Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 öss kazandığınız üniversiteler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Private, 20 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
said:
cuytherock, 20 Ağustos 2005 14:54 tarihinde demiş ki:
said:
dieddragon, 20 Ağustos 2005 12:24 tarihinde demiş ki:
Odtu Makine Mühendisliği

varmı odtülü pati?

var var olmaz mı :) ben matematik te okuyorum.3.sınıf(fen-edeb) tam abazan bölüme gitmişsin.. :D bölümde varsa 20 kız gerçi o kadar olacağını sanmıyorum ama neyse artık :) olan olmuş bi kere.. sorun falan olursa yardım edebilirim.. mehmetergene2[at]hotmail

Olmaz mı ya
Odtü-İnşaat Müh. Abi bizim bölümün kız durumu nasıl :P? Ya aslında bende makine istiyordum. Kaçla girdin ?

al birini vur ötekine.. inşaat ta aynı durumda.. ama makina daha kötü.. :D gerci bizim bölümün yarısı kız ama onları da al birini vur ötekine misali :) neyse siz daha hazırlık okuyacaksınız sanırım.. ne yapın edin ortamı hazırlıkta yapın(yaparsınız da zaten)..abi tavsiyesi :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...
Mesaj tarihi:
said:
Venator, 21 Ağustos 2005 01:36 tarihinde demiş ki:

Odtunun yarısı pati =P

harbiden haa bayağı bi pati çıktı odtüde :)
artık odtü zirvesi falan da yaparız ehehe :)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır...

[Bu mesaj cuytherock tarafından 21 Ağustos 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mesajımın bas kısmı unutulmus galıba...
tanıdıgım ve o bolumu cok ısteyen bırı ıstedıgı yere gırmıs gayette sevındım valla

nese
tebrıkler hepınıze[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Mesaj tarihi:
365 EA ile bilkent işletmeye girdim. işin ilginci 365 SAY ile tobb EE ve bilg.muh.e giremedim. şok oldum...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
www.zuhaha.cjb.net
Mesaj tarihi:
ulan bi tek mersin benim herhalde

mersin turizm otelcilik :P

şunu anladımki bazen gemileri yakmak lazımmış koıım akademik hayata...

saldım gitti :)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
yaw yazmadan önce bakmadım da ne kadar çalışkan patilemişiniz siz öle sabancı bilkent odtü... valla tebrikler.bide ankara jeo fizik okuyan yaa okuyan tanıdıı olan varsa bi öm y le ulaşın yaw.[signature][hline]A light came From behind the veils of realm.
if you ever see it, follow me...
...Till death...Hurry...
Mesaj tarihi:
said:
ginaly, 21 Ağustos 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
365 EA ile bilkent işletmeye girdim. işin ilginci 365 SAY ile tobb EE ve bilg.muh.e giremedim. şok oldum...

Burslu mu?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
said:
Private, 21 Ağustos 2005 23:59 tarihinde demiş ki:
said:
ginaly, 21 Ağustos 2005 21:08 tarihinde demiş ki:
365 EA ile bilkent işletmeye girdim. işin ilginci 365 SAY ile tobb EE ve bilg.muh.e giremedim. şok oldum...

Burslu mu?

ewet...[signature][hline]dreams make the future, but the past never lies...
www.zuhaha.cjb.net
Mesaj tarihi:
said:
diablero, 22 Ağustos 2005 02:38 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaşlar bu üniversitelerin taban puanlarini nerden bulucaz ? Çok merak ediyorum da...

Daha ek kontenjandan girenler olucak o yuzden belli olmaz....[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
diablero, 22 Ağustos 2005 02:38 tarihinde demiş ki:
Ya arkadaşlar bu üniversitelerin taban puanlarini nerden bulucaz ? Çok merak ediyorum da...

Yakında yayınlanır. Hatta belki yayınlamıştır meb...
Mesaj tarihi:
yok mu hiç itüye gelen ya az insan gördüm itülü patiler az mı bu kadar ezdirecek miyiz diğer okullara kendimizi:D(tam gaz oldu bu arada)[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
said:
Sacros, 20 Ağustos 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
Kocaeli Üniversitesi İşletme

said:
Eeht, 20 Ağustos 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
kocaeli - radyo tv

Hoşgeldiniz Umuttepeye :) ...[signature][hline]MaXi...
  • Yeni Oluştur...