SoLDaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Empire ye ne zaman gecicek ? bu gece ?[signature][hline]ßERSERKER HERO !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya siz hala geleceğini falan mı sanıyonuz :D o notice bi şakaydı[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kus kus kus artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 herkez diyor bu aksam kesin diye ama sanmam:D[signature][hline]Server:Ares Nick:kamikaze_TR Lvl:5x Clan:Lift_Me_Up Np:2xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 akşam mı nmuahuahu sabaha anca gelir 6 dan sonraya[signature][hline]*!D j W a r t h o G* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDBaRoNN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya bugun zor gelirr yarın inşallah:([signature][hline]NicK:ReDBaRoNN Server:Cyhper LeveL:5x np:Daha kasamadıq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweppes Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Sabah TR Saati ile 04.00 de faaliyete gececek adamlar forumlara yazmıs gidin arastırın biraz ok?Boş boş konusmayın.[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 her yazana bakarsan.ona bakarsan agustosun 1 inde gelicek diyede yazmıslardı ne oldu.... yalan oldu zuahaahah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 biz 2 aydır dinliyoz o palavrayı :D "bugün gelio" "olmadı yarın" "bi sorun çıktı öbür gün" "biz şunu diğer ay yapalım" "geldi indirin" "inmiyo mu? alla ala" "neyse siz ke yi boşverin. koya devam" KE GELMEYECEK HEPSİ YALAN ANLAYIN ARTIK[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweppes Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 KOLADMIN yazdı .Oyunda notice gecildi.Forumları git oku ?[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 KOL admin hep yazıyo. Notice hep geçiyo.[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Schweppes, 07 Eylül 2005 00:31 tarihinde demiş ki: Sabah TR Saati ile 04.00 de faaliyete gececek adamlar forumlara yazmıs gidin arastırın biraz ok?Boş boş konusmayın. bence de boş boş konuşuynuz adam haklı[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamikaze Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 keske bos konussakta gelse bizde kurtulsak artık illahlah detittirdi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_one Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bıilmem ne zaman gelir ama umarım bastan kasarız ben 58 de kaldım da tatıl yuzunden :( bastan zaewklıce kasalım herkes fark atmıs kıskanırımvalla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_one Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya beyler harbi bu sabah 6.dan öcnce gelmez ha bide ilk giren hemen haber versin buraya ki geckalmayalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: VW_, 07 Eylül 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Şu konuya açıklık getireyim istedim.. Bakıyorum ki her kişinin ağzından bi laf çıkıyo.. Ve buda arkadaşlarımızın kafasının karışmasına neden oluyo.. KE (Knight Empire), Bu gece sabaha karşı en geç sabah 6-8 arasında gelecek. Yani yarın oyununuzu Empire da oynayacaksınız.. Bu konuda burda kapansın lütfen! Sen KE'nin geliş mühendisimisin? bu 1 Sen UsKo'nun resmi ağzımısın? bu 2 Sen kim olduğunu sanıyorsun da "her ağızdan bir laf çıkıyor" gibi bir ifade kullanıyorsun? bu 3[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 gm lerde ne yaptıgını bilmiyorki. Acacaz diyolar hop bi bug cıkıyor bırakıyorlar belkide geciktiren baska nedenler vardır.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı Yeni KAMPANYA aşağıdaki charlar sadece ( Sadece Ankara ) 250YTL Bu fiyatın tek nedeni acil oyunu bırakmak istiyor olmamdır. 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bugların düzeltimesi bahane edildi ne kadar doru bilemiorum[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kaKsi lafları azımdan aldın :P ee dc oldu ne zaman girecez şimdi ?[signature][hline]ßERSERKER HERO !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_one Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 KO kapanmıs heran empire gelebilir hazırmısınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar