vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Tabart nedir? guilddeki herkez tabart alıyomu 1 g ye? birde 10g ye dizayn olayı var herkez kendi dizaynını mı yapıyo yoksa 1 dizayndanmı alıyor?
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 guild master dizayn ediyo. guillde zorunlu degilse almana gerek yok sadece sembolik bisey...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ama çok güzel gözüküyor bence almakta fayda var :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 daha önce kurmadığım için diyorum.. o 10g yi verip dizayn yaptığında otomatikman guild kuruluyormu.. yoksa ayrı bi yerden mi kuruluyor guild açıklarsanız sevinirim[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 redrige kopruden geçerken biri trade açtı.. bana beleş guild taband verdi.. nie ? char ı siliomus.. eyv. baba dedim.. 1g cepte :D
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: ozii_x, 06 Eylül 2005 15:01 tarihinde demiş ki: redrige kopruden geçerken biri trade açtı.. bana beleş guild taband verdi.. nie ? char ı siliomus.. eyv. baba dedim.. 1g cepte :D lol[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista..
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Salllayın Tabard falan napcanız Alın private tabard karizmanız olsun[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected]
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 once guild kuruyosun sonra tabardini aliyosun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)
vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 peki diğelim tabarda dizayn yapmadık bütün herkez aldı boş tabard design yapınca hepsi değişiyomu design yapıktan sonra mı almak gerekiyor?
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 fark etmez mesela ben 3 guild değiştirdim 3 ündede aynı tabard ı kullandım guild değiştirdikçe tabardın dizaynıda kendiliğinden değişiyo.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Öne çıkan mesajlar