visaoglu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Arkadaşlar daha önce net bir cevap alamadığım için kimseden son kez sorma kararı aldım. usko da lvl 41 bir assasin im var ama şu lagdan, saatlerce uğraşıp servera girememelerden, aga para pls diye para isteyip de vermeyince ana avrat soy sop izdivacına giren türk veletlerden daha şimdiden bunalmış durumdayım. Sizlere de sabırlar diliyorum. Ve aklıma diğer ko sunucuları geldi... Bu durumda diğer serverlarda oynayan (japko veya myko) arkadaşların da fikrini rica edebilirim. veya hem oralarda hem de burda oynayan (usko). Gerçekten server değiştirmeye değer mi bu acc yi bırtakıp yoksa oralarda da mı aynı? Hatta elimde myko clinti da hazır çektim.... İkisi aynı anda kurulsa girip deneyeceğim ama yok öyle bişey.... Neyse yorumlarınız bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucifer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bence BMC :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
visaoglu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 var mı öyle bir server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 myko da oyna bence hem orda her dakka para pls pelerin pls dien adamlar yok son zamanlarda türkler çoğaldı ama yinede lag ve cafeci gençlikle uraşmak istemiosan myko yu dene derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 MYKOda ölümcül lag var. lvl bile kasamıyosun lagda adam gelip kesiyo. japko iyi diyolar. onu dene[signature][hline]Name: Buffy Clan: B4LIf3 Class: Priest Level: 1x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 arkadaşlar şöyle bişi ediyim tüm serverlarda 60+ karakteriniz olsun hatta bırakın 70+ olsun (kore serverını bilmiyorum ora hariç) 3 ü içerisinde en zevkle oynanacak server Japkodur ama şunu söyliyim 60 altı bir karakteriniz varsa yani exp kasmak zorundaysanız en kötü serverda japkodur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 önce kamilkoç vardı sora myko :D[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandalf_009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Japko da lag yoq ben oynuyorum şu an sadece illegel programla wormlardan iyi para kaldırıyolar ama çoğu banlandı onların.[signature][hline]Nick:Gandalf_009 Server:Ares Lvl:5x Class:Sorcerer(Ice/Lr) Nation:Karus Clan:Reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 falla şu anki mage im le olsa MYKO ya gitmeyi düşünürdüm ama burdaki tanıdığım bi sürü insanı bırakamam[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Japkonun clientini filan nerden indirebilirim bilen varmı??[signature][hline]*!D j H e l l i o N* Plaklarımı Seviyorum What do you do? Yat the u you do [Bu mesaj DjHellioN tarafından 07 Eylül 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 knightonline.jp di sanırım ama emin deilim[signature][hline]( 10061 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 usko[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro - Party pls aga a.q -Azını topla lan -aga pls party baba pls aga -kop git dolu zaten 9 kişiyiz -aga pls aga a.q -where r u from? (işkillenilir) -USA Party pls do you understand me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 turkko :) turka gibi oldu bea[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar