irin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ya daha gecen gun adamın biri dolmusta silahını yere dusurdu...tum dolmus sok olduk tabi ama adam hic bişi olmamıs sanki anahtarını dusurmus gibi egildi aldı..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Silahsız toplum denıyor peki silahsızlandırıldık diyelim.. Polisin ici kanser olmuş hırsız çetelerine ne gibi bir karşılıkla korunucak halk? Ne yapacak yani hırsızların elinde kaydı düşülmüş silahlar? Halk iyice çaresiz.. Şahan dan alıntı ; Yürüyün artık yafff...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Toplumu silahsızlandıramassın zaten bu saatten sonra. Bilinçlendirmek gerekir. Milletvekilim çıkar dangada dungada ateş ederse zaten bu halktan hiçbirşey bekleme. Vallahi herşey müstahak bu ülkeye niye bilinçlenmek bu kadar zor anlamıyorum ki.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: mck, 03 Eylül 2005 12:41 tarihinde demiş ki: Laflarına dikkat et kendini a$ma orda geyik yaptık ne kadar ciddi birşey olduğunu senden daha iyi biliyorum silah benim aile mi değiştirdi onun için 10 sene ağladım bana gelipte burda salaklaşmayalım cart curt ayağı yapma töbe yarabbi antika çıkıntıları olur böyle işte İyide bu geyik yapılabilecek bir konu değil senin ne kadar agladıgında bizi ilgilendirmiyo 1 sene bile aglamıs olsaydın insan hayatının üzerine geyik yapılmaması gerektigini bilirdin ayak yapanda yok tarsıtsma silahüzerine konuyu uzatmıyorum özelden yaz bana bisey yazmak istiyorsan[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Elbette hırsızlara karsıbireysel savunma olacak ama bilincsiz bir silahsızlanma var Ülkemizde bir cok silah tasıyıcısı insanın psikolojisi bozuk , egitimsiz ,zevk icin tasıyan maganda tabiri ile tarif edebilecvek insanalr malesef durumun cogu böle bi mac bitiyo kazanamn takım taraftarı camdan cıkıp havaya ates ediyo kuru sıkı olsa bile tehlikeli yaptıkalrı tehlikeyi gectim yaptıkalrı yanlıs hattta suc bil olabilir sonucta milletin huzurunu kacırıyo yapılanlar herkes maganda değilya hırsızlara karsı gibi bireysel silahlanma olabilir ama elbettte atıs egitimi psikolojik yeterlik vs vs alındıktan sonra ruhsat verilmeli tabi var oılunun silahların kacı ruhsatlı diyebiliriz de[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Alexi_Septimus, 31 Ağustos 2005 20:03 tarihinde demiş ki: yuhhhhhh!![signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar