Lexius Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 1.Şiir aşkın ömrü kelebek kadar bir günlük cazibe sadece renkli bir duygu gözkamaştıran solunca hatılarda kalan aşkı evcilleştirebilirmisin sevmeyi sevebilirmisin hayatı boşverebilirmisin sadece benim için geceye renk veren yıldızlar gibi sende ruhumu renklendirebilirmisin mutluluğun rengini gösterebilirmisin duyguları çizebilirmisin... --------------------------------------- 2.şiir gündoğumundan hemen önce sahilde yalnız bir adam elinde kalmış son bir şişe hüzünlü haykırışlar dudaklarında kumral gökyüzünün yaslı kuşları gözlerinde bir damla yaş ikimiz için uçuyorlar yavaşça üzerimden tıpkı sensiz geçen her saniye gibi bulutlar sonsuz renklere bürünmüş baktıkça resmini çiziyorlar bana önce yüzün sonra sen bir melek gibisin gökyüzünde lanet olsun bu gören gözlerime neden hatırlatıor beynim seni bana neden bırakıp gidemiorum herşeyi bu kadar mı zor sensiz yaşamak başaramıyorum sanırım dostumun son damlasını yudumladım az önce fırlattım denizin soğuk sularına önce dostumu sonra seni ve kendimi -------------------------------------------- 3.şiir günaydın kalbim yalnız bir güne daha hazır mısın? sen ve ben varız sadece buna alışmalıyız kül olmuş bir aşkın arkasından neden ağlıyorsun akan her damla yaşın zehirliyor beni rahat bırak ruhumu kalbim unut herşeyi... Bunları koymayı unutmuştum :) yorumlara açıktır[signature][hline]Viva La SémiH [Bu mesaj Lexius tarafından 05 Eylül 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Hepsi güzel fakat 2. daha bi güzel :) Oy durumu olsa 2.ye kullanırdım.[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait.
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Ben en çok 3.yü sevdim ama hepsi güzel :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan .....
duende Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 1 en iisi olmus ama daha uzun olabilirdi diger ikiside gatyet ii ama yapabilirsen 1i uzatmaya calis bence[signature][hline]
unac Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 3. bence[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 tamam 1 i uzatmaya çalışırım 3 gerçekten de içimden gelerek yazmıştım sabah kalktıımda :) baya hoşuma gidio bnmde[signature][hline]Viva La SémiH
Deniz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 alm.aslında hıssettıklerın fena dııl de...yanı soyleyıs bıcımın cok yuzeysel.yanı yazdıın bu 3 sıırı de bı sseslı okursan hıçbı cumlenın bırbıryle ne seslerı uyumlu ne de ıcerıklrı.mesela sana ornek vermek acısından 3.sıırının 2.kısmını degıstırdım.ornek olsun.. Aktıkca ıcıme Zehırlenırım her gece. Neden ağlıyorum peki, Küllenmiş bir aşka? gitmeliyim artık ben senden uzaklara... seklında olsa daa ıı olu bence.bunları dusunup tekrar sır yaz bence va tabı okuman da lazım.bıraz sert oldu kusura bakma ama bole dusunuorum.
Öne çıkan mesajlar