Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SIKIYSA YAKALA yorumları

taenia

Öne çıkan mesajlar

oha yani. Vizyon bölümü açıldı koskoca. oraya deil de buraya yazıyosunuz ısrarla. neyse, filmden daha demin geldim. MUHTEŞEM bi film deil. Saçma, gerçek bi hikayeden alıntı ama çook modifiye edilmiş, Leonardo Di Caprio oynayamamış, ve çok uzun. Film bitmiyo! Acil olarak gidilip görülmesi gereken bi film deil yani. Tom Hanks fena oynamamış. Yani %60 ile 70 arası bişi.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LeadeR, 01 Şubat 2003 01:29 tarihinde demiş ki:
oha yani. Vizyon bölümü açıldı koskoca. oraya deil de buraya yazıyosunuz ısrarla. neyse, filmden daha demin geldim. MUHTEŞEM bi film deil. Saçma, gerçek bi hikayeden alıntı ama çook modifiye edilmiş, Leonardo Di Caprio oynayamamış, ve çok uzun. Film bitmiyo! Acil olarak gidilip görülmesi gereken bi film deil yani. Tom Hanks fena oynamamış. Yani %60 ile 70 arası bişi.[hline]Seyid the Scout @ Excalibur

katılmıyorum :) biraz abartı, türk filmi sahnesi gibi olan yerleri olsa da bence gayet eğlenceli bir filmdi bugün gittim de.. :)[hline]Dünya Kupası klibi,Not hesaplama programı, Dos Oyunları
Sosyal ağlarda paylaş

evet nerdeyse her yorum aynı ..
sinema forumlarını da okuyorum bugün ayrıca bi arkla da konuştum beğeniyolar çok eğlenceli bi filmmiş nitekim yarın ben de gidecem zati
gereksiz yere uzatma derken spielberg bunu 2 filmdir yapıyo bence Haley Joel un yapay zekanın sonunda biraz sırıtıyodu bu durum .. onun dışında minority report gayet güzeldi

bakalım yarın yaparım yorumumu izledikten sora[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün gittim filme ..

gitmeden önce hürriyet in sinema ekinde bu filmin oscar a aday olacağını okudum .. o iş nası olcak annamadım ! yane tamam iyi hoş eğlencelik film ama o kadar. oscar lık bi durum yok ki
arada çok güzel sahneleri barındıran film yavaş bi tempoyla kendini izletse de insanı sıkmamayı beceriyo
iyi bi anlatım .. kopuk olmayan flashback ler

rollerde tom hanks kendini gösteremeyecek derecede arkada kalmış fakat ikinci yan rolde di caprio nun babasını oynayan christopher walken için aynı durum da geçerliyken o rolünde döktürmüş
di caprio ise bildiğiniz gibi .. çok iyi deil ama rolüne de oturmuş
hakkını veriyo yani

şu aralar izlediğim iyi filmlerden. boş vaktiniz varsa kesin gidin[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası fragmanından sonra da çok bir şey bekleyerek gitmedim
çok da etkileyici bir şey bulamadım

ya hani haftasonları falan kızarkadaşınızla sinemaya gidersiniz< ya ne izleyecez diye karar vewrenmezsiniz tam öyle bir duruma uygun bir film

ya da cumartesi akşamı sinemaya saece biraz eğlenmek için gidiyorsanız
ama fazla bir şey ummayın hayal kırıklığına uğramayın[hline]VER RAIST'İ AL DRIZZT'İ
E Buyrun...
Sosyal ağlarda paylaş

Eh yani idare eder. Ama film sıkmıyor bence. Hiakyesi gerçek ama modifiye ederken çok saçmalamışlar.
Tom Hanks in arkaplanda olması kötü olmuş.
Çok komik diyorladı ama 2-3 sahne dışında gülücek yer yoktu.
En çok güldüğüm ise kadının 400$ verme sahnesiydi. :)

Puan vermek gerekirse ... %70 flm.
Parayı daha güzel bir filme harca derdim ama vizyonda güzel film yok bence bu viyondaki filmler arasında en iyisi...[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro

Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ.

Sosyal ağlarda paylaş

benim de sıkıldığım anlar oldu ama bu kadar eleştirecek kadar deil
çünkü çok eğlendiğim sahneler de vardı
ama dediğim gibi aradaki tempo pek tutmamış anlatımdaki

yine de gayet zevkle izleniyo herşeye rağmen .. yine tavsiye ediyorum halen izlemediyseniz[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LeadeR, 01 Şubat 2003 01:29 tarihinde demiş ki:

Off bence saçmaladın film çok güzeldi leonardo da baya iyi oynamıştı tamam zevkler ve renkler ama bir eyre kadar.[hline]...Bozarmı sandın acılar,
Belaya Atlar giderim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...