Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tabu-lar

dalamardl

Öne çıkan mesajlar

Dün arkadaşlarla tabu denen bi cafeye gittik uzun süredirde tuvalet ihtiyacımız vardı 4 kişiyiz bu arada neyse oturduk işte cafeye 2 arkadaş kalktı gitti 5 dakıka sonra geldıler filan ben artık yarılcam yani hemen kalktım ben indim aşşagıya erkek tuvaletini kapısı kapalı napcam ben şimdi filan dedim o sıra yukarda arkadaşların tam ben kalkarken "erkeler tuvaleti kapalı biz kız tuvaletine girdik" dediği aklıma geldi neyse ben biraz düşündüm girsemmi acaba diye sonra yanda bi aşçı vardı ona sordum dedim erkekler "tuvaleti kapalı napcam?Diğerine giriyimmi?" adamda gir dedi bende bi hışımla içeri atladım tabi...ellerimi yıkıyordum bir tane kız kapıyı açtı biraz apiştı sonra kapıyı kapatır gibi oldu kekeledi biraz sonra bende yan taraf kapalıydı dedim bende girdim buraya kız bişi demedi sadece güldü neyse ben yukarı çıktım arkadaşların yanına geldim o sırada arkadaşlar bana hangi tuvalete girdin dedi bende kızlarınkıne gırdım deyince yarıldılar nooluyor lan d
ye patladım ama geç kalmışım tabi adamlar kendisi kitlemiş kapıyı tabi bende kaldım orda öylece sonra bende güldüm halıyle Allahtan kız ters bir hareket yapmadı.Arkadaşlar sayesinde kız erkek tabuları bır kere daha yıkılmış oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

kız güldüğünde sende ne o çapkın çok mu komik diyip yapışsaydın heme içeri girip kapıları kilitleseydiniz orda ondan sonra mutlu mutlu çıkardınız ne güzel bir durum olurdu hiç yoktan bedavaya işte hallederdin[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 05 Eylül 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
bunlar değişik şeyler.
kız gülmüş , sen de hafiften gülümseseydin , ondan sonra kız yaklaşsaydı falan... :P

süper ya :Dmeuaheuae[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.''
Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı;
''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...''
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahehae bende aynen boğaziçi üniversitesinin kutuphanesinde olmuştum. Yarılacaktım daldım kızlar tuvaletine (bilenler bilir erkekler tuvaleti için dolanmak gerek kızlar tuvaleti yakın) daldığım gibi 3 kız donunu falan toparlıyodu süsleniodu falan daldım tuvalete yavaş falan dediler biri ingilizce oh my god falan dedi kaçtılar aehaeh!!!![signature][hline]In solitude I wander...
Art Photos [part1]
Art Photos [part2]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 05 Eylül 2005 20:00 tarihinde demiş ki:
Ahahehae bende aynen boğaziçi üniversitesinin kutuphanesinde olmuştum. Yarılacaktım daldım kızlar tuvaletine (bilenler bilir erkekler tuvaleti için dolanmak gerek kızlar tuvaleti yakın) daldığım gibi 3 kız donunu falan toparlıyodu süsleniodu falan daldım tuvalete yavaş falan dediler biri ingilizce oh my god falan dedi kaçtılar aehaeh!!!!
[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

beni de gecen hafta garda bi tuvalet gorevlisi kızlar tuvaletinin önünden cekiştirdi ..adam beni erkek sanmıs:DD eheh cok komikti....sonra bi saatt pardon dedi.adama onemli deil dediysemde inandıramadım.tvaletten cıktım adam hala pardon diodu..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Sosyal ağlarda paylaş

banada çok ilginç bi olay oldu.Parayla Tuvalete gircem kadın giremessin dedi.Dedim niye parasıyla değilmi banada yazıyı okumadın galba dedi.
"Yalnız büyük tuvalet yapacak olan girsin"[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HymnOfSnuk, 05 Eylül 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
bunlar değişik şeyler.
kız gülmüş , sen de hafiften gülümseseydin , ondan sonra kız yaklaşsaydı falan... :P

hahah cok iyi![signature][hline]· Chillin Killin Billin ·

If you havin girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...