progamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Adventure 1- Still Life 2- Return to mysterious islnad 3- Syberia TPS 1- Jedi Knight 3: Jedi Academy 2- Gta: San Andreas 3- Prince of percia warior within FPS 1- Unreal Tournament 2004 2- Battlefield 2 3- Chronicles of Riddick: Escape From Butcherbay RPG 1- World Of Warcraft 2- Morrowind 3- Bard's Tale Strateji 1- Warcraft 3 2- Act of War 3- Starcraft Spor 1- Nba: Street vol.2 2- Pes 4 3- NFS: Underground Simulasyon 1- Freelancer 2- Pacific Fighters 3- Silent Hunter 3 Stealth/Tactical Action 1- Splinter Cell 3: Cahos Theory 2- Raibow Six 3: Raven Shield 3- Swat 3 Grafik 1- Half Life 2 2- Chronicles of Riddick: Escape From Butcherbay 3- Unreal Tournament 2004 Video 1- Prince of Percia: Warior Within 2- Warcraft 3 3- Starcraft Müzik 1- Prince of Percia: Warior Within 2- Star Wars Kotor 3- Warcraft 3 Ses 1- Chronicles Of Riddick : Escape from Butcherbay 2- Warcraft 3 3- Star Wars Kotor Senaryo 1- Prince Of Percia: Warior Within 2- Warcraft 3 3- Chronicles of Riddick: Escape from butcherbay[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Kısaca Max Payne,Warcraft,PES diyebilirim :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Adventure 1 - Resident Evil 2 - Resident Evil 2 3 - Resident Evil 3 4 - Silent Hill 5 - Silent Hill 2 TPS 1 - Max Payne 2 - Max Payne 2 3- Jedi Knight 2 : Jedi Outcast FPS 1 - Half-Life 2 - Soldier of Fortune 3 - Unreal Tournament RPG 1 - Diablo II 2 - Ultima Online 3 - Nwn Strateji 1 - Warcraft III: The Frozen Throne 2 - Red Alert : Yuri's Revenge 3 - Theme Hospital Spor 1 - Pro Evolution Soccer 4 2 - Fifa Serisi 3 - Need For Speed : Hot Pursuit Tactical Action 1 - Rainbow Six : Rogue Spear 2 - Swat 3 Grafik 1 - Unreal Tournament 2004 2 - Doom III 3 - Half-Life 2 Video 1 - Resident Evil 3 2 - Resident Evil 2 3 - Warcraft III : The Frozen Throne Müzik 1 - Fifa serisindeki tüm müzikler 2 - Silent Hill 2 3 - Warcraft III : The Frozen Throne Ses 1 - Warcraft III : The Frozen Throne 2 - Red Alert : Yuri's Revenge Senaryo 1 - Silent Hill 2 2 - Silent Hill 3 - Resident Evil serisi[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Adventure 1- Curse Of The Monkey Island 2- Sanitarium 3- Larry 7 TPS 1- GunZ 2- Max Payne 2 3- Jedi Knight II: Jedi Outcast FPS 1- Half-Life 2 2- Quake III 3- Unreal Tournament RPG 1- Fallout 2 2- Pokemon GOLD :lol::lol: 3- Strateji 1- Starcraft 2- Theme Hospital 3- Red Alert I Spor -Yok... Simulasyon -yok... Stealth/Tactical Action 1- MGS 2- MGS2 3- Rainbow Six Grafik 1- Half-Life 2 2- Final Fantasy X 3- Guild Wars Video 1- Warcraft III 2- World of Warcraft 3- Starcraft Müzik 1- Warcraft II 2- Starcraft 3- Vampire The Masquerade: Bloodlines Ses 1- Vampire The Masquerade: Bloodlines 2- Starcraft 3- Still Life Senaryo 1- Sanitarium 2- MGS 3- Starcraft[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 uzun bir liste ama yazmamış olanlar da katılsın diye up'lıyım dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 o diil de doom 3 grafiklerine uzaktan 10 yakindan 0 veren birinin wow'u grafikte 3. yapmasi beni gidikladi...[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 gıdıklasın, iyi olur sadece grafik motorunu dahil etmedim, texture, manzara, atmosfer ve buna benzer şeyleri de dahil ettim, orda da yazıyor. hoş, sadece grafik motoru olsa bile doom 3'ü doom 1'den daha altta listelerdim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 bu anketin amacı ne yeni oyunmu programlıcan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar