Seperate Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 CS 1,5 oynayabilmek içn neler yüklemem gerekli ? Half life 1,0 yükledim,CS 1,5full yükledim ama çalışmadı ne yapmam lazım?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 1 - half life ı sıfırdan kuruyorum 2 - half life ın 10.0.9 unu kuruyosun 3 - cs nin 1.4 ü kuruyosun 4 - half life 10.0.10 galiba sonu 10 olanı kuruyosun 5 - daha sora 1.5 kuruyosun oynuyosun :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 euhueh keşke ennnn baştan sorsaymışım :) aslnda bir de link versen benim bunları bulabilmem imkansz[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 tamam dostum buldum hepsini,teşekkür ederim. Ama half life son patch yükleyip sonra 1,5 full yüklicem.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Kolayforum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ok kolay gelsin[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Fransuxa, 08 Eylül 2005 02:52 tarihinde demiş ki: 1 - half life ı sıfırdan kuruyorum 2 - half life ın 10.0.9 unu kuruyosun 3 - cs nin 1.4 ü kuruyosun 4 - half life 10.0.10 galiba sonu 10 olanı kuruyosun 5 - daha sora 1.5 kuruyosun pardon da manyak mısın, cs 1.4 kurmanın ne gereği var? half-life kurmak, hl 1.1.1.0 yamasını yapmak, cs 1.5 kurmak yeterli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ben denedım olmadı dırek 1.5 i kurıyım kısa yol dedım olmadı ilk once half life ın 10 unu yukledım daha sora 1.5 i yükledim düz half life üzerine olmadı 1.4 şartmış[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 şart değil nerden çıkarıyorsun ki? cs 1.5 full patch'ini çekersen hiç bir sorun olmaz. ha, tabi sen 1.4 to 1.5 patch'ini kullanıyorsan orası ayrı..[signature][hline]Beş Hececiler I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 onu kullandıgım ıcın zaten :)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 işte diyorum önce 1.4 kurmak gerekmiyor. senin elindeki 1.4 full, 1.5 ise 1.4to1.5 ise ayrı bir durum. ama normali direk 1.5full kurmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar