim filme .. gitmeden önce hürriyet in sinema ekinde bu filmin oscar a aday olacağını okudum .. o iş nası olcak annamadım ! yane tamam iyi hoş eğlencelik film ama o kadar. oscar lık bi durum yok ki arada çok güzel sahneleri barındıran film yavaş bi tempoyla kendini izletse de insanı sıkmamayı beceriyo iyi bi anlatım .. kopuk olmayan flashback ler rollerde tom hanks kendini gösteremeyecek derecede arkada kalmış fakat ikinci yan rolde di caprio nun babasını oynayan christopher walken için aynı durum da geçerliyken o rolünde döktürmüş di caprio ise bildiğiniz gibi .. çok iyi deil ama rolüne de oturmuş hakkını veriyo yani şu aralar izlediğim iyi filmlerden. boş vaktiniz varsa kesin gidin[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 afişte tom hanks'i görünce hoplaya zıplaya gittim.. uzundu ama güzeldi.. insanın üzerinde etki bırakacak bir film değil..ama hoş vakit geçirmek isteyenler gidip görsünler derim..[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 açıkçası fragmanından sonra da çok bir şey bekleyerek gitmedim çok da etkileyici bir şey bulamadım ya hani haftasonları falan kızarkadaşınızla sinemaya gidersiniz< ya ne izleyecez diye karar vewrenmezsiniz tam öyle bir duruma uygun bir film ya da cumartesi akşamı sinemaya saece biraz eğlenmek için gidiyorsanız ama fazla bir şey ummayın hayal kırıklığına uğramayın[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Eh yani idare eder. Ama film sıkmıyor bence. Hiakyesi gerçek ama modifiye ederken çok saçmalamışlar. Tom Hanks in arkaplanda olması kötü olmuş. Çok komik diyorladı ama 2-3 sahne dışında gülücek yer yoktu. En çok güldüğüm ise kadının 400$ verme sahnesiydi. :) Puan vermek gerekirse ... %70 flm. Parayı daha güzel bir filme harca derdim ama vizyonda güzel film yok bence bu viyondaki filmler arasında en iyisi...[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Hımmm!.. bende bilet aldım 1 saat sonra izlemeye gidiyorum ozaman yorumumu eklerim şimdilik kalın sağlıcakla hadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatChMeIfYouCan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Guzel bi film, zaten di caprio tek basina komedi yapmis ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CilginAdam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Kesinlikle Film 8 Saat mi$ gibi sürdü Pek Beğenmedim açıkcası hiçte komik değildi Saçma bi flim gitmeye deymez /(turkce de q yok) [Bu mesaj dark-dr tarafından 19 Şubat 2003 09:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 benim de sıkıldığım anlar oldu ama bu kadar eleştirecek kadar deil çünkü çok eğlendiğim sahneler de vardı ama dediğim gibi aradaki tempo pek tutmamış anlatımdaki yine de gayet zevkle izleniyo herşeye rağmen .. yine tavsiye ediyorum halen izlemediyseniz[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 said: LeadeR, 01 Şubat 2003 01:29 tarihinde demiş ki: oha yani. Vizyon bölümü açıldı koskoca. oraya deil de buraya yazıyosunuz ısrarla. neyse, filmden daha demin geldim. MUHTEŞEM bi film deil. Saçma, gerçek bi hikayeden alıntı ama çook modifiye edilmiş, Leonardo Di Caprio oynayamamış, ve çok uzun. Film bitmiyo! Acil olarak gidilip görülmesi gereken bi film deil yani. Tom Hanks fena oynamamış. Yani %60 ile 70 arası bişi.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur Off bence saçmaladın film çok güzeldi leonardo da baya iyi oynamıştı tamam zevkler ve renkler ama bir eyre kadar.[hline]...Bozarmı sandın acılar, Belaya Atlar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar