Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SwissHotel

Zegna

Öne çıkan mesajlar

hayatimda bu kadar yapiskan ve cok konusan pazarlama elemanlari olan bir otel daha gormedim.

2 bucuk sene once sevgililer gununde swissotelde yemek + suit ayirtmistim kiz arkadasima supriz olsun diye. gittik yedik ictik. herkez mutlu ayrildik otelden.

sevgililer gununden 2 ay sonra telefon,

iyi gunler ben swisshotelden iklim ,
iste sizi vip uye yapcaz , yillik su kadar odiceksiniz italya seyhati kazanicaksiniz ayrica tum 1 sene boyunca swisshotel de yediginiz yemeklerde %50 indirim kazanicaksiniz vs vs bididi

- saolun ilgilenmiyorum.

1 hafta sonra gene telefon ,

emre bey neler kacirdiginizi bilmiosunuz iste buyuk fırsat dunya capında 200 otelle anlasmamiz bulunmakta vip avantajlarınız oralardada gecerlı olacak.
- ILGILENMIYORUM

aradan 1 sene gecer..

iyi gunler ben swisshotelden dilek
buyrun
emre bey musterilerimiz arasindan sectigimiz kisilere , hepsinie diil biz sizi sectik filan filan vip uyelık vermek ıstıyoruz ıste soyle avantajlar vs vs

minumum konusmamiz telefonda kadinlarla 15 dakka!

1 ay sonra tekrar , bu sefer baska bi tane gene ayni muhabbet.

ocak ayinda baska birisi , iyi gunler emre bey esinizle sevgililer gununde tekrar agirlanmak istermisiniz.
- esim diil kiz arkadasim , bide biz ayrildik malesef
- uzuldum emre bey olsun suanki kız arkadasınızla mısafır edelım sızı?
bana gelenler geldi ehihi

vee son 2 gundur gene araniyorum.
en son kadin derya hanım
- emre bey vip uye olmamakla buyuk hata ediyosunuz sizin gibi cok gezen biri icin cok guzel bisey , 1 yil boyunca %50 indirim , ayrica ailenizde bu avantajlardan yararlanabilicek. italyayi gordunuzmu emre bey? kiz arkadasinizla sizi italyaya yolliyalim vip ayricaligi ile. italyada anlasmali oldugumuz filanca otel var , swissotel kadar guzeldir efendim BLA BLA BLA NELER NELER DAHA
delirtti tamam diyorum susmuyo kadın konustukca konusuyo
- ılgılenmıyorum saolun derya hanım..
- işte neden ılgılenmıosunuz fırsatlarımız cazıp dıılmı vs vs
la havleeee

bugun bidaha aradi derya hanim
gene sacmaladi bisiler saydi yemekleri unlu ascılarını fılan
en son dedımkı hanımefendı ben ankaralıyım , istanbullu olsam uye olurdum dedim. ankaralı oldugum ıcın dusunmuyorum.

- aa niye oyle diyorsunuz emre bey ankarali bissuru vip uyemiz var hepside cok memnun. bu arada hic yurt disina ciktinizmi emre bey? prag a tur duzenliyoruz ailenizle veya sevdiklerinizde vip uyelere ozel indirimlerle anlasmali otelimizde agirliyalim sizi.
sizin bilgileriniz zaten elimde , hemen sırketınıze sozlesme mektubunu faxliyimmi emre bey BLA BLA BLA BLA BLAAAAA

en son artik ben : - DERYA HANIM!
derya hanım : buyrun emre bey
ben : YORULDUM DERYA HANIM YORDUNUZ BENI
derya hanım : hihi estafurullah emre bey ne haddimize sizin gibi degerli musterilerimizi neden yoralim.
ben : kapatmam lazım toplantıya giricem (iyi salladim ehe) 2 hafta sonra ıstanbula gelıcem gelırım otele orda konusuruz hanımefendi.
derya hanım : oo cok guzel emre bey 26 eylul pazartesi 4 size uygunmu randevu yazayim buraya sozlesme mektubunuzu burdan alırsınız hem.
ben : tamam anlastik!

cildirdim ya haha boyle bisi gormedim abi , gorende otele gittim mılyarlar harcadım sanar. nedir bu anlamadımki!

en ufak bi abartma yok , boyle pazarlamacilar gormedim CINGENEMIDIR NEDIR![signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Sosyal ağlarda paylaş

aynısı benimde başıma geldi çırağan otel tarafından :) zaten aynı şeyin üyeleri ikisi de. CLUBHOTEL ve Kempinski Gourmet Club'a ne alakaysa üye olmuştuk kartlar, sertifikalar, geziler falan vermişleri ve hiç birini kullanmadık. Adamlar bütün aile üyelerinin telefonlarını zorluyolar inatla :) hehe iyi atlatmışsın[signature][hline] the legendary tamer of oldies..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Zegna, 08 Eylül 2005 14:48 tarihinde demiş ki:
ocak ayinda baska birisi , iyi gunler emre bey esinizle sevgililer gununde tekrar agirlanmak istermisiniz.
- esim diil kiz arkadasim , bide biz ayrildik malesef
- uzuldum emre bey olsun suanki kız arkadasınızla mısafır edelım sızı?bana gelenler geldi ehihi

lol yüzsüzlüğe bak hue
deseydinya şuan kız arkadaşım yok istersen ikimizi misafir etsin swisotel busefer sen ısmarla :)

oda ters bişi derse sende derdin siz durmadan arayıp hayır dedigim halde yüzsüzce ısrar ediyorsunuz ben bikere yaptım diye kabahat mi oldu :)[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

heueue çok güzel =)

ya bizde bi aralar yazlık bakarken yanlış bi yola sapmıştık.Orada İhlas Holding in yapmış olduğu villalar vardı.Bi girip bakalım demiştik.
Ve o gün hayatımızı karartmışız.
Biz ve eniştemler girdik gezdik.
Uygun geldi düşünürüz dedi bizimkiler telefon bıraktılar.

tam 5 sene boyunca haftada 1 kez ararlardı.Bazen 1-2 ay aramadıkları oluyor bazen günde 3 defa arıyorlar.
biz evden taşındık.
Eniştemler hala aynı evde
onları geçen gene aramışlar =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

obaa hiç kaçırma =)

zaten yılışık bir pazarlamacı olduğuna göre suit kiralama karşılığında büyük ihtimal prim alıcaktır.
"beraber kalalım" teklifini geri çevirmez.

ama bak İklim varmış ismi güzel onuda bi gör =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

vip üyelik 1 mılyar ise , biraz daha sabret telefon faturaları 1.250 mılyar gelsin zarara sok adamları.[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 08 Eylül 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
vip üyelik 1 mılyar ise , biraz daha sabret telefon faturaları 1.250 mılyar gelsin zarara sok adamları.

Yok ya onların telekomla v.s. anlaşmaları var. Sabit ücretli falan bişiler var. Zarara girmez onlar merak etme :)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Np: Noproblem
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada benıde çırağan sarayından aradılar. diyetisyene gitmiştim diyetisyenim anlaşmalıymış orayla benım telefonumu vermiş hödük.

adam çıktı bi tane saydı saydı saydı bize özel indirim varmış şuymuş buymuş 3dk dan sonra yemın edıyorum hipnoz oldum böyle soyluyor bır şeyler anlamıyorum ama hı hı evet peki falan dıyorum. kapattım sonra telefonu. baştaki 2-3 söz harici hiç bir şey hatırlamıyorum[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

onlar yapismasa bile alakasiz pazarlamacilar pesine dusebiliyor ya da birlikte is yaptigin sirketlerin abuk promosyonlarinda ayni yapiskan tavra muhattap olabiliyorsun . en temizi otellere baskin tarzi ziyaret ve tabii mumkun oldugu kadar nakit odeme .

maliyeden banli bir adamim nerden neler cikardiklarini soylesem sasarsin :D[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 08 Eylül 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
vip üyelik 1 mılyar ise , biraz daha sabret telefon faturaları 1.250 mılyar gelsin zarara sok adamları.

:D:D:D:D:D
en iisi[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...