BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sene sonunda boca'ya gidiceiğini arjantin basınına açıklamış.. belkide zamanı gelmiştir..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 yalan haber yakın bi kaynaktan bilgi aldım. hani futbolcular ilerde mutlaka o klübe geri dönecem gibi şeyler söylüyo ya öle bişey söylemiş[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Zaten 36 mı 37 mi ne yaşına geldi. Tamam kaleciler için yaş önemli değil ama önünde oynayabileceği ya 1 ya 2 sene var. O son bir iki senesini de ülkesinde (ve belki de onun için anlamı olan bir kulüpte) tamamlamak istemesi normal.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 efendi bir kaleci fenerbahceli olarak severim cordobayi.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: hotsauce, 05 Eylül 2005 23:05 tarihinde demiş ki: yalan haber yakın bi kaynaktan bilgi aldım. hani futbolcular ilerde mutlaka o klübe geri dönecem gibi şeyler söylüyo ya öle bişey söylemiş İlerisi mi kalmış adam zaten 35 yaşında..Ya bu sene sonunda döner yada bir daha almaz bence Boca Cordobayı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 valla kalede cordoba oldugu zaman guvenım sonsuz oluyor en azından defans hata yapmadan sacma sapan bı gol yemıycegını bılıyorum bu benı acaıp rahatlatıyordu ınsallah yerıne onun gıbı bırını koyarlar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Refleks ve Kurtarış olarak Cordobadan iyisini bulmak zor olmaz ama topu oyuna sokma açısından kim ne derse desin dünyada 1 numara.. Tartışılamaz...[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben bi taraftar olarak cordoba nın futbolu beşiktaşta bırakmasını isterim[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: jacabo, 05 Eylül 2005 23:53 tarihinde demiş ki: valla kalede cordoba oldugu zaman guvenım sonsuz oluyor en azından defans hata yapmadan sacma sapan bı gol yemıycegını bılıyorum bu benı acaıp rahatlatıyordu ınsallah yerıne onun gıbı bırını koyarlar Öehh.. Sırf gereksiz yere ileri çıkıp çıkıp saçma sapan goller yiyo diye eleştirilmişti zamanında yedeğe çekildi... Tamam düzgün oynarsa güvenilir de bu haliyle öyle sonsuz güvenilen bir kaleci de deil yani :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Sanmam.[signature][hline]Aşk'ın İğnesiyle Dikilen Dikiş Kıyamete Kadar Kopmaz. M.İrfan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bocanın şu anki kaleciside arjantinin kalecisiydi bu sene deişmediyse iyi kaleci o da zati bocanın kaleciye ihtiyacı yok gibi[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 gitsin valla. kalede yabancıya karşıyım ben. sonra mal gibi kalıyoruz milli maçlarda. bulsunlar yetiştirsinler adam gibi yerli bi kaleci işleri ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bence turkiyedeki en renkli kaleci..zaman zaman yaptıgı sowlar hosuma gidior..ozellikle yaptıgı degajları turkiyede hic bi kalecide goremiyorum..eger haber dogruysa besiktas icin kotu bi haber..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 iyi ama gitme zamanı geldi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 biz cordobayla seneye de oynarız. yeter ki bizi kırmayıp bu sen bi penaltı atsın :P[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=14009 basın toplantısı düzenledi cordoba[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 gitti gider bjk da gidici[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 "Hiçbir yere gitmiyorum" Cordoba, sezon sonunda takımdan ayrılacağı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını, takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi Beşiktaş'ın BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulunan Cordoba, "Beşiktaş Kulübü benden memnun olduğu sürece burada kalmayı ve futbol oynamayı hedefliyorum. Ben bugüne kadar, kontratını yarıda bırakıp giden bir oyuncu olmadım. Çok mutlu olduğum bir camiadayım ve ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum" dedi. Cordoba, olayın Boca Juniorslu bir yöneticinin yaptığı kişisel açıklamadan ibaret olduğunu ifade ederek, "Boca Juniors kulübünün bir yöneticisi, Arjantin'de oynadıkları bir kupa maçı sonrası, önümüzdeki yıl kalede görmek istedikleri isimleri sayarken, benim adımı ilk sırada telaffuz etmiş. Kaleci aramalarının sebebi ise şu anda kalelerini koruyan futbolcunun milli maç trafiğinin yoğun olması nedeniyle sıkıntılar yaşamaları. Bu açıklama, o yönetecinin kişisel açıklamasıdır. Bana kesinlikle bir teklifte bulunulmadı. Ayrıca ben zaten burada çok mutluyum ve ayrılmaya hiç niyetim yok" dedi. Beşiktaş'ta her şeyin iyi gittiğini, çok iyi bir ekip kurulduğunu ve lig, Türkiye Kupası ve Avrupa'da önemli hedefleri bulunduğunu anlatan Cordoba, kendisi ve takımı için her şey iyi giderken bu tür haberlerin gündeme getirilmesini de anlayamadığını söyledi. Kaynak: AA[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: hotsauce, 06 Eylül 2005 17:02 tarihinde demiş ki: biz cordobayla seneye de oynarız. yeter ki bizi kırmayıp bu sen bi penaltı atsın :P lol +1903[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Night Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Kim nederse desin Cordoba BJK için çok büyük bi kayıptır. Türkiyeyi geçtim dünyada topu oyuna böle iyi sokan bi kaleci bulmak pez zor bazen hata yapıyo ama o kadar kusur kadı kızı... Cordoba 'nın değeri gittikten sonra anlaşılıcak , tamam belki Murat da iyi ama reflex , hız , topu oyuna ayağı ile sokma gibi özellikleri Cordobadan daha düşük ve bence bu yaşından sonrada geliştiremez zaten ama Murat Şahin iyi bi yedek... [Bu mesaj Night tarafından 07 Eylül 2005 03:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Beşiktaş'ın Kolombiyalı kalecisi Oscar Cordoba, sezon sonunda takımdan ayrılacağı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını, takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Beşiktaş'ın BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulunan Cordoba, ''Beşiktaş Kulübü benden memnun olduğu sürece burada kalmayı ve futbol oynamayı hedefliyorum. Ben bugüne kadar, kontratını yarıda bırakıp giden bir oyuncu olmadım. Çok mutlu olduğum bir camiadayım ve ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum'' dedi. Cordoba, olayın Boca Juniorslu bir yöneticinin yaptığı kişisel açıklamadan ibaret olduğunu ifade ederek, ''Boca Juniors kulübünün bir yöneticisi, Arjantin'de oynadıkları bir kupa maçı sonrası, önümüzdeki yıl kalede görmek istedikleri isimleri sayarken, benim adımı ilk sırada telaffuz etmiş. Kaleci aramalarının sebebi ise şu anda kalelerini koruyan futbolcunun milli maç trafiğinin yoğun olması nedeniyle sıkıntılar yaşamaları. Bu açıklama, o yönetecinin kişisel açıklamasıdır. Bana kesinlikle bir teklifte bulunulmadı. Ayrıca ben zaten burada çok mutluyum ve ayrılmaya hiç niyetim yok'' dedi. Beşiktaş'ta her şeyin iyi gittiğini, çok iyi bir ekip kurulduğunu ve lig, Türkiye Kupası ve Avrupa'da önemli hedefleri bulunduğunu anlatan Cordoba, kendisi ve takımı için her şey iyi giderken bu tür haberlerin gündeme getirilmesini de anlayamadığını söyledi. Kapak[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 1 sene kesin bjk de[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 gitcek dioLAr sezon sonunda ama gazeteLerde feLan cok şey yazıLıp çiziLio inanmamak Lazım herşeye..[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 gazeterin spor bolümleri hep feyk zaten:)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar