Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Evet süper bir konu. Denemeyin. Çok istiyosanız deneyin. Ama forumda görmediniz. (ben denemedim) (ehe) (valla) Yönetici delirtmek. Şimdi bi yönetici var diyelim, çok uyuz ediyor. Buna yapıcak bisürü şey var. Ama suçu da üstümüze almamamız lazım. Önce kanalizasyondan başlıyalım. Un falan taşınan torbalar vardır ya hani, Buzdolabı torbası değil kesinlike. Su geçiricek olacak sağlam olcak patlamıcak. Neyse çuval işte. Bundan alıyoruz bitane pazarlarda paddez, şeker taşırlar. Kare şeklinde bi parça kesiyoruz. (1,5 karış kenar olacak) Sonra bunun ortasına biraz çimento ve kum koyuyoruz (toprak değil bakın) Kum yoksa mıcır, mıcır yoksa artık ne bok bulursanız doldurun. Yumru kadar oluyor bu. İsterseniz içine birde taş koyun kurşun olta ağırlıklarıda koyarsanız çok iyi olur. Kareyi bohça gibi katlıyoruz. Ağzını iple bağlıyoruz (bantlamayın sakın) Yada sıcak silikon ile yapıştırıyoruz. Artıkları kesiyoruz. Bunu yapmak 5-6 dk sürüyo. Malzemeleride bulmak son derece kolay. Sora bunu tuvaletten haydeeeeeeee sifonla beraber yolluyoruz. (S borusunu geçmezse yandınız. Birşeyle ittirin. Devamı yokuş zaten:b) Aslında tuvalet sifonunu çekip, klozetin içinde gezdirerek bolbol domestos koyup sonra gene sifon çekerseniz okadar kirli birşey olmuyor. Genede kola kadar gelicek bi eldiven takabilirsiniz:). Malum içine kurşun koyduysanız hele. Dank diye lağım borusuna düşücek, ve orada kalıcaktır. 1 gün sonrada donucaktır:) Torbaları boca edin. Hepsi birbirine tutunucak. Sora aha çıkart çıkartabilirsen birde sertleşince daha beter sıkışacaklar. Banyodaki havalandırma kanalları. Bazı banyolarda pencere yoktur. Koku gitsin diye birtane penceremsi bişi ile bağlı bir kanal vardır. Bu kanalın penceresini söküp, içine istediğiniz koku bombalarını bırakabilirsiniz. Hatta torpili gece 3 de buraya atarsanız bütün apartman uyanır ve kimse kim atıyor diyemez:). (yönetici sizi iyi tanımadığı sürece.) Hatta bu yukarı doğru kanal (özellikle 1,2 katta iseniz) Şahane bir uçuş alanıdır. Pencereyi sökün (ızgara gibiyse), yada açılabiliyorsa açın. Kanalın içine tahta parçası uzatın. Öyle bir sabitliyinki tahtanın yarısı kanalın yukarısına doğru baksın. Sonra bitane füze alın büyüklerinden:). Koyun platforumunuza. Yakın kaçın. En üst kata ulaşabilicekmi bakalım. Ortaya çıkan dumanda cabası. Ayrıca her kattan çığlık atarak geçen bir füze tuvalette kabızlık çekenelere son derece yardımcı olur. Apartman kapısı Geceleyin evde silikon tabancasını fişe takın. İyice ısınsın. Çay may için (o saatte:)) Sonra fişten çıkarın. Daha soğumasına çok var. Zemin kata inin ve silikonun çıktığı yeri apartman kapısının anahtar deliğine dayıyın. Ve Kale kilit beyi yavşahk silikon suphi ile tanıştırın. Ayrıca apartman üyelerindende öc almış olursunuz:b Siz evden çıkmayın. Otomatlar. Kat otomatları var. basıyorsun yanıyor hani. Herhangi bir kata gidin. Basma tuşuna basıp kenarına kürdan falan sokun iyice ittirip sonra dışarda kalan kısmı kırın. Bazı otomatlarda olmuyor ama bütüngün açık kalan bir ışık yöneticileri süper dellendiriyor. Sigortalar, Sayaçlar. (dikkat elektrik öldürücüdür. çarpar) Sigortalar saldırıya en açık yerdir. Apartman yöneticisinin daire nosunu biliyorsanız gidin sayacını bulun. Sonra sigortalar da hemen yanındadır. (gece 8-9 öneririm ışıklar açık herkez ayakta) Kapatın. Evt evet kapatın sigortaları. Sonra açın. Sonra gene kapatın. Açın, kapatın. Açın. Kapatın. Farklı sigortaları farklı zamanlarda kapatarak evin farklı yerlerinde terör estirmeyi deneyin. Sonra rapid bir şekilde 10 defa açıp kapatın. Aha bilgisayar patladı bile. Sonra kaçın. aşağı geliyo lan pijama ile. Birde sayaç mührünü bozun:) süper. (kapı önü süper risk.) Gece 3-4 gibi Yöneticinin kapısının önüne gidin. Işıkları yakmadınız dimi? güzel. Önce bir elektirik bantı ile yöneticinin ve karşı komşusunun gözetleme deliklerini bloke edin. Sonra yöneticinin kapı kolun yaklaşın. 4-5 metrelik sağlam bir ip alıp bu kapı koluna boğma düğümü ile bağlayın (merak eden sorsun, sıktıkca sertleşen bir düğüm çook basittir:) ) Sonra karşı komşunun kapı koluna gidin. Buraya gelince yapabildiğiniz kadar gergin yapıp burayada aynı düğümden atın. Düğümün türü yüzünden biraz bollaşacaktır. Sorun değil. İpin ortasına metal bir çubuk sokun ve burarak çevirin. İp kendi üzerine dolanacak yani. Sonra yeterince gerince aşırı bir yük olacak bu çubukta. İpe düz olarak tutarken elektirik bantı ile çok sağlamca yerine bantlayın.. Bu arada kilit sesi duyarsanız topuk yapıyoruz. Paranız varsa zincir gerdirme sistemleri var:) çeviriyorsun geriyor. 6-7 ytl bişi. Ondanda alabilirsiniz. Sabah yönetici kapısını açınca arkadan birisi çekiyormuş gibi birşey farkedince süper bir kriz yaşanıcak. Karşı komşuda aynı anda çığlığı basarsa daha süper tabi. Kapıcı çağırana kadar 1 saat bi teki çekiştirir bi öbürü çekiştirir. Asansör. En uyuz şey asansör lambalarının yanmamasıdır. Asansör lambaları normal ampül ise çarpılmadan ve yanmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yeri biraz yanlış oldu sanki =)[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 aa valla be. tutoriallara açıcaktım ya ben bunu. aa.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tek kelimeyle harika hepsini tek tek denicem:)[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Puahaha Bu ne be!! =) Sevdim..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 oha ya cidden korkuyorum ben senden, her an bir yerinden bir şey cıkartıp etrafı patlatacak izlenimi oluşturdun artık ben de=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bu ne lan oha. resmen ev/apartman alet edevatlarıyla iç içe girmiş birisin :) ben de aynen her an bir sakatlık yapabileceğini düşünüyorum :P[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 mac gyver mısın nesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 birde pencereden karton sarkıtırken odanın ışıkları kapalı olsun ve kafayı hödöö diye çıkartmayın pencereden.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 chemical el kaidenin istanbul bayisiymiş..elemanı küçükten yetiştirmişler..büyünyünce bombacı olucakmış abisi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 çok merak ettim.. bu yönetici sana ne yapti ki bu kadar kinlisin ?? muhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 pis terrorist[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ahaha manyah yanlız yönetici bizsek bunları yapanıda yakalamamız kolaylaşır:D. bide bazı apartmanlarda otomat denen olay olmaz.onun için o herkes için geçerli deil.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 lol bunlarin parasi tum apartmandan cikar biliyosun di mi? yonetici delirmez, sadece dayak yersin birilerinden :D[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Chemical tam bi gezici (seyyar) felaket gibisin he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ama şöle bi durumda var.en son kapı olayında yöneticiye yada karşı komşusuna acil bişi oldu kalp krizi geçirio adam noolacak sora?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Allah'tan aynı apartmanda oturmuyoruz.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 İi de boruları falan tıkarsan olan tüm apartmana olur size de dahil.Ama kamikaze olarak düşünülebilir :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 self-destruction tutorial'i istiyorum ben senden chemical.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 chemical da tam benim tipten haaaa. bizim apartmanın en alt katındaki tadilat için getirilen çimento ve alçı çuvallarının hepsini tekmeleye tekmeleye patlatıp zemin,1 ve 2. katları dumana boğarak yöneticiden (babam) iyi bi zopa yediğimi hatırladım birden. bi de apartman otomatının süresinin bulunduğu kutuyla biraz oynayarak yakıldıktan 5 saniye sonra sönmesine vesile olmuştum. ozaman da babam artık büyüdüğümü düşündüğü için başkasını suçlamıştı tabi ben de hiç ses etmedim..:-) böyle şakalar süperdir süper...saklandığım yerden gülerken altıma s.çtığım bile oldu o derece zevklidir bunlar.[signature][hline]Vatandaşa sorduk: Dream Theater NEDİR? Roberha TEMO(½) -Bence Drimtitır insanın kendine yakışanı giymesidir.dünyada bissürü grup var ama neden Drimtiytır çok tutuyo?çünkü onların hepsi gıcır gıcır ibanezler,tama lar,yamahalar,kurzweil ler giyiyolar.lan ben de giysem onları bana da verirler.para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Hehh :) yer yanlış olsada öğrenciyle alakalı durum :)[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hangilerini denedin merak ettim :)[signature][hline]Cevap 42... birşeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 ben bir yonetici olarka diyorumki. Hic bir zaman bir halt olamayak bir gerzekten baska birsey degilsin. Kanalizasyon tikamaya anlatiyor adam aferin. bu arada apartman yoneticisi ugrasmaz bunlarla emir verir o kapici ugrasir. Senin gibi uc bes tane baba parasi artistinin yaptiklarini o temizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 yazıyı okuduysan çok azı denenmiştir onlarda uygun yerlerde kabağın bir kişiye patlayacağı şekilde denenmiştir. Yazıyı okumayıp sonra gelip röööh diye çıkışıyorsunuz. Ayrıca bizim kapıcı ile aramız iyidir adama iş çıkardığım pek olmamıştır. Ayrıca beni geceleri arayıp cepten küfreden paticik üyelerine sesleniyorum, uyuyom lan. Gelip yazıyı bile okumadan para babası sıfatı takmışsın. İnsanlara bilip bilmeden sıfat takmayın. Kafanızdan senaryo yazıyorsunuz. Burada mizah içerikli bir yazı yazıyoruz sen geliyorsun anında çıkışıyorsun.[signature][hline]http://www.quingis.com/ guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 :) Ya millet çok ciddiye almış! ilginç tabi... Yine bir Chemical konusuna yazdığımın benzeriini yazıyım.. Adam yaratıcı, eğlenceli bir şeyler çıkatıyor ortaya.. Hepsi bu! Devam et Chemical, sen takma kafana bunları.. az önce yeniden okudum, yine güldüm :)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar