vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Tabart nedir? guilddeki herkez tabart alıyomu 1 g ye? birde 10g ye dizayn olayı var herkez kendi dizaynını mı yapıyo yoksa 1 dizayndanmı alıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 guild master dizayn ediyo. guillde zorunlu degilse almana gerek yok sadece sembolik bisey...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ama çok güzel gözüküyor bence almakta fayda var :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 daha önce kurmadığım için diyorum.. o 10g yi verip dizayn yaptığında otomatikman guild kuruluyormu.. yoksa ayrı bi yerden mi kuruluyor guild açıklarsanız sevinirim[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 redrige kopruden geçerken biri trade açtı.. bana beleş guild taband verdi.. nie ? char ı siliomus.. eyv. baba dedim.. 1g cepte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: ozii_x, 06 Eylül 2005 15:01 tarihinde demiş ki: redrige kopruden geçerken biri trade açtı.. bana beleş guild taband verdi.. nie ? char ı siliomus.. eyv. baba dedim.. 1g cepte :D lol[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Now Barista.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darktr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Salllayın Tabard falan napcanız Alın private tabard karizmanız olsun[signature][hline]Satılık char Nick: Darktr Class : Human Male Mage Lvl 60 Guild : Silver Dawn Server: Burning Legion http://forum.paticik.com/view.php?id=138071 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 once guild kuruyosun sonra tabardini aliyosun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 peki diğelim tabarda dizayn yapmadık bütün herkez aldı boş tabard design yapınca hepsi değişiyomu design yapıktan sonra mı almak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 fark etmez mesela ben 3 guild değiştirdim 3 ündede aynı tabard ı kullandım guild değiştirdikçe tabardın dizaynıda kendiliğinden değişiyo.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar