Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cdkey hakkinda

vampirhuma

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar benim cdkey hakkinda bi sorum olucakti simdi benim bi arkadasim bu oyuna baslamayi dusunuyo benim dvd den oyunu yuklese swg nin sitesindende cd key alsa oyuna girebilirmi ve ayrica rage of the wookiees cdkeyi satiliomu ben s
http://starwarsgalaxies.station.sony.com/ adresine baktim ama cd key satilan bi yer bulamadim tam adresi bilen varsa yazabilirse sevinirim[signature][hline]Liars do not fear the truth if there are enough liars
Sosyal ağlarda paylaş

senin dvdlerden oyunu yükleyebilir ... ancak account için yeni bi cd-keye ihtiyacı var. cd-key ayrı olarak satılmıyor ama kutusunu aldığında mailine cd-keyini göndertebilirsen , kutuyu beklemeden başlayabilirsin oyuna.[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

Girebilir arkadaşın;

Mesela ben.Oyunu 1 hafta aramama rağmen koskoca Beylikdüzü'nde son kutuyu bir arkadaşım almıştı(yanındaydım 20 milyon eksik diye elimden kayıp gitmişti :( ) Neyse işte bulamayınca bende saygın abi'nin bir arkadaşından acc almıştım.

Arkadaşım Cd'sinden oyunu yükledim acc'm ile giriyorum.

Ayrıca o şöyle oluyor.Alacağı cd-key zaten yeni acc açmak için.Yeni acc'yi açtıktan sonra zaten istediği cd'den yükleyip oynar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...