Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarım mı Göçtü ?

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Benim bugün başıma bişey geldi arkadaşlar ama sorunu tam olarak anlayamadım.şimdi ben bugun pandayı silip tekrar yüklüycektim neyse sildim restart attım sorunlar ondan sonra basladı.
bilgisayarım windows acılıyor ekranında 2 dk falan beklıyor sonra hoşgeldiniz falan filan sonra açılıyor.cpu usage bakıyorum cpu asırı derecede kullanılmıyor..sonra herhangi bir dosyaı açmaya çalıştıgımda mesela vi video dosyasını "yetersiz bellek" diyor.he dedim belki ramdır falan neyse baktım ramler de bi sorun yok 768 rami görüyo.
ama tekrar restart attıgımda yine aynı oldu.bugunden beri parçaları soktum taktım falan bilmemne olmadı.
sistem geri yuklemeye çalışcam ama açmıyo işte.
mesela şimdi abim aradı evden ben dışardayım.işlemciyi görmüyomuş falan dedi.madem işlemciyi görmüyo makına nasıl acılıyo bu da kafama takıldı şimdi.
nedir ne değildir sorun bi bilginiz var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

başka bir mesajda şunu yazmıştım, işe yarar belki;

Bilgisayarım > Sağ tık - Özellikler > Gelişmiş > Performans ayarları > Gelişmiş > Sanal bellek > değiştir

sanal belleği RAM in 1.5 katı ile 2 katı arasında bir değere getir, hd büyükse daha fazla da olabilir.. Belki windows sanal belleği düzenlemesiyle ilgili bir sorundur.[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede?
Gang Gangstar!
Sosyal ağlarda paylaş

evet aynı şey sanırım, CPU sıcaklığını görebiliryor musun? win açılmadan önce ve sonra?

ve de process de gereksiz şeyleri kapamayı denedin mi? ya da windows u güvenli kipte açmayı ?

ve de panda'nın titanium versiyonunu mu kullanıyorsun?

[Bu mesaj odchu tarafından 08 Eylül 2005 18:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ben abisiyim kardeşimin account u girdim. Biraz şansa oldu ama oldu. Hiç bişey açılmıyodu oyunları denedim en son fifa2005 i açtım. oyunu açtı. Practice çalışıyordum neyse birden oyundan masaüstüne attı. Önceden açmaya çalıştığım şeyler açılmıştı. Hemen sistemi geri alma yoluna başvurdum. Bir gece önceye aldım. Sorunsuz bi şekilde şu an çalışıyor. Artık fifadan mı düzeldi. Beklemekmi gerekiyormuş anlamadım ama bi şekilde oldu.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
valla yükledim çalıştırdım ama genede düselmedi :P bu arada gerçekten yükledim denedim. Malesef Soul abine söyle öle bi derdi yokmuş arkadaşın. Bunu denerken kullandığım bilgisayar.
P IV 1,8 işlemci
2*512 400mhz ram
128 mb gefors 5200 ekran kartı
vs.. vs..
ama gel görki olmadı kuzum aynen dediğiniz gibin practice açtım birden masaüstünede dönmedi tepki vermedi uslu uslu idman yapıp oyunu kapadım. Şimdi format atıcam bakalım nolcak.

P.S:Dalga geçmiyorum geçekten denedim ama olmadı... SS koyucam büyün bu olaylar zinciri çözümlendiğinde...
Sosyal ağlarda paylaş

Sypro said:
ya o değil de aramanın gücüne mi inandın yoxa konu denk mi geldi?

eğer cidden aramaya inandıysan ve bulduysan bu bi i$aret olabilir arama sistemine atılan pisliklere kar$ı..

aramaya inandım ve başardım denilen yöntem çalışmadı.
Bu soruna kesin çözüm formattan geçior...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...