unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Farkında mısınız bilmiyorum ama bütün kızlar(14-19...)düşük bel bol pantolon ve üstüne yapısan herhangi bişi giymeye basladı... Sonra aklıma hayvanlar geldi.Hayvanlarda birbirinin aynısıdır ve birbirlerini kokularıyla tanırlar.İleride bizde öyle olursak şaşırmam.Parfümleriyle ayırt edicez çünkü saç şekillerine kadar aynı olmaya başladılar.[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Özentilik kötü birşey tabii[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ahah.. enteresan bi bakış açısı.. :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 büyük türk düşünürü aytek adlı arkadaşımın msndeki ismi: ''Herkes aynıyken ben farklıydım..şimdi herkes fark peşinde ben aynıyım...''[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 aytek bizim aytek mi :D püeaheah[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 iyi de sanirim dunya kuruldugundan beri bu is boyledir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Güzel bi söz valla[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 cok iyi soz ya direk msne gecirdim :D[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tikky'lerin hepsi aynı. aynı saç. aynı gözlük. aynı kıyafet. arada bi renk açısından değişiklikler oluyo, nadiren... orjinal kız gerçekten çok az kaldı ortada. yazık oluyo kızlara, aralarında o kadar güzeller ve o kadar kafası çalışanlar varken.. özentiliğe kurban gidiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 eğer erkekler o tip kızlara yazılmasaydı hepsi aynı olmazdı :-)[signature][hline]cik, cik, cik pogodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kızlar özenti olunca genel de bir de şey oluyorlar eeee şey işte :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: SKeLeToN, 06 Eylül 2005 17:05 tarihinde demiş ki: aytek bizim aytek mi :D püeaheah ondan böyle bir laf beklermisin allah için :D[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Koca dünyada görebildikleri (algılayabildikleri) sadece Paris moda haftası ya da bilimum gereksiz tv programları olduğundan, bunun yanında diğer akranlarıyla ölümcül bir rekabete girdiklerinden dolayı bunlar gayet normal (genelleme yapmıyorum). Bunun yanında aynı maymunluğu erkeklerde de görmek mümkün. Tarif edemeyeceğim bir kılığa sahip (garip bir ayakkabı pantolonun üstüne çıkmış, bir de yanlardan açılan bir gömlek-tişört) bu canlılar günlük hayatta gözlerimin varolan bozukluğunu daha da ilerletmek için ellerinden geleni yapıyorlar.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Mandoo, 06 Eylül 2005 17:07 tarihinde demiş ki: said: SKeLeToN, 06 Eylül 2005 17:05 tarihinde demiş ki: aytek bizim aytek mi :D püeaheah ondan böyle bir laf beklermisin allah için :D Bende şaşırmıştım zaten.. Aytek ne aLaka diye :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hani intaar eden koyunlar vardı ya ha işte[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bi gün bi tiki gördüğümde, taktığı o koca güneş gözlüğünü alıp kırcam fırlatıcam ya, daha itici bişey olamaz, uzaylı gibi öeh.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Güselim bunnar seri ütetim bak Surat bronz değil artk kahverengi üstüne ağır fondatenli makyaj= Mosmor bi surat Saçlar en civciv en açıksarıki dikkat çeksin.Kokuları bile aynı artk nerdeyse[Bugün Bakırköyde burnuma Chris. Dior-Poison kokusu tam 4 kez geldi)[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kapitalizmin çocukları boşverin :)[signature][hline]Eski bir Türk bakkalı zam yapacak; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar ırak/Beş para yetmiyor on para bırak.'' Bu bakkaldan alışveriş yapan birinin cevabı; ''Kahve Yemen'den gelir, yollar sapa/Beş para yetmiyorsa dükkanı kapa...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: rahatsiz, 06 Eylül 2005 17:05 tarihinde demiş ki: iyi de sanirim dunya kuruldugundan beri bu is boyledir. ahah dünya kuruldumu???[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Cintonik, 06 Eylül 2005 17:08 tarihinde demiş ki: hani intaar eden koyunlar vardı ya ha işte ehueuh Abi antalyayı görceniz siz.ERkeklerin saçlarının illa biryerlerinde Sarılık Biri abi NİKE işareti yapmış saçına sarı boya ile Muhazuhahuz ne yarıldık ya Abi migrosun ortasında Çocuğun kafaya bakın biz yarılıoz millet bize bakıo zauhzuah neydi o ya.. Yok böyle bişey ya. Herkez aynı abi.Bi arada Nike,adidas erkek Ufak böyle Boylamasına çantalar eni ince boyu var bi 40 cm falan çantalar meşurdu halada meşur millet o çantayı kullanırdı.Şimdi popülaritesi baya düştü... Abi neydi ya öyle çantayla karizmamı yapılır abi ehueuh koptum ya.Alcan sırt çantasını boğacan en bola En güzeli :-)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tabiki bilmiyormusun ? 8xxxx.... katrilyon parca ile yapildi.. en buyuk puzzle..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: unac, 06 Eylül 2005 17:03 tarihinde demiş ki: Farkında mısınız bilmiyorum ama bütün kızlar(14-19...)düşük bel bol pantolon ve üstüne yapısan herhangi bişi giymeye basladı... Sonra aklıma hayvanlar geldi.Hayvanlarda birbirinin aynısıdır ve birbirlerini kokularıyla tanırlar.İleride bizde öyle olursak şaşırmam.Parfümleriyle ayırt edicez çünkü saç şekillerine kadar aynı olmaya başladılar. aynı parfümü kullananları nası ayırcaz? şahsen ben etrafımda ve yakınımda 5 farklı kızın aynı parfümü kullandığını biliyorum =).[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 işte birinin bu soruyu sormasını bekliyodum.....:) olay orda ayırt bile edemicez[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: aadvark, 06 Eylül 2005 17:06 tarihinde demiş ki: eğer erkekler o tip kızlara yazılmasaydı hepsi aynı olmazdı :-) +1 ayrıca sadece tikiler aynı bi de gotik arkadaşlarımız...Onun dışında farklılar var aslında...[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: unac demiş ki: işte birinin bu soruyu sormasını bekliyodum..... olay orda ayırt bile edemicez yani diyorsunki : tuttuğumuzu ........ ahahahahah :D[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... [Bu mesaj cuytherock tarafından 06 Eylül 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar