Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sunucuyu açarken karşılaştığım bir sorun (Linux)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sphere çalişirken 2 port açar biri 2593 diğeride 3593 sanirim makinada firewall veya başka birşey var o yüzden 3593'portunu açamiyor sorun büyük ihtimal bundan kaynaklaniyor makina admin'ine söyle 3593 portuna izin versin[hline]when yøu wanna ultima ønline cømen exile Uø Wørld.
http://www.exile.gen.tr
Mesaj tarihi:
1-serverda acık client varsa ondan olur.
2-büyük ihtimal sorunun bu. sphere hata verip acılmadıgı zaman, eskisini kapatman gerekiyor tekrar acabilmek icin. onun icin de remotela yapman lazım. yani ilkinde bi şekilde hata falan verdiyse ondan sonra acamayabilirsin.
Mesaj tarihi:
malesef.. Linux versionlarda turkce karakter desteği yok[hline]when yøu wanna ultima ønline cømen exile Uø Wørld.
http://www.exile.gen.tr
Mesaj tarihi:
XXX portuna bağlı ( FIN_WAIT bile olsa ) clientları görmek için,

netstat | grep

Örn : Portumuz 3593 ise ( yukardaki screenshotlarda port bu )

netstat | grep 3593

Eğer hiçbir çıktı vermiyorsa, 3593. portu bind eden sunucuyu tekrar çalıştırabilirsiniz.[hline]
Ethernass..
Oyuncuların geliştirdiği dünya..

www.ethernass.com
Mesaj tarihi:
Port sorununu cozdum diyor, kacinci cevap gelmis.. 'Onu bilmiyorum da bak bu boyle' demekte bir anlam gormuyorum..

Turkce karakter sphere'un calistigi isletim sistemine bagli, sphere'e degil. Bazi versionlarinda calisiyor diye bir olay yok yani.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
Level 50 Eldritch of Soul Reavers
Email: [email protected]
Mesaj tarihi:
Eğer bana laf atılmışsa "..bak bu da böyle.." türevinden, benim verdiğim genel bir bilgi idi. Gerek OwnerRavenLoft olsun, gerek başka birileri olsun, bu tür bir sorunla her zaman karşılaşırlar.

Port acep hala dolu mu diye nasil kontrol edeceğiz, veya ben bu bind edilmiş portu aratırım, hatta cron yazarım, kapandı mı kendi kendine açılır, türevi durumları, insanların kafasında uyandırarak, onlara yararına bir bilgi vermiştim.

Fazla agresif olmamak lazım, gereksiz.. Kimsenin kimseye bişeyler tasladığı yok.

Ha eğer bu laf bana değilse - ki hedef belirtilmediği ve benim mesajımdan sonra atıldığı için üzerime alınmam gayet normal - yukarda yazılı 3 paragrafı da okumamış varsayın.[hline]
Ethernass..
Oyuncuların geliştirdiği dünya..

www.ethernass.com

[Bu mesaj ShARkY tarafından 21 Şubat 2003 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sphere 99f Linux versionunda cok fazla bug var.
Gereksiz yere Frozen oluyor.Critical hatalar sonucu serverda göçmeler yasanıyor.Oldukca hızlı ve lag oranı dusuk oluyor ancak hic tavsiye etmem.[hline]*This is my gift and my curse*
  • Yeni Oluştur...