Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbul'da rock frekansları


Sufi

Öne çıkan mesajlar

istanbul için rock temelli yayın yapan radyo frekanslarından bildiklerinizi yazarsanız beni saçma salak bir sürü radyoyu test etme zahmetinden kurtarmış olursunuz.

artık arabada giderken ntvradyo haberlerini dinlememeye karar verdim de... yaşlandıysak o kadar da içimiz geçmedi yani :)[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh ben frekansını bile hatırlamadığım bir radyo dinlerdim bundan 3 sene kadar önce o zaman bi ajansta bir odaya tıkılmış vaziyette akşama kadar tek başıma yazıp çizerken bi yandanda radyo çalardı. Bi özelliği vardı radyonun repertuar toplasan 50-60 şarkılık bi repertuardı adamlar sayesinde Kent, Suede, GvsB filam sevmeye başlamıştım tabi radyo gitti kavga bitti. Bu tip deneme yayınları süper öğretici oluyor denk gelirseniz iidir baya.

Aynı mantık İzmirde başlayıp sonra deliren bir radyoda Radyo-Aktif ti işi ilerletip haftada bir program bile yapmıştık bu adamların olayıda prime time harici Pink Floyd, David Bowie gibi bir sürü dev adamın, grubun albümlerini sırayla bütün gün baştan aşşa yayınlarlardı. Bende o zamanlar dinleyip gidip albümü satın alırdım buda başka faideli bir radyoydu.

Sonuçta radyolar kapandı bende elimde 4000 kadar kasetle kaldım ortada tabi heh.[hline]RK1
"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Gafur" Clan Enforcer
"Story of SadButcher"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe yaklaşık 5-6 sene sürmüştü izmirde halen varmı bilmem ama baya güzel eski kitap kaset satan adamlar vardı kimsede bi halttan anlamadığından gidip o zmanın parasıyla tanesi 150.000 TL den haftada 10-15 kaset alırdım arada bi sürü adamın arşivini devraldım satın aldım ama inanması güç şu anda ne izmirdeki evimde nede istanbuldakinde bir kaset çalarım yok verdim kendimi mp3 e[hline]RK1
"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Gafur" Clan Enforcer
"Story of SadButcher"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...