Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 İzledinizmi bilmiyorum ama inanılmaz hoşuma gitti film ya. Hele Audrey Tautou süperdi ya.[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 izledim galiba konusu neydi ama?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Çok fransız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 süper filmdir izleyip kendini iyi hissetmeyen insan evladına rastlamadım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 dün trt2 de izledim 2.ye. İyi film.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çok eğlenceli bir filmdi. hatta eğlenceli ve güzel/kaliteli/kayda değer kelimelerinin beraber kullanılabilceği nadir yapımlardandı. soundtracki de bir harikadır, tavsiye ederim =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 walla bu filmi tek izlemeyen benimdir. fransız filmlerini bi türlü izleyemiyorum. ingilizce dublajlısı yok mudur bunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 dvdsinde vardır[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bende cok seviyorum bu filmi ya... cok tatli bi film.. helena'nin dedigi gibi soundtracki'de mükemmel..[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır .. Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: helena, 10 Temmuz 2005 19:17 tarihinde demiş ki: dvdsinde vardır hmzz dogruuu..okulda kesin vardır, haftaiçi alıp izleyim olmazsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 mukemel bir sountracke sahip bir film. ayrıca bende franszı filmlerını hiç sewmem ( anlamıyorum itiraf ediyorum : ) ama amelie öyle bir film değil : ) önyargılarınızı bırakın, rahatca anlaşılan bir fransız filmi.ayrıca filmın kurgusuda çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 normalde insana bayağı gelen iyimselik duygularını çok daha farklı anlatan, izlemenin angarya değil keyif olduğu filmlerden. bence beğenilmesinde en büyük pay klişelerin bir adım ötesine geçilmesi, ironileri ve doğru oyuncu seçimiydi.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 12 kez kadarcık izledim hayatımın filmi çok seviyorum dün tekrar izleyip ağladım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 yann tiersen'e hastayım ve bi film ,muzikleriyle ancak bu kadar mukemmellestirilebilinir.bi vals insanı aglatırmı ya? en azından muzikleri icin izleyin ama hakkını yememek lazım.cok guzel bir hikaye[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla.... iRiN bacınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Ceday, 10 Temmuz 2005 19:13 tarihinde demiş ki: walla bu filmi tek izlemeyen benimdir. fransız filmlerini bi türlü izleyemiyorum. ingilizce dublajlısı yok mudur bunun :) irreversible ı bir dene....[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 "romantizmin realizmle seviştiği an" amelie'nin hayalleri ve gerçek hayatın kesitleri[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 vcd duruyor bi izleyemedim[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 İzlememek büyük kayıp. Jean-Pierre Jeunet filmleri her zaman seyredilmeli kaçırılmamalıdır. Şahsen Jean-Pierre Jeunet hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kayıp nişanlı da onundu galiba son zamanlarda çıkan[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frigg Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 amelie nin soundtrack ı da en az film kadar güzeldi...[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ewt en sonunda izleyebildim, gayet hoş ve güzel bir film. müzikleri ben de begendim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bu tip filmler kız filmi gibi geliyo. içinde bi yığın gereksiz oğreti dolu... romantizm zaten fransız filminin olmazsa olmazı... ben nefret ettim...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin...[ hline ] [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b][ hline ] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 "kız filmi" diyip susmak istiyorum ya. filmin cinsiyeti mi olur? son yılların en güzel, en tatlı, en başarılı filmlerinden. insan kendini hafiflemiş hissediyor, rahatlıyor, üstelik filmde öyle hödö höt şeklinde öğretiler de yok.üstelik fransız filmleri romantiktir diye bi genelleme de baya saçma olmuş.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 tekrar ediyorum,fransız filmlerinden sadece romantik olanları izleyenler irreversible ı izlesin[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 soyle bisiyler vardi.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar