Neverm1nd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ya kısaca acıklıym ossde 305 puan yaptım sakarya unıversitesine gıtmeyı dusunuyorum we eger orda okuyupta yorumda bulunucak yada herangı bı konuda uniyle bılgısı olanlar burdan yorumlarını yazarlarsa swınırım 18 yasındayım ıstanbulluyum heyecanlıyım...[signature][hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sakarya açıkçası dağın başında biryer. bikeresinde görmüştüm. fakat sakaryayı tavsiye et diyebilirim çünkü bazı bölümler çok avantajlı. neden? çünkü: internetten eğitim var. evinde dersleri alıp ödevini hocanın mailine yoluuyosun. bazı şeyler için gidiosun okula sadece. onları bir bilene ya da okulun kendisine soruver :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eraq okuodu sakaryada mööenizlk memnun deildi valla şehirden,kampüsten. çok sıkıcymış sakarya.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 2000 yılından beri okuyorum eraq da biizm bölüme girmiş taze bir öğrenci :) sen hangi bölümleri tercih etmeyi istiyorsun onları bir söyle sorun var ise sırala 1. barınma 2. yaşam 3. kampüs olanakları gibisinden sorularını sırala cevapları vereyim yoksa ben anlatmaya kalkarsam ohoo :p dilekolay kıdemli öğrenciyiz[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverm1nd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben işletme olmadı uluslararası olmadı iktısat secıcem ya sorularım genellıkle sole 1.Ortam nası 2.yurtmu ew mı 3.yurtta elemanlar dinci falanmı 4.karı kız nası 5.wireless network butun kampuse acılmıs dıolar dogrumu 6.karılar bıyıklıymıs dogrumu bunlardan baska soru dısında eklemek ıstıyecegınız entresean bı bılgı warsa duymak ısterım[signature][hline]Liseli var ya ,ah o liseli Kisa etekli,dar elbiseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 1-iktisat fakültesi ortamı bomba 2- ilk sene yurt, kampüsteki yurtlarda kalman daha iyi olur 3- dinci öğrenci pek yok, olsada sana koymaz, kimse kimseye karışmaz, asla siyasi görüş kavgasıda olmuyor herkes kendi halinde 4- piyasa sağlam ( iktisat fakültesi nede olsa) 5- bütün kampüse hizmet etmiyor wireless, 34mbit int cıkısı var sanırım, kampüsün ortasında pentagona benzeyen bir bina var, int cafe orası. orda var, onun dısında binalarda network kablonu tak fişe gir laptop la int e. 6- hatunlar sizin fakültede gayet kral, mühendisliğin elektrik elektronik, makine, metalurji bölümlerindekiler bıyıklı, diğerleride normal yaşam ucuz, yani istanbula göre kıyaslarsan nerdeyse yarı fiyat trafik yok merkez le kampüs arası minibüsle 15 dk ve gayet rahat ulaşım istanbula tren le 3 saatte otobüsle 2.5 saatte gidiliyor istanbuldan sakaryaya expres seferler var günde 3-4 kere ( geneld edğeişiyor bu aralar böyle) expres olanlar esenler otogarından kalkınca harem e ugramayanlar ve 2 saatte gidiyorlar dinci kesim genelde hocalar, çokda önemli değil öyle baskıcı bir tutumları yok .. şuan inşaatı süren olimpik yüzme havuzumuz var bu sene bitiyor çim saha yapıldı, amerikan futbol takımı var orda oynucaklar manzarası süper tepeden sapanca gölüne bakıyor iklimi adapazarı merkez için istanbulla tamamen aynı kampüs ise kışın 2-3 derece daha soğuk olur ama sorun değil.. şehir de pek eğlencelik zaman geçirmelik mekan yok ama arkadaş grubun varsa ki zaten iktisat fakültesinde okuyanların alayının var süper zaman geçiriyorlar benim mühendislik oldugundan zaten boş zamanda cok kalmıyor :) hem bu sene son sınıfım hehe[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem [Bu mesaj DynamicK tarafından 28 Temmuz 2005 08:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Kampus Guzel gerisi yalan... yinede bekleriz bende ordayım işletme rlz...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Byler bende bu sene sakaryaya gelebilirim,yurt durumu nasıl,özel yurtlar varmı kalitesi nası,ev bulmak zor mu kolaymı?(bekara ev vermeme durumlarından dolayı sordum),şehirdeki üni öğrencilerinin gittiği cafe-bar tarzı biyerler yokmu,bide halk çok tutucuymuş cidden ölemi? -Son sorum okulun yurdunda adsl varmı:)[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 2002den beri okuyoruym. Kimler yazdı SAkarya'yı, kimler geliyor?[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar