malik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: -007-, 06 Eylül 2005 02:45 tarihinde demiş ki: malik demişsin ki: "bu da daha bi diyarbakırlı görmeden adamların türklüğüne laf atıo." bu gece vardı haberlerde hatta "son dakika" diyodu yetmez mi arkadaşım söylediklerine göre başka devlet istiyolarmış bilir misin politika? genellediğin konu vatan hainliği..neymiş anketin sonucu? diyarbakırlılar yüzde kaç oranla kürt devleti istio diyarbakırda? ben tartışmaya diyarbakırda açılmasından girdim bana anlatma kuzey ıraktaki bi kürt devletini cart curtunu.. tanıosun sen yani herkesi diyarbakırda,tamam hiç biri ses çıkartamıo susulup pusulup kalıolar dimi.. bi kişi getiririm sana ben,antepte ünii okuorum diyarbakırdan tutar getitiim patiye,sonra kim şerefsiz falandı filandı bi daha düşünürsün o cümlen için? şunda katılırım öle düşünen malkafalar heralde gerekli küfürlere layıklar ama zaman ne kadar deişse bile orada azımsanmayacak derecede olan halkımın insanlarnıı kafandan attığın kimse savunmuo devleti teziyle bitiremezsin böle bi düşünceyi mantıksızca buluorum..[signature][hline]zebani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 malik demişsin ki: "tanıosun sen yani herkesi diyarbakırda,tamam hiç biri ses çıkartamıo susulup pusulup kalıolar dimi.. bi kişi getiririm sana ben,antepte ünii okuorum diyarbakırdan tutar getitiim patiye,sonra kim şerefsiz falandı filandı bi daha düşünürsün o cümlen için?" bi kişiyi getirsen ne olacak fikrimi değiştirsen ne olacak gerçekleri değiştiremezsin[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: -007-, 06 Eylül 2005 02:51 tarihinde demiş ki: çünkü Türkiye TÜrklerindir! Audi TT misali?[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 anam vazgeçtim.Çok boşsun boşu boşuna yazmıyım.Aslında güzel post kasılır sende iyi post geliyor. Türkiye meğerse Şovenistlerinmiş.Atatürkçülüğün arkasına sığınıp şov yapanlarınmış. Buyrun meydan sizin ahey ahey aheyy *!mendil sallar *[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 elaidi demişsin ki: "Audi TT misali?" ne kadar Türk olduğuna göre değişir tabi..[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 black senin gibiler anca halay çekip mendil sallamasını bilir çok övündüğün diyarbakırda bol bol halay çek[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 senden daha çok türküm merak etme lol.. sadece şov yapmıyorum.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 senden daha çok türküm merak etme'ymiş bu ne şimdi gereksiz mantıksız ifade etmeyen bi tartışmaya doğru sürüklemeyelim lütfen sana daha önce de dediğim gibi savunduğun bir düşünce varsa tartışırız.[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 az önce yaptığın tartışmalardan çıkarttığım ders tartışabileceğim birisi değilsin. Polemik yaratmicam. kolay gelsin.[signature][hline] selam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 peki ne diyim ben tartışabilecek herkese açığım. [Bu mesaj -007- tarafından 06 Eylül 2005 04:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 PKK'nin yariya yakini, belki de daha fazlasi, disardan geliyor. Ozellikle Suriye ve Iran'daki Kurtlerden. Azimsanmayacak sayida da Ermeni var ama bunlar da Turk Ermenileri degil, gene yabancilar. PKK'nin en onemli gelir kaynagi ise uyusturucu madde ticareti bunu kimse unutmasin. Hem Turk gencligini pasifize etmeye calisiyorlar bu yolla, hem de buyuk gelir elde ediyorlar. Bazi yabanci ulkelerden topladiklari destek ve bagis da aliyorlar tabi. 5 bin adamin gunluk yemek masrafi ne kadar bunu dusunun, kaldi ki silah, egitim, donanim, konaklama masraflari var, hepsi Kuzey Irak'ta egitiliyor bunlarin. Son gunlerde niye azdi bunlar? Cunku 3 Ekim'de AB uyelik islemleri baslayacak. Fransa ve Ermenistan gibi bazi ulkeler Turkiye'nin uyeligini geciktirmek istedikleri icin, bunlari harekete gecirdiler. Amac cirkin tablolar yaratmak, ve TR'nin uyeligini engellemek veya geciktirmek. Bizim polisin simdilik fazla mudahale etmemesi daha yerinde.... Darbe falan da olmayacak. TR kaldiramayacagindan degil, 10 darbe yapilsa gene kaldiririz, ama su an bir islevi olmaz darbenin. Gereksiz maliyet, ve kredi kaybina yol acar. Yani gerek yok. Artik bunlarla mucadele mikro boyutta ve ozel birlikler tarafindan yapilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 günlerdir haberlerde izliyoruz.üç beş adet hırtın ancak yolda giden arabaları,bayrak açan vatandaşı taşlayabilir.Çapulcu aponun çapulcu yandaşları,ancak bu tür olaylarda gaza gelmemek gerekir o zaman olaylar büyüyebilir.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 çözüm çok basit ; Mustafa Kemal'in ,zamanında yaptığı gibi bir HIYANET-İ VATANİYE kanunu çıkaracan.Böylelikle herşeyi kanun ve hukuk temeline dayayacan... Kanuna karşı gelenlerede vatan hayini damgası vurup (ki öleler zati) gerekli yaptırımı uygulayacan.Ha idam olmaz ama müebbet kesin yada sınır dışı... "Hoşuna gitmedi mi kardeşim Türkiye , Öle mi kardeşim ,hadi sktr git şimdi !!!..."[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 zaaten öleydi bi zmn tutmuyolardı ki beğenmeyeni soradan soradan bu hallere geldi[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ...din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak... 007 - 1 hafta süreyle mesaj atman engellendi, umarım Mein Kampfdan ziyade forum kurallarını okursun bu süre içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 dün gece baya sapıttı zaten 007 belki düzelir bu dava ile .[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Bu memleketin ekmeğini yiyip ihanet eden; bir gün mutlaka ekmeğini yediği yerden kurşunu da yer !![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Darbe hiçbir cözüm getirmez gibime geliyor...[signature][hline]SupeRock - Magnum Photos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: bravecik, 06 Eylül 2005 11:32 tarihinde demiş ki: Bu memleketin ekmeğini yiyip ihanet eden; bir gün mutlaka ekmeğini yediği yerden kurşunu da yer !! Bozo bu bir tuzak !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ordaki replik buydu: Bu memleketin ekmeğini yiyip ihanet eden gün gelir, ekmeğini yediği yerden kurşunu yer çok da farklı deilmiş :) [signature][hline] [Bu mesaj bravecik tarafından 06 Eylül 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: paspatur, 06 Eylül 2005 08:59 tarihinde demiş ki: çözüm çok basit ; Mustafa Kemal'in ,zamanında yaptığı gibi bir HIYANET-İ VATANİYE kanunu çıkaracan.Böylelikle herşeyi kanun ve hukuk temeline dayayacan... Kanuna karşı gelenlerede vatan hayini damgası vurup (ki öleler zati) gerekli yaptırımı uygulayacan.Ha idam olmaz ama müebbet kesin yada sınır dışı... "Hoşuna gitmedi mi kardeşim Türkiye , Öle mi kardeşim ,hadi sktr git şimdi !!!..." iyide babacım.Müebbet hapis diyosun hapishaneler dolu zaten.Devlet Af ı bokuna yapmıyor.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 asmıyalımda beslıyelımmı dıyoruz bız bu duruma amerıka ınsan haklarının dunya savunucsu ıken ıdam cezasını kaldırmıyorsa sanırım bızımde kaldırmamıza gerek yok her yer asılmayıp beslenenlerle doluyor halıyle adamı hapıse atıp 50 yıl ekemgını suyunu verıcegıne dırek as hem sen kurtul hemde adam kurtulsun ama muebebt ın bır esprısı yok ılk afla beraber dısarıya cogu[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: Sorj, 06 Eylül 2005 12:05 tarihinde demiş ki: said: paspatur, 06 Eylül 2005 08:59 tarihinde demiş ki: çözüm çok basit ; Mustafa Kemal'in ,zamanında yaptığı gibi bir HIYANET-İ VATANİYE kanunu çıkaracan.Böylelikle herşeyi kanun ve hukuk temeline dayayacan... Kanuna karşı gelenlerede vatan hayini damgası vurup (ki öleler zati) gerekli yaptırımı uygulayacan.Ha idam olmaz ama müebbet kesin yada sınır dışı... "Hoşuna gitmedi mi kardeşim Türkiye , Öle mi kardeşim ,hadi sktr git şimdi !!!..." iyide babacım.Müebbet hapis diyosun hapishaneler dolu zaten.Devlet Af ı bokuna yapmıyor. o zaman sabun...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 muahahahah süperdi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Sinekte Isırmaz Ama Mide Bulandırır.[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar