Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saat bana ne anlatmak istiyo anlamıyorum..

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Abartmıyorum yaklaşık 1 aydır.Son 1 ayda olmaya başladı bu olay..Ne zaman baksam saate hep şu sekilde : 22:22 , 13:13 , 15:15 , 08:08
10 kere bakıyosam 9 u bu sekilde kalan 1 ide 17:18 falan...
Çok ilginç artık 3 dk önce yine baktım saat 22:22 di..Sabah baktım 10:10 du saat gözümü açıp baktıgım an..
Noluyo hakkaten anlamıyorum.
Yani ne kadar denk gelme sansı varki bunun bana her bakısımda 4 rakamda aynı..
ölücem mi acaba =P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

eternal aynı huy bende de var.

edit: hatta daha da garip bi tane var ki şöle :
bi gün bi oyunun hile kodunu "1138" diye hatırlamıştım, tabi yanlıştı. Bi de bu yanlış kodu bi kağıda yazmıştım unutmiim diye (daha yanlış olduunu farketmemiştim) neyse. ertesi gece eve dönecem. arklardan ayrıldım saate baktım, 11:38 hönk?! diye kaldım...
[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 06 Eylül 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hissedilicek bi durum yok 1 aydır resmen 10 kez bakıyosam 9 u bu sekilde..
vallahi billahi rahatsız olmaya başladım artık..
demin 22:22 yi görünce canıma tak etti artık actım başlıgı

Olm bagırmayın gece vakti dedim kuzene
gecemi saat kaç acaba diye bakınca 22:22 yi gördüm yine..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal sen artık heroluğu bırak dua etmeye bak üç vakte kadar Lucifer gelip seni götürecek meal_i asparagaz mec_ali ne göre....

[spo1=.]yapma be yavrucum sadece rastlantıdır kendini periyodik zamanlara alıstırdıysan eğer o saatlerde direk sartlı refleksten dolayı saate bakma ihtiyacı hissedersin o kadar [/spo][signature][hline]A timeless word the meaning changed
But I'm still burning your flames
Everything burns without her

Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 06 Eylül 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
bozulmus saat...

:D:[signature][hline]En iyi gilette bu..! Dünyanın bütün meşhurları bununla traş oluyo..ingiltere kralı, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, baken bahuwer,kaleci mıyer , nadya komınaçi, biricik bardo, fenerbahçeli cemil..hepsi şöhretlerini bu bıçaga borçlular..!
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle bi$ey..
günde defalarca saate bakarsın (gözüne takılır kenarda kö$ede falan) ama baktığının farkına varmazsın eğer sıradan bir saat gözükürse. (11.34 , 23.19 vs.vs.) Ama eğer saat 22.22 , 11.11 , 00.00 , 08.08 falansa saate baktığın aklına gelir olay bundan ibaret :)

yani ; saatin bu tür olma olasılığı 26 ise

60.24/26 = 55.38

bir günde 55 kere saate baksan (daha doğrusu saati görsen) birinde mutlaka bu tür saatle kar$ıla$ırsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...