Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amelie

Lixad

Öne çıkan mesajlar

• 10 ay sonra ...
bende cok seviyorum bu filmi ya...
cok tatli bi film..
helena'nin dedigi gibi soundtracki'de mükemmel..[signature][hline]Valeron, 06 Temmuz 2005 23:50 tarihinde demiş ki:
Ama vanil gibi adamlarin Town Watchliğine hayır ..

Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...

Sosyal ağlarda paylaş

mukemel bir sountracke sahip bir film. ayrıca bende franszı filmlerını hiç sewmem ( anlamıyorum itiraf ediyorum : ) ama amelie öyle bir film değil : ) önyargılarınızı bırakın, rahatca anlaşılan bir fransız filmi.ayrıca filmın kurgusuda çok başarılı
Sosyal ağlarda paylaş

normalde insana bayağı gelen iyimselik duygularını çok daha farklı anlatan, izlemenin angarya değil keyif olduğu filmlerden. bence beğenilmesinde en büyük pay klişelerin bir adım ötesine geçilmesi, ironileri ve doğru oyuncu seçimiydi.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

yann tiersen'e hastayım ve bi film ,muzikleriyle ancak bu kadar mukemmellestirilebilinir.bi vals insanı aglatırmı ya?

en azından muzikleri icin izleyin ama hakkını yememek lazım.cok guzel bir hikaye[signature][hline]buyuklerimin ellerinden ,kucuklerimin gozlerinden,yasıtlarımın iki kaslarının arasından operim.derin saygılarımla....
iRiN bacınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ceday, 10 Temmuz 2005 19:13 tarihinde demiş ki:
walla bu filmi tek izlemeyen benimdir. fransız filmlerini bi türlü izleyemiyorum. ingilizce dublajlısı yok mudur bunun :)

irreversible ı bir dene....[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

"romantizmin realizmle seviştiği an"

amelie'nin hayalleri ve gerçek hayatın kesitleri[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

"kız filmi" diyip susmak istiyorum ya. filmin cinsiyeti mi olur? son yılların en güzel, en tatlı, en başarılı filmlerinden. insan kendini hafiflemiş hissediyor, rahatlıyor, üstelik filmde öyle hödö höt şeklinde öğretiler de yok.üstelik fransız filmleri romantiktir diye bi genelleme de baya saçma olmuş.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...