Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Biraz önce döndüm. Bolu dağına yemeğe gitmiştik babam, ben, babamın arkadaşı bide aziz yıldırım sabahattinin yeri miydi neydi yarım kangal sucuk 1 porsiyonda köfte söyledim neyse tam geldi yemeye başladım karşı masada bir adam vardı, onu izlemekten pek yiyemedim ilerleyen zamanlarda adamın yiyiş tarzı iyice midemi bulandırdı karşı masada duruyor tamda adam yemekten kafasını kaldıramıyor ve ilk defa bir insanın yiyiş tarzından midem bulandı öyle iğrenç yemek yiyen insanları bi arada hiç görmemiştim bide siyah çizgili takım elbise falan giymişler mafya havasında tuvalete zor attım kendimi. kustum, aslında bu bir serzenişti. bu bir baş kaldırmaydı, sisteme lanetti. 2 dilim sucuk yarım köfte ile akşam yemeğini kapattık. :([signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hmn. kalkıp adamlara ters otursaydın sen de?[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 belki de içindeki tüm nefreti kustun yani olabilir[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 geçmiş olsun..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ya zaten meraktan bakıyordum. belkide yediğim 2 dilim sucuk dokundu yada yarım köfte.[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 merak dokunmuştur merak :)[signature][hline]truth might be changed by victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 harbi kustun mu deyimolarakmı kullanıosun[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 medeniyetden nasibini almamış diyeceğim olmayacak sonuçda istediği gibi yer yemeğini... yani ters otursaydın daha iyi olurdu gitti sucuklar çöpe... etlerde sorun olsaydı etki etmesi için daha fazla zaman gerekmez mi diye bir soru geldi aklıma... herşeye rahmen o kusmuk tüm "medeni"lerin sistem içindeki aksaklıklara karşı bir simgesidir... ancak bu sucukların çöpe gitmesini değiştirmez... bu arada gerçekten kusmak fiilini gerçekleştirdiğini baz aldım eğer mecaz bir anlamda kullandıysan bu mesaj kendini 3 saniye...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 fazla merak kediyii ... :) Geçmiş olsun ya,bazen olur öyle,takma adamıda daha fazla düşünme yoksa ömrünün sonuna kdr sucuk yiyemeyebilirsin :)[signature][hline]''ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Gothic_Angel, 04 Eylül 2005 15:29 tarihinde demiş ki: Benim babam insan ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: ReD_DoG, 06 Eylül 2005 20:54 tarihinde demiş ki: harbi kustun mu deyimolarakmı kullanıosun harbi kustum verdim kafayı lavaboya saldım...[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Ferrero, 06 Eylül 2005 20:50 tarihinde demiş ki: babam, ben, babamın arkadaşı bide aziz yıldırım yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 yattara derken?[signature][hline]In solitude I wander... Art Photos [part1] Art Photos [part2] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 geçmş olsn[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 geçmiş olsun ne diyelim merak iyi değildir burdaki tek söz gibi[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Azizeden olmuştur.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar