Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

angelina jolie...insan kılığındaki tanrıça...

amon

Öne çıkan mesajlar

Angelina Jolie
Filmografi
captain sky
hayatın benim
büyük iskender
hayatın hakkını ver
Sharkslayer (2004)
Tomb Raider 2 (2003)
Beyond Borders (2002)
Life or Something Like It (2002)
Original Sin (2001)
Tomb Raider (2001)
Gone in Sixty Seconds (2000)
Girl, Interrupted (1999)
Bone Collector, The (1999)
Pushing Tin (1999)
Playing by Heart (1998)
Hell's Kitchen (1998)
Playing God (1997)
Mojave Moon (1996)
Love Is All There Is (1996)
Foxfire (1996)
Without Evidence (1995)
Hackers (1995)
Cyborg 2 (1993)
Lookin' to Get Out (1982)
Doğum: 4 Haziran 1975, Los Angeles.

Tam Adı: Angelina Jolie Voight. Soyadı olarak bilinen "Jolie" aslında ikinci ismi.

Aile Durumu: Babası aktör Jon Voight, annesi eski aktris Marcheline Bertrand. Kardeşi yönetmen James Haven Voight.

İlişkiler: 1995'ten 99'a kadar İngiliz aktör Johnny Lee Miller ile evli kaldı daha sonra boşandı. Mayıs 2000'de Billy Bob Thornton ile evlendi. 18 Temmuz 2002'de boşanma davası açtılar.

Eğitim: New York Üniversitesinde sinema eğitimi aldı.

İlk Filmi: 1982 yılında Hal Ashby'nin yönettiği "Looking to Get Out" adlı komedi filminde ilk rolünü oynadı.

Ödüller: Henüz 25 yaşında olmasına rağmen, ikisi TV dizisi ile olmak üzere üç tane Altın Küre kazanmış durumda. "Girl, Interrupted" ile yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar aldı.

Dövme: Vücudunda birçok dövme var. Bunlar Japonca'da ölüm anlamına gelen bir işaret, iki kızılderili sembolü ve büyük bir siyah haç.

Biliyor musunuz?: Bir süre profesyonel modellik yapan Angelina Jolie, aynı zamanda Meat Loaf ve Lenny Kravitz gibi isimlerin video kliplerinde oynadı.

Bunu biliyor musunuz?: Babası John Voight 1978'de Vietnam savaşından sakat dönen bir askeri oynadığı "Coming Home" filmi ile en iyi erkek oyuncu Oscar'ını kazanmıştı.

Söz: "Terapi mi? Buna ihtiyacım yok. Seçtiğim roller benim terapim."

"Hep kötü kız karakterleri oynadığım için insanlar otomatikman beni gerçekten öyle sanıyorlar. Kötü bir sırrım varmış gibi veya devamlı ölümü düşünen biri olarak görüyorlar. Eğer ölümü bazı insanlardan daha fazla düşünüyorsam, bu hayatı onlardan daha çok sevdiğimden dolayı."

küçük kızların balerin olmak istediği yaşlarda o vampir olmak istiyordu...ama babası insanların vampir olamayacağını anlattınca o da cenaza organizatörü olmak istedi...billy bob onun için ''ondan korkuyorum; çok güzel ve zeki...kendimi onunyanında küçük hissediyorum'' demiş

''vücuduma krem sürmeye bayılıyorum...ve krem seçerken hep tadına bakarım, kimsenn ağzında kötü bir tad bırakmak isstemem...''

göbeğinde lattince ''beni besleyen şey beni öldüryor yazıyor''[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü
Anti-östro eylem organizatörü

[Bu mesaj amon tarafından 31 Ağustos 2005 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj amon tarafından 31 Ağustos 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlaCk, 31 Ağustos 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
''vücuduma krem sürmeye bayılıyorum...ve krem seçerken hep tadına bakarım, kimsenn ağzında kötü bir tad bırakmak isstemem...''

ohahahah :horace:

Muhtemelen menejeri söyledi bunu söylemesini senin gibi yüz binlerce insan okuyup okuyup öeahlasın diye. Çok akıllıca bir pazarlama taktiğidir bu.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

aşkım taanrıçam...bu kadına tapıyorum sadece....çok güzel çok sexy belki ama ben onun o sexiliğine karşı cinsel hiç birşey güdemiyorum...yaani onu ne bileğim cinsel olarak göremiyorum...sanki ablam ...ne bileğim öyle işte[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü
Anti-östro eylem organizatörü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bone, 31 Ağustos 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
nedense ben sevemedim hala bu kadını.
halle berry'i de öyle

Katılıyorum...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bone, 31 Ağustos 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
nedense ben sevemedim hala bu kadını.
halle berry'i de öyle

Aynen cok soğuk ve yapmacıklar özellikle bu, ayrıca ahım şahım bi guzelliğide yok[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş byte olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

az biraz yaşlansın tanrıçalığı falan hikaye olacak. belki minare yıkılsa da mihrap yerinde kalcaktır. bekleyip görelim :)
güzelliğine bişi dediğim yok da, oyunculuğu çok mükemmel değil. aksiyon filmlerinde iyi gidiyor ama nedense. bakışlarından mıdır, soğuk sesinden midir bilinmez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...