BladeSinger Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 oyun 2.cd imi görmek istemiyor inatla yüklerken çok güzel tanıdı içinden istediği dosyaları aldı akabinde çalıştırmak için 2.cd yi istedi ve yok cd yi yerleştirin falan gibisinden saçmaladı crack sorunudur demeyin oyun orjinal eskiden böyle bir sorun wermiyordu sebebi ne olabilir ki bir fikri olan[hline]Make The Sadness Go Away..
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 cd çizik olabilir. cd-romunun başlığı kirlenmiş olabilir. cd-romun bozulmuştur..[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Cd-rom'un eskimiştir. Temizleyiciler var ama pek işe yaramıyorlar. Yeni almanda fayda var[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 format at... :D[hline]Serve no one but Bane
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 paintballa gelmedin başına gelir işte bunlar. Bonecrusher'ın laneti...[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 CD eskimiştir..[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC
Öne çıkan mesajlar