Eternal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Abartmıyorum yaklaşık 1 aydır.Son 1 ayda olmaya başladı bu olay..Ne zaman baksam saate hep şu sekilde : 22:22 , 13:13 , 15:15 , 08:08 10 kere bakıyosam 9 u bu sekilde kalan 1 ide 17:18 falan... Çok ilginç artık 3 dk önce yine baktım saat 22:22 di..Sabah baktım 10:10 du saat gözümü açıp baktıgım an.. Noluyo hakkaten anlamıyorum. Yani ne kadar denk gelme sansı varki bunun bana her bakısımda 4 rakamda aynı.. ölücem mi acaba =P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Valla bende bakmadan once hep tahmın ederım max 2 dk yanılmayla bilirim ilginç :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bozulmus saat...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ...bile günde iki kez doğru zamanı gösterir[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 enteresan bir durum nezamandır böyle hissediyorsunuz? cem yılmaz espirisi bi yana genelde senin gibi insanlara ermiş diyoruz sana vahiy geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 acayip bişey gerçekten bide bana bazen saate baktıgımda saniyesine baka kalırım hep ve hayatımın saniye saniye bittiğini dşünürüm acayip koyar bana :([signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 eheh bende de var benzer bi durum. illa 6.55te kalkarım, 14:53te de saate bakarım yaklaşık 2 yıldır. biyolojik saat heralde bilmiyorum ama ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yakında bi ışşıkhuzmesi alır seni buralardan..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 eternal aynı huy bende de var. edit: hatta daha da garip bi tane var ki şöle : bi gün bi oyunun hile kodunu "1138" diye hatırlamıştım, tabi yanlıştı. Bi de bu yanlış kodu bi kağıda yazmıştım unutmiim diye (daha yanlış olduunu farketmemiştim) neyse. ertesi gece eve dönecem. arklardan ayrıldım saate baktım, 11:38 hönk?! diye kaldım... [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 06 Eylül 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 INANMIORUMMMM ; SEVGILIN SENI DUSUNUOOOO ;)[signature][hline] Chiculata Chiquita Chici Chici Chiquita Hadi Mare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Abi hissedilicek bi durum yok 1 aydır resmen 10 kez bakıyosam 9 u bu sekilde.. vallahi billahi rahatsız olmaya başladım artık.. demin 22:22 yi görünce canıma tak etti artık actım başlıgı Olm bagırmayın gece vakti dedim kuzene gecemi saat kaç acaba diye bakınca 22:22 yi gördüm yine..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Eternal sen artık heroluğu bırak dua etmeye bak üç vakte kadar Lucifer gelip seni götürecek meal_i asparagaz mec_ali ne göre.... [spo1=.]yapma be yavrucum sadece rastlantıdır kendini periyodik zamanlara alıstırdıysan eğer o saatlerde direk sartlı refleksten dolayı saate bakma ihtiyacı hissedersin o kadar [/spo][signature][hline]A timeless word the meaning changed But I'm still burning your flames Everything burns without her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bende de garip bişi var. mesela yatarım. 6.50de kalkacam derim kendi kendime. saat falan kurmam. uyandığımda saat tam 6.50dir. asla 6.45,6.49,6.51 fln deil. tamdır . anlamadım ben :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Zephyros korkutucaz çocuu lutfen bozma.. :D[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: aquila, 06 Eylül 2005 22:27 tarihinde demiş ki: bozulmus saat... :D:[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bana da hep 00.00 ken denk geliyodu.Geçti ama :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben de bi ara saat kurmuş gibi 13.49 da uyanıyodum hep.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yok öyle bi$ey.. günde defalarca saate bakarsın (gözüne takılır kenarda kö$ede falan) ama baktığının farkına varmazsın eğer sıradan bir saat gözükürse. (11.34 , 23.19 vs.vs.) Ama eğer saat 22.22 , 11.11 , 00.00 , 08.08 falansa saate baktığın aklına gelir olay bundan ibaret :) yani ; saatin bu tür olma olasılığı 26 ise 60.24/26 = 55.38 bir günde 55 kere saate baksan (daha doğrusu saati görsen) birinde mutlaka bu tür saatle kar$ıla$ırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 biraz bekle bir iki dakika falan saate bakarak değişir o :p[signature][hline]I've come to the conclusion, yes I know That between black and white there is no room for two The scale it might be wide, but there's no need to be blind Between black and white there is no room for two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 seven daysss[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 saatim yok derdim yok. zaten zaman olayini hic sevmem. bakmam yuzune saatin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Saati o şekilde gördünmü bi dilek tut derler ama :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yalnız değilsin aynısı bendede var. Hatta en sevdiğim saat 22:22 aralarından. Süper bi olay ama. Bi keresinde 3 gün üstüste 13:13 e rasgeldim biraz tırstım ama sonra 22:22 lere 11:11 lere devam[signature][hline]o_O | Spoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bana hiç gelmio öle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Saat sen olmuşssun ...[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar