Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Komik PC Hikayeleri

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Asagida anlatilanlar Wall Street Journal tarafindan yayinlanmis gerçek hikayelerdir."

1. Compaq "Press any key" komutunu "Press return key" şekline dönüştürmeyi düşünüyor. Neden? "Any" tuşu nerede sorusuna cevap vermekten baygınlık gelmiş.

2. Bir müşteri, üzerinde "toz koruyucu" olduğunda fareyi kullanmakta güçlük çektiğinden dert yanmış. Toz koruyucu dediğinin farenin plastik paketi olduğu ortaya çıkmış.

3. Disklerinin hatalı olduğunu savunan müşteriye "diskleri satıcıya yollayın" denmiş. Satıcının eline geçen mektuptan disklerin fotokopileri çıkmış.

4. Dell şirketinin bir müşterisi bilgisayarının faks çekememesinden şikayet etmiş. 40 dakikalık bir telefon görüşmesi sonucunda adamın kağıdı monitöre dayayıp "Gönder" tuşuna bastığı ortaya çıkmış.

5. Bir IBM müşterisi dökümanı yazıcıya aktaramadığından şikayet etmiş. "Bilgisayar yazıcıyı görüyor mu?" sorusuna karşılık "Ekranı yazıcıya doğru çevirdim ama hala görmüyor" cevabını vermiş.

6. Yeni aldığım bilgisayar çalışmıyor diye Dell firmasını arayan kadın sürekli "Ayak pedalına basıyorum basıyorum makinadan hiç ses gelmiyor" demiş. Ayak pedalı dediğinin fare oldugu ortaya çıkmış.

7. Novell Netware'in ünlü hikayesi: NetWare: Buyrun SysOp. Adam: Bilgisayarın kahve taşıyıcıs kırıldı. Garanti kapsamındayım, ne yapmam lazım? Netware: Kahve taşıyıcı mı? Adam: Evet bilgisayarın önündeki! Netware: Pardon anlamakta güçlük şekiyorum. Bu kahve taşıyıcıyı nereden aldınız. Promosyon falan mı? Üzerinde bir marka var mı? Adam: Bilgisayarla birlikte geldi. Promosyon olup olmadığını bilmiyorum. Üzerinde 4X yazıyor.

8. Bir IBM müşterisi:" İlk disketi sürdüm. İkincisini sürerken çok zorlandım. Üçüncüsü asla içeri girmiyor."
Sosyal ağlarda paylaş

3. çok güzel yav :D[signature][hline]
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir
Mustafa Kemal Atatürk
Sosyal ağlarda paylaş

uheue cok gzl bende bişi anlatiyim simdi okuldan kaçtik 3 kişi hemen kafeye gttik tabı herkez oturdu makinelere işte biz hemen 2 uo cu basladik acitona sonra ben bi ara baktim hala bizim dier arkadas bole makineın basinda eglip kalkiyo sag sola donuyo ben fazla ilgilenmedim 10dk sonra gene aynı seyi gorunce bi yanına gidiyim bişi oldu heralde dedim bi gittim yanına makine kapali bu mal makine acilmadi bozuk demeye basladi sonra anladimki pc yi cd-rom acma tusundan acmaya calişiyo :D[signature][hline]asdasdasd
Sosyal ağlarda paylaş

bi arkadasım super online teknik serviste calısıodu orda araya bi adam işte sorunun soylemiş benim arkadasta sorunu cozmek için modemin ayarlarına girin demiş adam o nerde demiş işte arkadas tarif etmiş ama adam burda oyle bişi yok demiş benim arkadas eminmisiniz olması lazım demiş adam yine ustelemiş yoo beyfendi demiş hatta benim arkadası azarlamıs işinizi bilmiyosunuz bi sorunu cozemediniz diye.sonra benim arkadas
-peki beyfendi suan monitorde ne goruosunuz
demiş.adam:
-hiçbişi siyah bi ekran
-beyfendi bilgisayarınız acık değilmi
-yooo
-peki ozaman soyle yapıcaksınız bi ip bulun(gayet ciddi)
-nasıl bişi
-kalın olsun
-bi dk...buldum
-simdi onu tavana baglayıp kendizi asın!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
tabi sonra kovuldu arkadas:D:D:D

ama hergun boyle mallar arıyomus artık dayanamamıs..haklıda:D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Sosyal ağlarda paylaş

ya şey birde o kahvelik olayını bizim arkadaş denedi bu muhabbet çok eski bizde yıllardır geyiğini yapardık arkadaşda matrak olsun bu adamın taklidini yaparken açtı kapagı koskocaman için dolu bardağı kodu taklik falan yaparken cıt diye bi ses bi baktık cdrom kapanmıo yarılmıştık :D[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unac, 08 Eylül 2005 00:05 tarihinde demiş ki:
bi arkadasım super online teknik serviste calısıodu orda araya bi adam işte sorunun soylemiş benim arkadasta sorunu cozmek için modemin ayarlarına girin demiş adam o nerde demiş işte arkadas tarif etmiş ama adam burda oyle bişi yok demiş benim arkadas eminmisiniz olması lazım demiş adam yine ustelemiş yoo beyfendi demiş hatta benim arkadası azarlamıs işinizi bilmiyosunuz bi sorunu cozemediniz diye.sonra benim arkadas
-peki beyfendi suan monitorde ne goruosunuz
demiş.adam:
-hiçbişi siyah bi ekran
-beyfendi bilgisayarınız acık değilmi
-yooo
-peki ozaman soyle yapıcaksınız bi ip bulun(gayet ciddi)
-nasıl bişi
-kalın olsun
-bi dk...buldum
-simdi onu tavana baglayıp kendizi asın!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
tabi sonra kovuldu arkadas:D:D:D

ama hergun boyle mallar arıyomus artık dayanamamıs..haklıda:D

ahah süper :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...