sir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 topraklarımın işgale uğraması ve kendimi savunmam ayrı şey, toprağımda yaşayan genç, yaşlı, çoluk, çocuk her yahudiyi sorgusuz sualsiz katletmeye çalışmam ayrı şey. bugün almanyada kim hitler'i lider olarak görüyomuş, kim hayranmış onu da merak ettim. ilkokullarında adamın resmi mi asılı?nasyonel sosyalizmi devam mı ettiriyolar? bunun objektif düşünmekle alakası yok, binlerce masum insanı öldürdü mü? öldürdü. bitmiştir.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: bLackcha0s, 06 Eylül 2005 02:10 tarihinde demiş ki: Atam izindeyiz diyorsun Şerefsiz şehirler diyorsun nasıl bir çelişkidir bu ? çelişki neresinde?
-007- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bölücü heriflerin oluşturduğu şehirlerde şerefsizlikler oluyorsa bu o şehrin tümden şerefsiz olduğu anlamına gelir zihniyetindeyim. bu Atatürkçü olmadığımı göstermez.[signature][hline]Atam izindeyiz!
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 hitler bir idoldür.[signature][hline] selam : )
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @007 şerefsiz şehirler ???????????[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
-007- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 evet abi aynen öyle batman da türk bayrağı yakılıyor kimse de bişey demiyor mekanda.. diyarbakırda millet vatanını reddetmek için bütün kinini kusarken eli bağlı polis dışında kim itiraz ediyor!!!![signature][hline]Atam izindeyiz!
sir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 istanbulda da şerefsizlikler oluyor 007 james bond, istanbul da mı şerefsiz? o şehirleri bölücüler oluşturmadı ayriyeten.bence lafını geri alsan iyi edersin.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 LoL 007. Gerçekten komik. güldüm. çok güldüm.[signature][hline] selam : )
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: -007-, 06 Eylül 2005 02:11 tarihinde demiş ki: bölücü heriflerin oluşturduğu şehirlerde şerefsizlikler oluyorsa bu o şehrin tümden şerefsiz olduğu anlamına gelir zihniyetindeyim. bu Atatürkçü olmadığımı göstermez. oha oha oha ! zihniyete gel Atatürkçülük önce milliyetçilikle başlar. Tamam bırakalım o toprakları o zaman 10 tane şerefsiz geldi yerleşti diye. İstanbul a ne demeli peki ? benim o şehir için kelime dağarcığım yetersiz kalıyor. Senin zihniyette olunca[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 istanbulda da yakıldı. istanbulda hilafet yanlıları cami çıkışı gösteri yaptı. kimse dokunmadı. ŞEREFSİZ İSTANBUL[signature][hline] selam : )
-007- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 şehir demek bahsi geçen zamanda o şehri oluşturan halk demek. Diyeceksin ki 5-10 adam yüzünden oluyo. O zaman Neden bütün şehir cenazaya gidip Kürt bayrağı açarken itiraz eden olmuyor. Her düzeni halk sağlar bizim milletimizde. DÜzenin bozulmasına göz yuman şehrin halkı bizden midir sorarım size![signature][hline]Atam izindeyiz!
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 konuştukça batıyorsun.[signature][hline] selam : )
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 istanbulun göbeğinde de oluyo bunlar o zman iist aynı[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
sir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 sen bi zahmet sus ya, olmuyo yani böyle..[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 beyler konuyu acarken bu konuyu tartısalım diyerekten actım bırbırınıze laf sokmayın abi [signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =]
-007- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: sir, 06 Eylül 2005 02:13 tarihinde demiş ki: istanbulda da şerefsizlikler oluyor 007 james bond, istanbul da mı şerefsiz? o şehirleri bölücüler oluşturmadı ayriyeten.bence lafını geri alsan iyi edersin. bana 007 james bond deme ukalalığını bir daha yapma adım Tolga. İstanbul'u bir Türkiye şehri statüsünde değerlendirmek hatadır. İstanbul'un her semti bir şehirdir. Kİ İstanbul'da bu olaylara itiraz edenler direnenler yok değildir aksine VARDIR[signature][hline]Atam izindeyiz!
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 şerefsiz şehirler demeyelim de şehirdeki şerefsizler dyelim gerçi doğru bi bakıma ordakiler çoğu öyle ama genellemek yanlış olur sanki.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: sir, 06 Eylül 2005 02:11 tarihinde demiş ki: topraklarımın işgale uğraması ve kendimi savunmam ayrı şey, toprağımda yaşayan genç, yaşlı, çoluk, çocuk her yahudiyi sorgusuz sualsiz katletmeye çalışmam ayrı şey. bugün almanyada kim hitler'i lider olarak görüyomuş, kim hayranmış onu da merak ettim. ilkokullarında adamın resmi mi asılı?nasyonel sosyalizmi devam mı ettiriyolar? bunun objektif düşünmekle alakası yok, binlerce masum insanı öldürdü mü? öldürdü. bitmiştir. Öncelikle şunu söyliyim tabiki bir tuttuğum falan yok.Tutulmazda ayrı düşünmek lazım. Adamın askeri zekası mükemmel bence çok zeki bir insan. Anlatmak istediğim adamların m.kemal yerine hitleri üstün görmesi. Almanyada hiçte yadsınamayacak bir kısım Halen hitler yandaşı.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
malik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 şerefsiz şehir die tabir yapanlar bi kere hiç konuşmasın kafadan,saçmalıolar.. kim nereyi nasıl kurmuş,e madem bizim toprağımız diil sallyalım ozman? doğru yaklaşacaksanız konuya yaklaşın abuk subuk mesajlar atıpta ben atatürkçüyüm die de geçinmeyin.. hala atatürkü savunupta sevipte(ki, orasını Allah bilir)düşüncelerini ısrarla kabul etmeyen şahsiyetleri geri kafalıların alası olarka görüorum..erbakan falan tayfasıyla atın garbıca gitsin.. ağır oldu ama az bile oldu..[signature][hline]zebani..
-007- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 arkadaşım orada bir itiraz eden yok bir vatanı devleti BAYRAĞI savunan yok sen hala gelmiş şerefsiz değil diyorsun. 1 ERKEK yok ki milletinin bayrağını sallayıp BURASI TÜRKİYE desin! hala neyi iddia ediyosunuz bu heriflerin hepsi şerefsiz bu kadar basit![signature][hline]Atam izindeyiz!
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: -007-, 06 Eylül 2005 02:15 tarihinde demiş ki: şehir demek bahsi geçen zamanda o şehri oluşturan halk demek. Diyeceksin ki 5-10 adam yüzünden oluyo. O zaman Neden bütün şehir cenazaya gidip Kürt bayrağı açarken itiraz eden olmuyor. Her düzeni halk sağlar bizim milletimizde. DÜzenin bozulmasına göz yuman şehrin halkı bizden midir sorarım size! Anadolu Harekatı , Kuvayı Milliye nerede başladı ? O senin bizden olmadığın dediğin halk başlattı harekatı. Tarih bilgin varsa ilk nerede ayaklanmalar oldu bilirsin. İstanbulda yapılanları herkes biliyor.Düzen mi var orada. Kapkaç a göz yuman halk bizdenmidir o zaman ? İnanılmaz saçmalıyorsun bence.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında bLogger oLdum ben!
-007- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bu arada ırkçılık falan yapmıyorum konuyu saptırmayın. Bir şehrin düzenini Türkiye gibi bir ülkede halk sağlar. Örnekleri Karadeniz'de mevcut![signature][hline]Atam izindeyiz!
sir Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ben öyle askeri zekaya saygı duymam. zekayı nasıl kullandığıyla vardır insan. lafa değil işe bakıcaksın. ayrıca benim bildiğim kadarıyla almanlar çocuklarına adolf ismini bile vermiyolar. tolga, bir an önce yörünge dışı olman dileğiyle..[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
-007- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: bLackcha0s, 06 Eylül 2005 02:20 tarihinde demiş ki: said: -007-, 06 Eylül 2005 02:15 tarihinde demiş ki: şehir demek bahsi geçen zamanda o şehri oluşturan halk demek. Anadolu Harekatı , Kuvayı Milliye nerede başladı ? dikkatli okumak lazım.[signature][hline]Atam izindeyiz!
2pac Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 oda bi görüş saygı duymak lazım aslında[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Öne çıkan mesajlar