bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 DynamicK halletmisti bu olayi x shardinda gormustum hernese Ben binek spawnlarinin random olmasini istiyorum . Yani tamer lar devamli gezecek oole gidip direk almalarini istemiyorum . Bunu nasil yapabilirim . Bir sorun daha var cok fazla olmasini da istemiyorum spawnlarin .. Mesela Max 5 tane must ciksin ... Bunlari nasil yapabilirim . Bir kere cikan yerden bir daha cikmasin.[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne
Nomore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Bizde Halledelim ozaman :) CHARDEF c_m_mustang_random] NAME=Mustang SOUND=snd_ANIMALS_HORSE1 ID=c_horse_gray ICON=i_pet_horse_brown_dk DAM=9.11 ARMOR=25 RESOURCES=15 i_ribs_raw,10 i_hide //ALIGNMENT=NEUTRAL CAN=MT_WALK|MT_RUN FOODTYPE=55 t_crops, 55 t_fruit, 55 t_grain, 64 t_grass SHELTER=r_STABLES,e_Human_Greet DESIRES=e_horses,c_man,c_woman TEVENTS=e_horses AVERSIONS=e_carnivores3 DESCRIPTION=Mustang SUBSECTION=Land (Wild) CATEGORY=Animals ON=@Create DORAND 9 COLOR=0455 COLOR=01b6 COLOR=031c COLOR=0158 COLOR=033 COLOR=0279 COLOR=01bb COLOR=03e7 COLOR=046b ENDDO STR={150 250} DEX={90 130} INT={6 10} PARRYING={35.0 45.0} MAGICRESISTANCE={25.0 30.0} TACTICS={29.0 44.0} WRESTLING={29.0 44.0} TAMING=900 ANIMALLORE=900 NPC=brain_animal KARMA=0 [EOF]
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yanlis anladin beni Spawn yerleri hakkinda solemistim :D yer olarak mesela adam gezerken spawn buldu bunun random olmasini istiom oole belli yerler marklanmiş olmicak adam bi tur atio hepsine bakio cikanlari alio .. işte oyle olmicak dunyanin herhangi 3 yerinde must olacak gunde 1 cıkıcak mesela bir tanesi alindimi timer baslicak bittimi random bi yer secicek ? herhangi bi dungeonda herhangi bi yerinde dark steed cikicak 2 gunde 1 mesela ? inş anlattim[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne
Tcpip Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 yapılamaz değil ama cok zor. bir sürü şeye dikkat etmen gerekir. hangi hayvanın spawn oldugu hangi koordinatlara gidebilceği. tahminimce 40 a yakın check fln yaparak random olmasada 10 15 farklı noktaya gitmesini saglayabilirsin. on=@timer if ( == c_shire) dorand 10 p koordinat 1 p koordinat 2 . . elseif ( == c_unicorn) dorand 10 p koordinat 1 p koordinat 2 . . gibi :-)[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected]
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 random olursa denize gider yani[signature][hline]Positronic Robotic Unit Designed for Exploration and Nocturnal Troubleshooting aadvark, 30 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: 12 saat içinde 3 kişiden satış yedim. dünya satışfekşın rekoru bende Vİ HEYT REPİDŞEYR
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Denize mi :P auha yok cnm onun ayarini yaparsin yani arkadasin dedigi yolla yapilir tek On=@timer dorand 40 p kor1 p kor2 *** ** * boyle 40 tane koordinat verirsin 40 tane icinde bitanesine gider spawn :D Spawn yeri deisceen zmn bu koordinatlardan deisirsin :d Spawn yenilendigi zmn koordinat degisir yani dsafsf Denizde :) garip geldi bu mesaj valla :p[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne
suicide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Timer triggerını nereye veriyorsunuz?[signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide
Coder Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 aslında o işin mantığını çok daha mantıklı oturtabilirsiniz on=@timer altına rand kordinat verirsiniz sonra iswater sa bi daha dene yada gz ise bi daha dene evse bi daha dene gibi bi function ile sizin bile bilmediğiniz bir spawn sisteminiz olur..[signature][hline]http://www.isbank.com.tr/test.html :)
bosphorus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 timer trigger ini i_worldgem_bit yani spawn noktasi olan item a yapiosun ... Zaman gelince koordinat degisiyor.. Cok fazla yorum koyabilirsin buna (act.isneartype t_spawn_char 30) ile yanında biyerde spawn varsa timer 1 yapsin mesela .. geliştirilebilir.. Yalnız bir sorun var mesela timer i bitti spawnin ve spawn hala alinmadi?? bu konuda ne olabilir ?? cunku spawn point degisio fakat spawndaki hayvan hala yerinde duruyor .... ¿¿[signature][hline] What does not kill you will make you wish it had..! |Visual Basic 6.0||ASP||Uo Scripting| a.k.a NumberØne
suicide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konudışı ama mazur görün :D Coder imzan ne öyle hocam :-o İşbankasınımı batırcan :tebrikz:[signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide
lordyosi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Timer geldiginde kordinat degisirken spwn negate edilirsi hayvanda silinir yeri degisince tekrar cikar.. Sistem oturtulabilirse cok gusel olur fakat yapim asamasinda cikacak buglar pes ettirmeye yetcektir bence..
Öne çıkan mesajlar