Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyarbakırda PKK Sempatizanlarının Saldırısı

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

said:
-007-, 06 Eylül 2005 02:18 tarihinde demiş ki:
arkadaşım orada bir itiraz eden yok bir vatanı devleti BAYRAĞI savunan yok sen hala gelmiş şerefsiz değil diyorsun. 1 ERKEK yok ki milletinin bayrağını sallayıp BURASI TÜRKİYE desin!

hala neyi iddia ediyosunuz bu heriflerin hepsi şerefsiz bu kadar basit!

Madem birşey bilmemekte ısrar ediyoruz.
Atatürkçüyüz diyerekte Atatürkçülük ilkeleriyle çelişip Atatürkçülüğü ayaklar altına alma.

Diyarbakır Kahramanmaraş Gaziantep senin dediğin bu insanlar buralardada yaşıyor.
Ama neden Kahraman Gazi ünvanlarını almışlar ?

İstanbul un göbeğinde sağlam bi kalabalık gelip bayrak yaksa merak ediyorum kaç kişi çıkarda burası Türkiye der.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

görüş var, görüş var.
binlerce insanın yaşadığı bir ile "şerefsiz" nitelendirmesi yapmak görüş değildir, başka bişeydir ama yazmıyorum onu buraya forum kurallarının dışına çıkmamak için.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-007-, 06 Eylül 2005 02:20 tarihinde demiş ki:
bu arada ırkçılık falan yapmıyorum konuyu saptırmayın. Bir şehrin düzenini Türkiye gibi bir ülkede halk sağlar. Örnekleri Karadeniz'de mevcut!

Karadeniz dediğin yerde gözler önünnde Türkiye nin en büyük düşünürleri yazarları aydınları olan 33 kişi yanarak can verdi.

Bunları yapanlar kimdi ?

ya sen hastamısın nesın kim nereyi kurmuş ? Batman da Diyarbakırda Osmanlının İlk topraklarıdır.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s demişsin ki: "Atatürkçülük ilkeleriyle çelişip ..."

"Diyarbakır Kahramanmaraş Gaziantep senin dediğin bu insanlar buralardada yaşıyor.
Ama neden Kahraman Gazi ünvanlarını almışlar ? "

"İstanbul un göbeğinde sağlam bi kalabalık gelip bayrak yaksa merak ediyorum kaç kişi çıkarda burası Türkiye der."
----
teker teker cevap veriyim.

1. Atatürk ilkeleriyle çelişmem! Türk halkı ve milleti Türk bayrağı yakmaz!

2. Dikkatli oku demişim ki "bahsi geçen zaman"

3. tahmin bile edemezsin kalabalığı[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SoulCube, 06 Eylül 2005 02:24 tarihinde demiş ki:
@blackchaos
mersinde bayrak yaktıklarında nasıl bir polis çıktı isyan etti istanbulda da çıkar öyle biri merak etme

laaa havlee
3-5 kişi elbet çıkar hala "Tek Kurşun" unutulmadı unutulmazda hala bu cesaret var milletimizde
ama arkadaşın dediğine bakarmısın.
Benim yorumum bunun üzerine Diyarbakır dediğiniz yerde muhalif güçlere karşı İstanbuldan daha fazla insan ayaklanır.Tepki gösterir[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

blackchaos her cumlenin sonunda illa bi yanlış veriyosun
bak iiy hoş demişsin ilk toprakları demıssınde o zmn ki batmanla bu zmankı batman veya her hangı bır dogu şehri aynı şartlardamıydı ?
o zmnlarda kürt devleti kurulmak mı isteniyodu...o zmn kürtlerin sayısı neydi?
bunları da göz önünde bulundur
aynı zamanda değiliz..
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s demişsin ki "Diyarbakır dediğiniz yerde muhalif güçlere karşı İstanbuldan daha fazla insan ayaklanır.Tepki gösterir"

işte şimdi tam anlamıyla saçmalamışsın git haber izle diyarbakır türkiye'yi reddediyor hiçbir diyarbakırlı da bu durumu itiraz etmiyor ya da edemiyor orası beni bağlamaz.[signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-007-, 06 Eylül 2005 02:26 tarihinde demiş ki:
bLackcha0s demişsin ki: "Atatürkçülük ilkeleriyle çelişip ..."

"Diyarbakır Kahramanmaraş Gaziantep senin dediğin bu insanlar buralardada yaşıyor.
Ama neden Kahraman Gazi ünvanlarını almışlar ? "

"İstanbul un göbeğinde sağlam bi kalabalık gelip bayrak yaksa merak ediyorum kaç kişi çıkarda burası Türkiye der."
----
teker teker cevap veriyim.

1. Atatürk ilkeleriyle çelişmem! Türk halkı ve milleti Türk bayrağı yakmaz!

2. Dikkatli oku demişim ki "bahsi geçen zaman"

3. tahmin bile edemezsin kalabalığı

1-Atatürk ilkeleri vatanın herhangi bir noktasını şerefsiz olarak görmeyi kabul ediyorsa ben atatürkçü olmaktan vazgeçiyorum.Çünkü vatanımın her noktası aynı derecede Türkiye dir.
2-Bahsi geçen zaman ne demek yahu.
3-Evet o yüzden düzen bu kadar bozuk istanbulda.
Ya İstanbul u bana anlatma. Adam önümüzde kapkaç yapıyor 6 kişiyle yukarıda Polis Karakolu polis görüyor biz bağrıyoruz yetiş diye kafasını çeviriyor.Adamlar kaçtıktan sonra Polis geliyor "ne oldu bayan" diyor.
Bilip konuşalım ya... Hakkaten abuk subuk yorumlar yapıyorsun[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s demişsin ki

"1-Atatürk ilkeleri vatanın herhangi bir noktasını şerefsiz olarak görmeyi kabul ediyorsa ben atatürkçü olmaktan vazgeçiyorum.Çünkü vatanımın her noktası aynı derecede Türkiye dir.
2-Bahsi geçen zaman ne demek yahu.
3-Evet o yüzden düzen bu kadar bozuk istanbulda.
Ya İstanbul u bana anlatma."

1. Ben bir şehri şerefsiz olarak görüyorsam bu insanıdır. Nokta değildir. Bu da Atatürk'le çelişmez. Reddettiği Atatürk'le ve Türklükle!

2. Şimdiki zaman

3. O yüzden falan değil. Bütün Türklerin olduğu yerlerde mantık aynıdır. Halk düzeni asayişi sağlar. İstanbul bir karışım bir istisna İstanbul'dan bahseden sensin burdan bahsetmen yanlış tekrar ediyorum![signature][hline]Atam izindeyiz!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-007-, 06 Eylül 2005 02:30 tarihinde demiş ki:
bLackcha0s demişsin ki "Diyarbakır dediğiniz yerde muhalif güçlere karşı İstanbuldan daha fazla insan ayaklanır.Tepki gösterir"

işte şimdi tam anlamıyla saçmalamışsın git haber izle diyarbakır türkiye'yi reddediyor hiçbir diyarbakırlı da bu durumu itiraz etmiyor ya da edemiyor orası beni bağlamaz.

Ya Hayatında Diyarbakır ı gördün mü? Gaffar Okan bizim olduğumuz bir aşiret düğününde davetliydi orada konuşuyorlardı.
Adam diyor ki buna kürt sorunu demek yanlış *yanındaki adamı göstererek* bak bu aslanda kürt ama benim yanımda sırf bunları çözebilmek için anasından bacısından ayrı geldi buraya.Karakolda yatıyor.Halkda çok rahatsız. vs vs

Şu ülkede en sevdiğim yerlerden biridir Diyarbakır.Dehap gücü yadsınamaz kabul ediyorum.Ama oradaki halkın çoğunluğu Türk.
kürt kökenliler ama Türkler.
Ama orada olan bir olay için senin bütün halka şerefsiz demen kabul edilir bi davranış değildir.
Oraları Türk Toprakları saymayanlar şerefsizdir.
Kaçtane Kürt öldü Kurtuluş Savaşında.Ne için?
PKK dan başka bölmek isteyenmi var her kürtü bölücü yapmayın.

madem o toprakları kürtler kurduğu için şerefsiz oluyorlar.
O zaman kalsaydık Orta Asya da saf türk olsaydık.
hakkaten yaptığınız yorumları konuşmak için yapıyorsunuz[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...