Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rock'n'coketan canlı canlı

duende

Öne çıkan mesajlar

şimdi yanımda zaugna khaldun var harika geçiyo babcum mostors ben zaugna custıdem malkavian98 spidee bonus lithuim berk vs. bayaa egleniyoruz korn morn harika işte =) hava atalım dedik:D[signature][hline]kalbi olanlar tıklamasın biraz fazla efsanevi bir topic
MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
duende, 2,Eylül 2005 22.16 tarihinde rock'n'coketa demişki
oh be sonunda agzıma bişey girdi
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)

[bu mesaj duende tarafindan 30 Ağustos 2005 10:43 tarihinde değiştirilmeye çalışılsada mesaj kendini çok pis savunmuş ve başarısız olunmuştur]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sorj, 04 Eylül 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
TOP TENNN TOP TEN TOP TEN :-)

fuck that
kandırıyolar sizi.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.

[Bu mesaj kermit tarafından 04 Eylül 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Rock'n Coke yalan kandırıyorlar sizi, sefalet yahu. İki gün balçıkta debelenerek, yağmurda ıslanıp ıslanıp çadıra kıyafet değiştirmeye giderek geçti, öyle bir yağmur ki şemsiye para etmiyor. Hiç eğlenceli falan değil, hele dün gece Cure tam bir düş kırıklığıydı, havanın da soğukluğuyla öldürmedi süründürdü.

Bence seneye festivalin adı Mud'n Coke olsun... Konsepte daha uygun, hala balçık temizliyorum.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Apocaliptica inanılmazdı. Davulcu ayrı bi inanılmazdı.
Yağmur balçık bahane eğlenmesini bilen her türlü eğlenir. Şahsen altımda şort ve üzerimde atletle Cure'u sonuna kadar izledim. Çadırımızı da sağlam kurduk tek damla su girmedi.
Herşey çok güzeldi. Sadece şu anda ayak tabanlarımı pek hissetmiyorum. Bi de Offspring'i en önde izlemenin acısı içindeyim, bi daha da öne gidersem ... olayım.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Sosyal ağlarda paylaş

abi üzüldüm ya.. Her eline gitarı alıp piyasaya çıkan gruplara punk rock denmesine delirdim fıttırdım bilhassa.. örnek replikas..

Kız dedi punk ile rock ı birbirine birleştiren hede hödöö iştee replikas

adamlar bi girdi Arabesk metal direk başka bişey yok.Dedim yuh ya.. bu heriflere punk rock dediler.Hiç punk la alakası yok onu geçtim ehue.. Yazık ya :([signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada kardeşim hem Korn'dan hem de Offspring'den pena kapmayı becerdi.
Bi de Offs.'in davulcusu neden kırık baget salladı etrafa anlayamadım. Zaten bi ara da bageti havaya atıp tutmaya çalıştı ama tutamadı yarıldım ben orda :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 2 senedir gitmeyecegim diyordum penth ama grup açlığı var inan ki, diğer tarafta yaşananları da gördüm yani ilk elden, belki de bunu tercih etmek daha iyi gibi

her enyse, konser yorumları sonra, seyrettiğim gruplara teker teker değinerek bir şeyler yazacagım

mandoo tebrik ediyorum abi, ne desem boş yani sana, işkenceyi çekmedigin için oradan cok güzel bik bik ötebiliyorsun

ciddi anlamda bogazıma kadar camura battım, vesaire vesaire

smolaya selam tabi, ömer falan da oradaydı hatta, bilgin dahilinde olsun

genel yapısı itibariyle geçirdiğim en kötü festivallerden biri oldu acıkcası, sadece müzik tutabildi beni ayakta, yoksa ilk gece bile bırakıp gitmeyi düşünyordum artık

az fotografım var, zaten upload etmek falan işkence, bu kafayla da yapamam, gece yorumu da bu kadar oluyor, zaten sinir katsayım tavan yaptı, ilk gördüğüm ters şeye çullanabilirim, uyku moduna geçmem en iyisi gibi...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...