dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Dün arkadaşlarla tabu denen bi cafeye gittik uzun süredirde tuvalet ihtiyacımız vardı 4 kişiyiz bu arada neyse oturduk işte cafeye 2 arkadaş kalktı gitti 5 dakıka sonra geldıler filan ben artık yarılcam yani hemen kalktım ben indim aşşagıya erkek tuvaletini kapısı kapalı napcam ben şimdi filan dedim o sıra yukarda arkadaşların tam ben kalkarken "erkeler tuvaleti kapalı biz kız tuvaletine girdik" dediği aklıma geldi neyse ben biraz düşündüm girsemmi acaba diye sonra yanda bi aşçı vardı ona sordum dedim erkekler "tuvaleti kapalı napcam?Diğerine giriyimmi?" adamda gir dedi bende bi hışımla içeri atladım tabi...ellerimi yıkıyordum bir tane kız kapıyı açtı biraz apiştı sonra kapıyı kapatır gibi oldu kekeledi biraz sonra bende yan taraf kapalıydı dedim bende girdim buraya kız bişi demedi sadece güldü neyse ben yukarı çıktım arkadaşların yanına geldim o sırada arkadaşlar bana hangi tuvalete girdin dedi bende kızlarınkıne gırdım deyince yarıldılar nooluyor lan d ye patladım ama geç kalmışım tabi adamlar kendisi kitlemiş kapıyı tabi bende kaldım orda öylece sonra bende güldüm halıyle Allahtan kız ters bir hareket yapmadı.Arkadaşlar sayesinde kız erkek tabuları bır kere daha yıkılmış oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 insan başlığa bakınca,BUNALIM yazı bekliyor demi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bunlar değişik şeyler. kız gülmüş , sen de hafiften gülümseseydin , ondan sonra kız yaklaşsaydı falan... :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 "tabularasa" nedir?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: HymnOfSnuk, 05 Eylül 2005 18:53 tarihinde demiş ki: bunlar değişik şeyler. kız gülmüş , sen de hafiften gülümseseydin , ondan sonra kız yaklaşsaydı falan... :P ahaha. güzel anıymış :)[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 güzel de allahtan kız bişey dememiş[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 valla amma firsatcisiniz ha :P guselmiş ..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 aslında kız bişi dese dha ii olurmuş ehehe :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ehehe sapık damgası yemek var demi bide[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 kız güldüğünde sende ne o çapkın çok mu komik diyip yapışsaydın heme içeri girip kapıları kilitleseydiniz orda ondan sonra mutlu mutlu çıkardınız ne güzel bir durum olurdu hiç yoktan bedavaya işte hallederdin[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ee ne var bunda sımdı cogu kafede yunısez wc ler var[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: HymnOfSnuk, 05 Eylül 2005 18:53 tarihinde demiş ki: bunlar değişik şeyler. kız gülmüş , sen de hafiften gülümseseydin , ondan sonra kız yaklaşsaydı falan... :P süper ya :Dmeuaheuae[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ahahehae bende aynen boğaziçi üniversitesinin kutuphanesinde olmuştum. Yarılacaktım daldım kızlar tuvaletine (bilenler bilir erkekler tuvaleti için dolanmak gerek kızlar tuvaleti yakın) daldığım gibi 3 kız donunu falan toparlıyodu süsleniodu falan daldım tuvalete yavaş falan dediler biri ingilizce oh my god falan dedi kaçtılar aehaeh!!!![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 2 saniyede seneryo yazmışsnızın pöhh yani:DBen kaçtım kız bana gülünce daha fazla rezil olmayım bari dedim nasıl toplayabiirimki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: HymnOfSnuk, 05 Eylül 2005 18:53 tarihinde demiş ki: bunlar değişik şeyler. kız gülmüş , sen de hafiften gülümseseydin , ondan sonra kız yaklaşsaydı falan... :P Ahahahah :D Çok iyiydi bu.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Ferrero, 05 Eylül 2005 20:00 tarihinde demiş ki: Ahahehae bende aynen boğaziçi üniversitesinin kutuphanesinde olmuştum. Yarılacaktım daldım kızlar tuvaletine (bilenler bilir erkekler tuvaleti için dolanmak gerek kızlar tuvaleti yakın) daldığım gibi 3 kız donunu falan toparlıyodu süsleniodu falan daldım tuvalete yavaş falan dediler biri ingilizce oh my god falan dedi kaçtılar aehaeh!!!! [signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 beni de gecen hafta garda bi tuvalet gorevlisi kızlar tuvaletinin önünden cekiştirdi ..adam beni erkek sanmıs:DD eheh cok komikti....sonra bi saatt pardon dedi.adama onemli deil dediysemde inandıramadım.tvaletten cıktım adam hala pardon diodu..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 banada çok ilginç bi olay oldu.Parayla Tuvalete gircem kadın giremessin dedi.Dedim niye parasıyla değilmi banada yazıyı okumadın galba dedi. "Yalnız büyük tuvalet yapacak olan girsin"[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 şanslısın kız seni rezil de edebilirdi.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Kız erkek benim için hepsi aynı.Nasılsa içeride yapilan şey değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ewet kız benide o say4ede rezil edebilirdi.Bende bı tabu devirdim diyom işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: HymnOfSnuk, 05 Eylül 2005 18:53 tarihinde demiş ki: bunlar değişik şeyler. kız gülmüş , sen de hafiften gülümseseydin , ondan sonra kız yaklaşsaydı falan... :P hahah cok iyi![signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: HymnOfSnuk, 05 Eylül 2005 18:53 tarihinde demiş ki: bunlar değişik şeyler. eheaheah ben buna koptum![signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] [Bu mesaj Ferrero tarafından 06 Eylül 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 keklemişler seni yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: dalamardl, 05 Eylül 2005 18:52 tarihinde demiş ki: insan başlığa bakınca,BUNALIM yazı bekliyor demi :D aynen[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar