unsafe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Boğaziçi_tarih...kalite:)[signature][hline]potentially unsafe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Private, 20 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki: said: cuytherock, 20 Ağustos 2005 14:54 tarihinde demiş ki: said: dieddragon, 20 Ağustos 2005 12:24 tarihinde demiş ki: Odtu Makine Mühendisliği varmı odtülü pati? var var olmaz mı :) ben matematik te okuyorum.3.sınıf(fen-edeb) tam abazan bölüme gitmişsin.. :D bölümde varsa 20 kız gerçi o kadar olacağını sanmıyorum ama neyse artık :) olan olmuş bi kere.. sorun falan olursa yardım edebilirim.. mehmetergene2[at]hotmail Olmaz mı ya Odtü-İnşaat Müh. Abi bizim bölümün kız durumu nasıl :P? Ya aslında bende makine istiyordum. Kaçla girdin ? al birini vur ötekine.. inşaat ta aynı durumda.. ama makina daha kötü.. :D gerci bizim bölümün yarısı kız ama onları da al birini vur ötekine misali :) neyse siz daha hazırlık okuyacaksınız sanırım.. ne yapın edin ortamı hazırlıkta yapın(yaparsınız da zaten)..abi tavsiyesi :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Venator, 21 Ağustos 2005 01:36 tarihinde demiş ki: Odtunun yarısı pati =P harbiden haa bayağı bi pati çıktı odtüde :) artık odtü zirvesi falan da yaparız ehehe :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... [Bu mesaj cuytherock tarafından 21 Ağustos 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ya bundan sonra yazanlar puanlarını da yazabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 mesajımın bas kısmı unutulmus galıba... tanıdıgım ve o bolumu cok ısteyen bırı ıstedıgı yere gırmıs gayette sevındım valla nese tebrıkler hepınıze[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı. Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi: -Olsun yeniden yazılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Daha buraya mesaj yazanlar, gercek rakamın yarısı.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 365 EA ile bilkent işletmeye girdim. işin ilginci 365 SAY ile tobb EE ve bilg.muh.e giremedim. şok oldum...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kadir has iletişim tasarımı burslu[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ulan bi tek mersin benim herhalde mersin turizm otelcilik :P şunu anladımki bazen gemileri yakmak lazımmış koıım akademik hayata... saldım gitti :)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 izmir ekonomi-ekonomi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ankara jeofizik...[signature][hline]A light came From behind the veils of realm. if you ever see it, follow me... ...Till death...Hurry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yaw yazmadan önce bakmadım da ne kadar çalışkan patilemişiniz siz öle sabancı bilkent odtü... valla tebrikler.bide ankara jeo fizik okuyan yaa okuyan tanıdıı olan varsa bi öm y le ulaşın yaw.[signature][hline]A light came From behind the veils of realm. if you ever see it, follow me... ...Till death...Hurry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: ginaly, 21 Ağustos 2005 21:08 tarihinde demiş ki: 365 EA ile bilkent işletmeye girdim. işin ilginci 365 SAY ile tobb EE ve bilg.muh.e giremedim. şok oldum... Burslu mu?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caecillia Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 9 Eylül işletme 316,027[signature][hline]Just Breath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ya arkadaşlar bu üniversitelerin taban puanlarini nerden bulucaz ? Çok merak ediyorum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Private, 21 Ağustos 2005 23:59 tarihinde demiş ki: said: ginaly, 21 Ağustos 2005 21:08 tarihinde demiş ki: 365 EA ile bilkent işletmeye girdim. işin ilginci 365 SAY ile tobb EE ve bilg.muh.e giremedim. şok oldum... Burslu mu? ewet...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies... www.zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: diablero, 22 Ağustos 2005 02:38 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşlar bu üniversitelerin taban puanlarini nerden bulucaz ? Çok merak ediyorum da... Daha ek kontenjandan girenler olucak o yuzden belli olmaz....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 izmir EKonomi- Endüstri Mühendisligi yokmu kardesim baska alooo![signature][hline]Pika pika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qr_shut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 akdeniz işletme... herkese hayırlı uğurlu olsunnn..[signature][hline]insight, 31 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki: -bunlar fake? -nake? -fake ulan fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: diablero, 22 Ağustos 2005 02:38 tarihinde demiş ki: Ya arkadaşlar bu üniversitelerin taban puanlarini nerden bulucaz ? Çok merak ediyorum da... Yakında yayınlanır. Hatta belki yayınlamıştır meb... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hiç tıp yok :) olm patileri nasil tedavi etcez?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yok mu hiç itüye gelen ya az insan gördüm itülü patiler az mı bu kadar ezdirecek miyiz diğer okullara kendimizi:D(tam gaz oldu bu arada)[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Sacros, 20 Ağustos 2005 18:49 tarihinde demiş ki: Kocaeli Üniversitesi İşletme said: Eeht, 20 Ağustos 2005 23:07 tarihinde demiş ki: kocaeli - radyo tv Hoşgeldiniz Umuttepeye :) ...[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jeefo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ben bogazici yonetim bilisim sitemlerini kazandim.baska kazanan varsa tanisalim kaynasalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatoss Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ..benim memlekete kocaeliye gelenlere hayırlı olsunn... ben selcuk sınıf ögrt. gidiom...[signature][hline]..::ya herseyim yada hiçim::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar